-
June 4th, 2015, 20:26
عضو انجمن
پاسخ : رزرو UPgrade رایگان به Windows 10

نوشته اصلی توسط
mr.pouria
لیست ویندوز هایی که آپدیت هارا دریافت میکنند :
- windows 8.1 pro
- windows 8.1
- windows 7 service pack 1, when used with:
- windows 7 ultimate
- windows 7 professional
- windows 7 home premium
- windows 7 home basic
- windows 7 starter
ببخشید ماله من الان رو اپدیت زدم 6تا اپدیت جدید امده اینارو اپدیت بزنم تا اپدیت ویندوز10بیاد واسم یا اینکه ربطی نداره خودش بعدا میاد ؟
و س.ال بعد میگید که رایگان 1ساله هست میده این ها بعد یکسال چیکار کنیم که وثله ویندوز های خودمون کرک بزنیم نامحدود بشه باید dvd از بازار بخریم ؟ نصب کنیم یا کرک جداش در اینترنت بیاد انموقع نصب کنیم نامحدود بشه ؟ و اینکه وقتی 1سالش تمام بشه دیگه ویندوز بالا نمیاد ؟ با تشکر
- - - Updated - - -
وای بچه ها من ویندوزم را که اپدیت زدم الان همین الان درجا لوگو ویندوز 10 اومد واسه اپدیت کردن چیکار کنم ؟
- - - Updated - - -
اینا ببنیدید واییییییی خیلی خوشکله مثله اینکه دموش رو دیدم http://8pic.ir/images/oabn3vr6u63mmmlyzwsu.png
فقط میترسم اپدیت کنم حجم هم درک اما بعد مشکل بخورم درایورام نصب نشه اینا کسی نصب کرده ؟
-
-
June 4th, 2015 20:26
# ADS
-
June 4th, 2015, 20:57

