نوشته اصلی توسط jahromweb سلام ۱۲۸ کیلوبیت اسیاتک دارم(فارس - جهرم) سرعت دانلود از سرور داخل تا ۸ مگابیت و گاهی تا ۱۰ مگابیت هم رفته سرعت دانلوداز سرور های خارج هم حدود ۲ تا ۳ مگابیت اپلود هم حدود ۳۰۰ کیلوبیت هست... آقای تمدن بنده سیستم عاملم Centos والا سرعت دانلود بیشتر از 100 ک.ب/ث نمیشد ! حتی با Uget هم تست کرده بودم بازم .... اما با ویندوز با سرعت 512 ، حدود 500-600 ک.ب/ث سرعت دانلود دارم. الان موندم شما چطور با فدورا داری 8مگ رو میزنی... پناه بر خدا :D
نوشته اصلی توسط rezaserver آقای تمدن بنده سیستم عاملم Centos والا سرعت دانلود بیشتر از 100 ک.ب/ث نمیشد ! حتی با Uget هم تست کرده بودم بازم .... اما با ویندوز با سرعت 512 ، حدود 500-600 ک.ب/ث سرعت دانلود دارم. الان موندم شما چطور با فدورا داری 8مگ رو میزنی... پناه بر خدا :D سلام نمدونم والا! الان یکم وضع خرابه + فکر کنم دارن توی خونه دانلود میکنن تست زدم سرعت ۳۵۰ کیلوبایت دانلود دارم... شما شانس لینوکس کلا نداری!:دی از شوخی بگذریم سرعت نت جهرم بد نیست...
ویرایش توسط jahromweb : June 6th, 2015 در ساعت 23:46
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration IRDirectAdmin:Hosting Solutions M.Tamadon:09172593746
rezaserver
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن