نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 123

موضوع: میخوای بازدید واقعیت چندبرابر بشه؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    86
    تشکر تشکر شده 
    151
    تشکر شده در
    125 پست

پیش فرض پاسخ : میخوای بازدید واقعیت چندبرابر بشه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط slashflash نمایش پست ها
    با سلام دوست گرامی ، سوالی پیش اومد برام میخواستم بدونم آدرسی که دوستمون دادن اون اکانت برای شما نیستش ؟ چون هر طوری نگاه کنیم انگار اون نام کاربری هم برای شما بوده که به دلایلی مسدود شده !؟

از اطلاعات تماس گرفته تا ...
    عرض سلام و احترام
    برای اینک سو تفاهمی پیش نیاد و باز بعضی عزیزان سوژه نکنند یه توضیحی درباره اون میدم
    اون کاربری ک لینک تاپیکشو دادن یکی از همکارای ما درزمینه سئوبود.معمولا کارای سئوروقبلا ایشون انجام میدادن.بعد ب دلیل اعتراضا واینک ایشون خیلی اخلاقشون تنده باهاشون همکاری رو قطع کردم ک برای اثبات حرفم اگ نیاز باشه اطلاعات همکاریمون ب نمایش عموم میذارم
    ایشون یکی از مشکلاتش همین انتقادای بی مورد بود و من دعواش میکردم میگفتم مردم داره باش
    اما حالا ک خودم توانجمنا فعالیت میکنم میبینم بنده خدا چه زجری میکشیده چون تو کل انجمن بجز چندنفر دیگ هیچکس درمورد موضوع و ماهیت تاپیک سوال نمیکنه بلکه تا وارد تاپیک میشه شروع میکنه به تخریب
    واقعا من از صبح دارم زجر میکشم که چرا بین این همه ادم ک تخریب کردند کسی نیومد دلیل و سند و‌..‌بخواد
    چرا هیچکس نخواست حرفمو اثبات کنم و....
    فقط اولش یکی دونفر پرسیدن ای فریم؟یه نفرم اومد نمونه کارا رو دید و جالبه ک رد کرد.درصورتی ک یپونه از نمونه کارای بنده ب اندازه کل نمونه کارهای ایشون ک در تاپیک مشابه معرفی کردن میارزه
    درکل اول برای خودم متاسفم ک اینجا تاپیک زدم و خواستم یکاری انجام بشه بصورت موثر وصحیح
    و دوم برای کسایی متاسفم ک دذ تاپیک بنده و دیگر عزیزان مشغول تخریب کردن هستند
    در کل بیخیال
    شب خوبی داشته باشید یاعلی

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط riping نمایش پست ها
    دوست عزیز شما که نمیدونید بنده چه سایت هایی رو سئو کردم چرا از ضلاحیت حرف میزنید ؟
    صلاحیت شما از ما بیشتر صد درصد شما استاد مایی قیمت کلاس خصوصی ردیم کنید
    استاد عزیز :
    جای شما این جا نیست ! شما باید برید جا Larry Page ( اسمشو از تو گوگل نزنید خود شمایید )
    پندی از شما :
    با طول و عرض و برچسب ها و توضیحات دادن به عکس به پیج 1 میاید
    استاد من اخه این کار چه ربطی به بالا اومدن سایت در کلمه طراحی بنر داره ؟
    سئو با کلمه رو شما این طوری انجام میدین؟
    حتما قرار داد هم می بندین
    عین بچه ای که یک چیزی یاد میگیره مثل کلمات مامان بابا دارید میگید برچسب و توضیحات
    بچه هم چیزای ساده رو همش تکرار میکنه
    اخه دوست من برچسب و توضیحات چه ربطی به سئو در کلمه داره ؟
    اخه یکی تو این انجمن نیست به این بچه سئو یاد بده
    این بچه داره اصل اول و ابتدایی ترین اصل سئو یعنی عنوان و توضیحات و برچسب ها رو میبره زیر سوال هیچکسم هیچی نمیگه خب واضحس ک دست ب یکی کردید*وگرنه کدوم بچه ای هست ک اصل به این مهمی نادیده بگیره

- - - Updated - - -

ایشون میگ برچسب وتوضیحات ربطی ب سئو نداره
    اخه مگه داررررررررررریم!!!!!دیگ از حرف بچه گانه تر ازاینم مگ میشه زد

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,075
    تشکر تشکر شده 
    1,426
    تشکر شده در
    919 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mchteh نمایش پست ها
    ایشون میگ برچسب وتوضیحات ربطی ب سئو نداره
    اخه مگه داررررررررررریم!!!!!دیگ از حرف بچه گانه تر ازاینم مگ میشه زد
    من کاری با کسی ندارم ...