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
ببخشید ماله من الان رو اپدیت زدم 6تا اپدیت جدید امده اینارو اپدیت بزنم تا اپدیت ویندوز10بیاد واسم یا اینکه ربطی نداره خودش بعدا میاد ؟
و س.ال بعد میگید که رایگان 1ساله هست میده این ها بعد یکسال چیکار کنیم که وثله ویندوز های خودمون کرک بزنیم نامحدود بشه باید dvd از بازار بخریم ؟ نصب کنیم یا کرک جداش در اینترنت بیاد انموقع نصب کنیم نامحدود بشه ؟ و اینکه وقتی 1سالش تمام بشه دیگه ویندوز بالا نمیاد ؟ با تشکر
- - - Updated - - -
وای بچه ها من ویندوزم را که اپدیت زدم الان همین الان درجا لوگو ویندوز 10 اومد واسه اپدیت کردن چیکار کنم ؟
- - - Updated - - -
اینا ببنیدید واییییییی خیلی خوشکله مثله اینکه دموش رو دیدم
http://8pic.ir/images/oabn3vr6u63mmmlyzwsu.png
فقط میترسم اپدیت کنم حجم هم درک اما بعد مشکل بخورم درایورام نصب نشه اینا کسی نصب کرده ؟
یکم صبر داشته باشید خانوم صیفی بهتون پاسخ میدم تا تاپیک رو ببینم چقدر عجله دارید :D
در باره سوال اول :
بعد از 1 سال استفاده شما باید لایسنس ویندوز را خریداری کنید که فک کنم 150 دلار هزینش هست هیچ راهی هم برای کرک کردنش وجود نداره زیرا ماروسافت در این نسخه شدیدا وقت گذاشته و چون قراره آخرین نسخه باشه شدیدا با کرک اون مبارزه میکنه ...
سوال دوم :
پنجره ای که برای شما اومده اپدیت انجام نمیده فقط سریال هارد شما را برای دریافت آپدیت رزرو میکنه ...
سوال سوم :
هیچ مشکلی به وجود نمیاد خود ویندوز تمامی درایو هارا از اینترنت دانلود و نصب میکند اگر شرکت تولید کننده سخت افزار شما را تحریم کرده باشد و امکان نصب وجود نداشته باشد میتویند با استفاده از Driver Pack تمامی سخت افزار های خود را نصب کنید ...
جای نگرانی وجود نداره ...
-
تعداد تشکر ها ازMr.Pouria به دلیل پست مفید
-
June 4th, 2015, 21:24
عضو انجمن
-
-
June 4th, 2015, 23:28
عضو جدید
درود
همونطوری که در لینک زیر درباره قیمت ویندوز 10 پس از یکسال استفاده رایگان آمده:
http://www.techradar.com/us/news/sof...atures-1029245
Windows 10 Home $119
و
Windows 10 Pro $199
قیمت خواهند داشت!
~ حتی پوکترین گردو هم خواهان شکسته شدن است ~ نیچه
-
-
June 4th, 2015, 23:54
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
البته باید بگم که ماکروسافت خودش تشخیص میده که ویندوز شما کرکی هست یا ازجینال برای همین چیزایی که تا کنون شما به اسم آپدیت ویندوز 7 دانلود و نصب میکردید در اصل اپدیت نبود و فقط یک سری آپدیت های بی مورد بود ...
ماکروسافت یادمه در سال 2007 اعلام کرد که ما به تمام کاربران اپدیت میدیم چه کسایی که قانونی استفاده کنند چه کسایی که غیر قانونی استفاده کنند !! اما بین این آپدیت فرق های زیادی هست ... برای کسایی که از نسخه های قانونی استفاده میکنند آپدیت ها به صورت کامل ارسال میشه اما برای کسایی که به صورت غیر غانونی و کرک شده از ویندوز استفاده میکنن آپدیت ها به صورت بخشی بسیار کوکچ و ناقص ارسال میشه ...
این مورد رو میتونید خودتون با نصب یک ویندوز تازه ببینید !! یک ویندوز 7 الان نصب کنید و چک آپدیت کنید حدود 1 گیگ آپدیت داره ... اگه سرعت دانلود شما 100 کیلوبات در ثانیه باشه باید چیزی حدود 6 ساعت زمان ببره دانلود بشه اما این آپدیت در عرض 1 الی 2 ساعت بر روی سیستم شما دانلود میشه !! و این نمایش میده که آپدیت دریافتی شما کامل نیست ....
.
سلام مجدد اتفاقا عزیز نت 2 مگ داشتم گزاشتم اپدیت که یک چیز یحدود 1 گیگ یا کمی بیشتر بودش از شب تا صبح کامل دریافت شد بعدشهم هرچند وقت یکبار اپدیتهای 200 مگی تا 500 مگی هرچند وقت یکبار دریافت میکردش
این ویندوز در واقع همون ویندوزی هست که خود میکروسافت بصورت قانونی تا 3 یا 6 ماه بصورت کاملا قانونی توی سایتش برای دانلود گزاشته مثل همین ویندوز 10 که بوقولتون سال مجانی هست بعد امدن لودر را که الان برای اکتیو کردن ویندزو های سرور و ... استفاده میکنم داخلش استفاده کردن طوری درستش کردن که همزمان با نصب ویندزو هم اکتیو بشه و بعداز ریستارت که بالا میاد کاملا قانونی باشه و مثل نسخه ارجینال اپدیتها را کامل دریافت کنه
ویرایش توسط MagicVps.Com : June 4th, 2015 در ساعت 23:58
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
June 4th, 2015, 23:57
عضو انجمن
Meistero شما به ویندوز 10 اپدیت کردید ؟ اگر کردید چند گیگ بود ؟ ماله منو نوشته زیرش not trial 3GB downloaded
- - - Updated - - -
MagicVps.Com ببخشید شما ویندوز 10 اپدیت کردید ؟
من زیاد متوجه نشدم فقط اینو فهمیدم شما کرک این ویندوز را داردی که نامحدود بشه به ما هم بدید استفاده کنیم در اینده نیاز میشه ماله من الان گزینه اپدیتش فعال شده که بره رو 10 اما نمیدونم چیکار کنم انجام بدم یا صبر کنم 6ماه دیگه دی وی دی را بخرم نمیدونم ماله من زده 3 گیگ ماله شما چند بود اول ؟
-
-
June 5th, 2015, 00:01
عضو انجمن
واسه من همچین چیزی نیومده؟ ایا بعدا میاد؟ یا اصلا نمیاد؟ ویندوز 8.1 استفاده میکنم کرک شده با kmpico هست الان به نظرتون صبرکنم بیاد یا نمیاد؟
-
-
June 5th, 2015, 00:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
n4ser
واسه من همچین چیزی نیومده؟ ایا بعدا میاد؟ یا اصلا نمیاد؟ ویندوز 8.1 استفاده میکنم کرک شده با kmpico هست الان به نظرتون صبرکنم بیاد یا نمیاد؟
باید اول اپدیت کنید ویندوزتون رو و بعد ریستارت که کردید درجا میادش ماله من اینطوری بود امشب تا اپدیت کردم اپدیت شد اون هم درجا ظاهر شد کنار ساعت ویندوز با تشکر.
-
-
June 5th, 2015, 00:39
دوستان دقت کنیدکه آپ دیت ویندوز برای ویندوز هایی ارجینال 7و8و 8.1 رایگان است واین آپدیت تا یک سال رایگانه،یعنی هرکی توی مدت یک سال آپ کنه نیازی به پرداخت هزینه(درصورت ارجینالبودن) نداره ولی اگه یه فردی بیاد سا آینده آپ دین کنهباید هزینه بده واین آپ دیت دایمی است !
-
-
June 5th, 2015, 00:51

نوشته اصلی توسط
fun3enter
دوستان دقت کنیدکه آپ دیت ویندوز برای ویندوز هایی ارجینال 7و8و 8.1 رایگان است واین آپدیت تا یک سال رایگانه،یعنی هرکی توی مدت یک سال آپ کنه نیازی به پرداخت هزینه(درصورت ارجینالبودن) نداره ولی اگه یه فردی بیاد سا آینده آپ دین کنهباید هزینه بده واین آپ دیت دایمی است !
دوست عزیز برای گفته خود منبعی دارید ؟!
این ویندوز یک لاینسنس تریال 365 روزه همراه خود دارد وقتی که برای اولین بار نصب میکنید 365 روز رایگان هست مهم نیست از ویندوز های قدیمی بروز میکنید یا تازه ویندوز نصب میکنید ....
-