نقل قول نوشته اصلی توسط slashflash نمایش پست ها
با سلام دوست گرامی ، سوالی پیش اومد برام میخواستم بدونم آدرسی که دوستمون دادن اون اکانت برای شما نیستش ؟ چون هر طوری نگاه کنیم انگار اون نام کاربری هم برای شما بوده که به دلایلی مسدود شده !؟

از اطلاعات تماس گرفته تا ...
عرض سلام و احترام
برای اینک سو تفاهمی پیش نیاد و باز بعضی عزیزان سوژه نکنند یه توضیحی درباره اون میدم
اون کاربری ک لینک تاپیکشو دادن یکی از همکارای ما درزمینه سئوبود.معمولا کارای سئوروقبلا ایشون انجام میدادن.بعد ب دلیل اعتراضا واینک ایشون خیلی اخلاقشون تنده باهاشون همکاری رو قطع کردم ک برای اثبات حرفم اگ نیاز باشه اطلاعات همکاریمون ب نمایش عموم میذارم
ایشون یکی از مشکلاتش همین انتقادای بی مورد بود و من دعواش میکردم میگفتم مردم داره باش
اما حالا ک خودم توانجمنا فعالیت میکنم میبینم بنده خدا چه زجری میکشیده چون تو کل انجمن بجز چندنفر دیگ هیچکس درمورد موضوع و ماهیت تاپیک سوال نمیکنه بلکه تا وارد تاپیک میشه شروع میکنه به تخریب
واقعا من از صبح دارم زجر میکشم که چرا بین این همه ادم ک تخریب کردند کسی نیومد دلیل و سند و‌..‌بخواد
چرا هیچکس نخواست حرفمو اثبات کنم و....
فقط اولش یکی دونفر پرسیدن ای فریم؟یه نفرم اومد نمونه کارا رو دید و جالبه ک رد کرد.درصورتی ک یپونه از نمونه کارای بنده ب اندازه کل نمونه کارهای ایشون ک در تاپیک مشابه معرفی کردن میارزه
درکل اول برای خودم متاسفم ک اینجا تاپیک زدم و خواستم یکاری انجام بشه بصورت موثر وصحیح
و دوم برای کسایی متاسفم ک دذ تاپیک بنده و دیگر عزیزان مشغول تخریب کردن هستند
در کل بیخیال
شب خوبی داشته باشید یاعلی

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط riping نمایش پست ها
دوست عزیز شما که نمیدونید بنده چه سایت هایی رو سئو کردم چرا از ضلاحیت حرف میزنید ؟
صلاحیت شما از ما بیشتر صد درصد شما استاد مایی قیمت کلاس خصوصی ردیم کنید
استاد عزیز :
جای شما این جا نیست ! شما باید برید جا Larry Page ( اسمشو از تو گوگل نزنید خود شمایید )
پندی از شما :
با طول و عرض و برچسب ها و توضیحات دادن به عکس به پیج 1 میاید
استاد من اخه این کار چه ربطی به بالا اومدن سایت در کلمه طراحی بنر داره ؟
سئو با کلمه رو شما این طوری انجام میدین؟
حتما قرار داد هم می بندین
عین بچه ای که یک چیزی یاد میگیره مثل کلمات مامان بابا دارید میگید برچسب و توضیحات
بچه هم چیزای ساده رو همش تکرار میکنه
اخه دوست من برچسب و توضیحات چه ربطی به سئو در کلمه داره ؟
اخه یکی تو این انجمن نیست به این بچه سئو یاد بده
این بچه داره اصل اول و ابتدایی ترین اصل سئو یعنی عنوان و توضیحات و برچسب ها رو میبره زیر سوال هیچکسم هیچی نمیگه خب واضحس ک دست ب یکی کردید*وگرنه کدوم بچه ای هست ک اصل به این مهمی نادیده بگیره

- - - Updated - - -

ایشون میگ برچسب وتوضیحات ربطی ب سئو نداره
اخه مگه داررررررررررریم!!!!!دیگ از حرف بچه گانه تر ازاینم مگ میشه زد