از سئو هم سر رشته ندارم اما حق رو به riping میدم !

فرض کنید شما میخواید یه سایت رو سئو کنید که 10 هزار مطلب داره و میخواد توی کلمه مثلا دانلود اهنگ بیاد صفحه اول خوب شما چطوری میخاوید این همه مطلب رو سئو کنید ؟! اصلا میتونید وقت بزارید ؟! تازه روزی 10 - 15 تا موزیک جدید هم به این ها اضافه میشه !! از یه سمت هم گوگل مگه چند بار میخواد مطالب قدیمی شما رو ایندکس بکه ؟! یه بار ایندکس کرد رفت پی کارش دیگه دوباره نمیاد چک بکنه ببینه چیکارش کردین که ...
    برای هیمن به نظر من اصلا مهم نیت تگ ها چطوری باشه البته از وقتی که سئو کلمه انجام میدین که مثلا تو کلمه خواص رنک بگیرین باید مقدرای روی نوشته های جدید دقت بشه که فک کنم منظور کاربر riping هم همین هست ...

اما در کل تاپیک یک تاپیک بی معنی هست با چنتا کد بازدید رو چند برابر کنیم برای چی ؟! بهترین روش پیشرفت = پیشرفت صحیح و عادلانه هست

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    86
    تشکر تشکر شده 
    151
    تشکر شده در
    125 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Pouria نمایش پست ها
    من کاری با کسی ندارم ...

از سئو هم سر رشته ندارم اما حق رو به riping میدم !

فرض کنید شما میخواید یه سایت رو سئو کنید که 10 هزار مطلب داره و میخواد توی کلمه مثلا دانلود اهنگ بیاد صفحه اول خوب شما چطوری میخاوید این همه مطلب رو سئو کنید ؟! اصلا میتونید وقت بزارید ؟! تازه روزی 10 - 15 تا موزیک جدید هم به این ها اضافه میشه !! از یه سمت هم گوگل مگه چند بار میخواد مطالب قدیمی شما رو ایندکس بکه ؟! یه بار ایندکس کرد رفت پی کارش دیگه دوباره نمیاد چک بکنه ببینه چیکارش کردین که ...
    برای هیمن به نظر من اصلا مهم نیت تگ ها چطوری باشه البته از وقتی که سئو کلمه انجام میدین که مثلا تو کلمه خواص رنک بگیرین باید مقدرای روی نوشته های جدید دقت بشه که فک کنم منظور کاربر riping هم همین هست ...

اما در کل تاپیک یک تاپیک بی معنی هست با چنتا کد بازدید رو چند برابر کنیم برای چی ؟! بهترین روش پیشرفت = پیشرفت صحیح و عادلانه هست

عرض سلام و احترام
    ببخشیذ بحث بنده سئوی مطالب نبود.کی ورد اصلی بودش
    ایشون سایتاش کی ورد هم نداره فقط عنوان و توضیحات داره

- - - Updated - - -

عزیز من نگفتم بیاد بازدیدچند برابر کنید-گفتم یه همچین روشی هم هست کسی خواست در خدمتم-
    وگرنه بهترین روش پیشرفت اول ابدیت اصولی سایته با پست های مناسب و در مرحله دوم سئو

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    29
    تشکر تشکر شده 
    15
    تشکر شده در
    14 پست

عرض سلام و احترام
    برای اینک سو تفاهمی پیش نیاد و باز بعضی عزیزان سوژه نکنند یه توضیحی درباره اون میدم
    اون کاربری ک لینک تاپیکشو دادن یکی از همکارای ما درزمینه سئوبود.معمولا کارای سئوروقبلا ایشون انجام میدادن.بعد ب دلیل اعتراضا واینک ایشون خیلی اخلاقشون تنده باهاشون همکاری رو قطع کردم ک برای اثبات حرفم اگ نیاز باشه اطلاعات همکاریمون ب نمایش عموم میذارم
    ایشون یکی از مشکلاتش همین انتقادای بی مورد بود و من دعواش میکردم میگفتم مردم داره باش

باسلام

من استارتر این تاپیک هستم

متاسفانه مدیر نام کاربری منوbolorwebبدلیل مولتی یوذر بودن بسته

درصورتی که مولتی یوذ نیسم من

الان کاربری یکی از دوستان قرض گرفتم اومدم

لطفا از مدیر بخواید نام کاربریمو باز کنه چون سفارشای اکثرتون توخصوصی منه ودسرسی ندارم که ببینمش

ازاین به بعد به این نام پیام بدید تا نام کاربری بلوروب باز بشه
    من دیگه حرفی ندارم ...

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)