-
March 13th, 2015, 21:28
عضو انجمن
افتتاح حساب بانکی اروپا به همراه کردیت کارت
به دنبال قراداد جدید ما با دو بانک جدید لهستان برای کارتهای اعتباری ویزا و مستر از امروز به مدت 10 روز برای مشتریان کاردون ده درصد تخفیف ویژه این خدمات را در نظر گرفته ایم،این تخفیف دائمی بوده و در زمان تمدید به صورت خودکار محاسبه میشود
برای اولین بار در ایران
ارائه کارت فیزیکی به همراه پنل بانکی با اتصال 10 ویزا کارت مجازی به همراه 10 شماره حساب متفاوت برای هر کارت مجازی،هر کارت قابلیت وریفای یک حساب پیپال و ... را داراست
برخی از مشخصات کارتهای فیزیکی
دارای شماره حساب و سویفت مجزا برای هر فرد و به نام وی میباشد - خدمات بی نظیری که شاید تا به حال کمتر دیده باشید
امکان شارژ از هر جای دنیا و از طریق تمامی صرافی ها
دارای پنل اینترنت بانک
قابلیت وریفای حساب های پیپال و پیزا -همانطور که میدانید بنا بر تغییر قوانین اتحادیه اروپا تمامی حساب های پیپال اروپا بعد از این علاوه بر کارت با شماره حساب وریفای میشوند،این کارتها دارای شماره حساب بوده و گزینه خوبی برای این حساب ها به شمار میرود
قابلیت اتصال به تمامی حساب های پیپال با هر نام و آدرس
مدت زمان اعتبار : یک و نیم یا دو سال
انتخاب بانک صادر کننده توسط مشتری
بانک های صار کننده
BZ WBK
Pekao
پنل به همراه 10 ویزا کارت مجازی مربوط به بانک بی زد است و بانک پکائو تمامی خدمات جز ده کارت مجازی را داراست
قیمت ویزا کارت فیزیکی پکائو 350 هزار تومان و ویزا کارت فیزیکی بی زد به همراه 10 ویزا کارت مجازی 700 هزار تومان است
لینک سفارش برای بانک
Pekao
http://portal.cardun.biz/cart.php?a=add&pid=4
لینک سفارش برای بانک
BZ WBK
http://portal.cardun.biz/cart.php?a=add&pid=30
کد تخفیف
specialcards2015
برخی از مشخصات کارتهای مجازی
شارژ اولیه به میزان 10 دلار - درصورت تمایل این میزان افزایش می یابد
وریفای لحظه ای حساب های پیال و پیزا - حساب پیپال و پی زا خود را به صورت لحظه ای وریفای کنید
لینک سفارش
http://portal.cardun.biz/cart.php?a=add&pid=1
کد تخفیف
specialcards2015
ویرایش توسط filasufya : April 21st, 2015 در ساعت 02:18
-
-
March 13th, 2015 21:28
# ADS
-
June 2nd, 2015, 08:06
عضو انجمن
پاسخ : افتتاح حساب بانکی اروپا به همراه کردیت کارت
[QUOTE=iwpanel;1343852][QUOTE=iran-developers;1343740]

نوشته اصلی توسط
iwpanel
بله کارت ارسال شده طبق صحبت ایشون قرار بود تا قبل از ۱۳ فروردین بیاد تقریبا اول اردیبهشت بدست ما رسیده بعد جالبه یک ماه دونبال اینم که شارژش کنیم هیچ کس انجام نمیده نزدیک به ۱۵۰ نفر از سرشناس های کار ارزی چه اینترنتی چه حضوری میگن انجام نمیدن مستندات هم موجود هست
بله دوست عزیز . بنده هم دقیقا مشکل شما رو با ایشون دارم.
اگر یادتون باشه بنده در همین تاپیک اعلام کردم که چه مشکلاتی دارند ولی متاسفانه پست های بنده رو پاک کردن.
-
-
June 2nd, 2015, 09:45
عضو دائم
[QUOTE=ali_fattahi;1343853][QUOTE=iwpanel;1343852]

نوشته اصلی توسط
iran-developers
اگر یادتون باشه بنده در همین تاپیک اعلام کردم که چه مشکلاتی دارند ولی متاسفانه پست های بنده رو پاک کردن.
نه مورد نداره من خودم شخصا پیگیر قضیه هستم طبق صحبت خودشون یه امروز ایشون مهلت دارند کار ما رو پیگیری کنند همین الان با چندتا از دوستان در نهادهای مختلف که دارم صحبت شده فقط منتظر ایشون هستیم که اگر کار کامل تحویل دادن هیچی اگه نه اقدامات لازم سریعا انجام میشه براشون صحبت های اولیشم شده خوشبختانه از نهادهای زیادی مشتری های ما هستن
-
-
June 2nd, 2015, 13:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iwpanel
جالبه یک ماه دونبال اینم که شارژش کنیم هیچ کس انجام نمیده نزدیک به ۱۵۰ نفر از سرشناس های کار ارزی چه اینترنتی چه حضوری میگن انجام نمیدن مستندات هم موجود هست
دوست عزیز و گرامی
حساب هایی که در بانک BZ WBK هستند(مجازی و فیزیکی) همگی دارای IBAN هستند و شما میتوانید با استفاده از کد SWIFT این بانک و شماره IBAN خود نسبت به ارسال حواله ارزی از تمام صرافی ها اقدام نمایید.
