-
درخواست خرید و پرداخت با Paypal
سلام
من یک خرید دارم از سایت چینی. که نیاز هست با paypal پرداخت بشه. کسانی که توانایی انجام ان را دارند نرخ اعلام نمایند.
ادرس پستی همچنین مجموع کالا با قیمت نهایی خرید، طی یک نام کاربری ثبت نام شده و در اختیار پرداخت کننده قرار خواهد گرفت.بایستی خرید همه انها طی یک بار و در یک بسته، یکباره ارسال گردد.
مجموع خرید زیر 100 دلار هست.
ویرایش توسط reza63 : June 5th, 2015 در ساعت 11:34
-
-
June 4th, 2015 18:32
# ADS
-
پاسخ : درخواست خرید و پرداخت با Paypal
با درود
در خدمت هستیم
در تماس باشید
-
-
عضو جدید
درود،
میتونم با نرخ هر دلار 3450 براتون پرداخت کنم.
Yahoo! ID: paypal.iran
-
تعداد تشکر ها از behzad83 به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
درود
3450 در خدمتتون هستیم با سورس معتبر
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
reza63
سلام
اگه میخواین پیستون ۳ رو بخرین این فکر کنم اورجینال نیست پریروز من از علی سفارش دادم اومدم اینجا دیدم همون لینکی که گذاشتین از ساپورت انلاین پرسدیم گفت اورجیناله بعد یه لینک دیگه پیدا کردم با افر بیشتر بود گفتم پس این چیه دیگه ج نداد ! اگه به اسم اورجینال میگرید نگیرید
شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
http://cp.hostgtx.com/
skype id : sniper000man
-
-

نوشته اصلی توسط
speednet
سلام
اگه میخواین پیستون ۳ رو بخرین این فکر کنم اورجینال نیست پریروز من از علی سفارش دادم اومدم اینجا دیدم همون لینکی که گذاشتین از ساپورت انلاین پرسدیم گفت اورجیناله بعد یه لینک دیگه پیدا کردم با افر بیشتر بود گفتم پس این چیه دیگه ج نداد ! اگه به اسم اورجینال میگرید نگیرید
خوب خرید از علی این داستان رو داره. چون شما از شخص خرید می کنید باید درصد Positive feedback رو + تعداد فروشی که شخص از اون کالا داشته بررسی کنید وگرنه هر کسی توی عنوان کالا از کلمه ارجینال استفاده می کنه.
در ضمن پیستون 3 خودش چند ورژن داره توی لینک من هم پایین در عکس ها توضیح داده شده. یک نسخه داره به نام 3 Edition که شکل سیم و دکمه های متفاوتی داره تا نسخه ای که من می خوام خرید کنم. اسم نسخه در خرید من Youth Edition هست.
-
-
عضو انجمن
دوستان شرمنده ، این سایت به ایران پست می کنه ؟
Designer and Consultant of e-Government Services / CRM-HRM-ERP-MIS / Web & Windows & Mobile Application
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
reza63
خوب خرید از علی این داستان رو داره. چون شما از شخص خرید می کنید باید درصد Positive feedback رو + تعداد فروشی که شخص از اون کالا داشته بررسی کنید وگرنه هر کسی توی عنوان کالا از کلمه ارجینال استفاده می کنه.
در ضمن پیستون 3 خودش چند ورژن داره توی لینک من هم پایین در عکس ها توضیح داده شده. یک نسخه داره به نام 3 Edition که شکل سیم و دکمه های متفاوتی داره تا نسخه ای که من می خوام خرید کنم. اسم نسخه در خرید من Youth Edition هست.
والا بنده تو سایت خودش به غیر از این مورد که لینک میزارم براتون پیدا نکردم http://www.mi.com/en/headphones3/
والا حق انتخاب با شماست موفق باشید
شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
http://cp.hostgtx.com/
skype id : sniper000man
-
-

نوشته اصلی توسط
speednet
ببینید دوست عزیز این دو مدل فقط از نظر ظاهری با هم فرق دارن + اینکه نسخه مورد خرید من، گیفت رو نداره یعنی 3 جفت سری های هنزفری + جعبه رو نداره. همین
-
-
June 9th, 2015, 19:52
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
reza63
سلام
من یک خرید دارم از سایت چینی. که نیاز هست با paypal پرداخت بشه. کسانی که توانایی انجام ان را دارند نرخ اعلام نمایند.
ادرس پستی همچنین مجموع کالا با قیمت نهایی خرید، طی یک نام کاربری ثبت نام شده و در اختیار پرداخت کننده قرار خواهد گرفت.بایستی خرید همه انها طی یک بار و در یک بسته، یکباره ارسال گردد.
مجموع خرید زیر 100 دلار هست.
اگر سایت معتبر باشد انجام می شود.
مکاتبه فرمایید.
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-