چون این حساب ها Anonymous هستند در هنگام ارسال حواله میتوانید یک نام دلخواه را به عنوان Beneficiary Name ارائه نمایید.
*اینجانب هیچگونه ارتباطی با استارتر تاپیک و فروشنده این حساب ها نداشته و صرفا قصد کمک و ارائه اطلاعات فنی داشتم.
-
-
June 2nd, 2015, 23:18
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
pakradm
دوست عزیز و گرامی
حساب هایی که در بانک bz wbk هستند(مجازی و فیزیکی) همگی دارای iban هستند و شما میتوانید با استفاده از کد swift این بانک و شماره iban خود نسبت به ارسال حواله ارزی از تمام صرافی ها اقدام نمایید.
چون این حساب ها anonymous هستند در هنگام ارسال حواله میتوانید یک نام دلخواه را به عنوان beneficiary name ارائه نمایید.
*اینجانب هیچگونه ارتباطی با استارتر تاپیک و فروشنده این حساب ها نداشته و صرفا قصد کمک و ارائه اطلاعات فنی داشتم.
بسم الله swift میدم حواله بزن عزیز من اعلام کردم ۱۵۰ نفر میشناسم همه میگن نه نمیزنیم از صراف بزرگ تو شیراز تا مشهد تا بگیر تو مجارستان و مالزی همه کشیدن کنار
-
-
June 2nd, 2015, 23:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iwpanel
بسم الله swift میدم حواله بزن عزیز من اعلام کردم ۱۵۰ نفر میشناسم همه میگن نه نمیزنیم از صراف بزرگ تو شیراز تا مشهد تا بگیر تو مجارستان و مالزی همه کشیدن کنار
من تاکنون از این کارت ها و حساب ها استفاده نکرده ام اما میشه بفرمایید علت کنار کشیدن این افراد چیست؟ یعنی در پاسخ به شما مبنی بر درخواست حواله swift چه میگویند؟
متشکرم
-
-
June 3rd, 2015, 09:02
عضو جدید
pakradm عزیز، صحبت سر چیز دیگری هستش. این دوستان در کاردون بسیار کارندون هستن. ساده ترین اتفاق این هستش که کارت مجازیشونُ زدن 2 سال اعتبار. اما با 7-8 ماه اعتبار میدن بهتون و به روی خودشون نمیارن. درخواست Statement میکنین (چون کارتهای مجازیشونُ بدون پنل آنلاین میدن) پیش اومده که 4 روز طول کشیده تا جواب دادن و بهونه های عجیبی برای جواب ندادن آوردن. خلاصه مساله سر سرویس دهی و پاسخگویی هستش. ولی بنده به شخصه این موارد دیگه برام عجیب نیست، در سایتهای معتبرتر نمونه این اتفاق ها افتاده، پس انتظاری نیست.
-
-
June 3rd, 2015, 20:35
عضو انجمن
درود 
مسیله ی سویفت و آی بن من انجام می دم حواله رو خواستید در پ خ در ارتباط باشید .
ولی این بانک های انگلیسی بعد از مذاکرات 1 ماه هیچ جواب قطعی در رابطه با سرویس دهی حول همین مشخصات به ما ندادند به همین دلیل بعید می دونم اینطوری سرویس بدهند .
موفقیت در ایران یعنی از داشته های دیگران!چه جالب!
yahoo!:hostbama@yahoo.com Phone :09160891036/09037017351
-
-
June 4th, 2015, 06:43
عضو دائم
اگه ایشون کار ما رو تحویل ندادن قبل از شنبه اقدامات قانونی انجام میشه براشون
- - - Updated - - -
دوستان کسایی که متشاکی هستن لطفا با من در ارتباط باشند
mobile : 09355569387
Viber : 09355569387
Telegram : 09355569387
Id Yahoo : Techshiraz
-
-
July 10th, 2015, 02:58
عضو انجمن
خوب من یک مدتی به انجمن سر نزدم و متوجه شدم که قصد تخریب بنده رو داشتین جناب آقای دانش پناه،طبق قوانین انجمن قانون 2-25 پست شما خلاف قوانین هست و طبق قوانین انجمن قانون 2-21 من نباید پاسخ شما رو بدم،منتها بنده گزارش پست خلاف دادم و با توجه به اینکه مدیران محترم انجمن بنا به هر دلیلی توجه نکردن بنده برای اعاده حیثیت جریانو اینجا باز میکنم
شما درخواست ثبت شرکت در پلن چهارم ما رو با یک تخفیف فوق العاده زیاد کردین،از اونجا که مشتری قدیمی ما هستین و بیشتر از یکسال از آشنایی ما با شما میگذشت ما درخواستتونو قبول کردیم،منتها طبق درخواست شما قرار شد این وجه در دو مرحله به حساب ما واریز بشه،از اونجا که برای ثبت شرکت مدارک نیاز هست و شما مدارک نداشتین ما باز هم چون مشتری قدیمی ما بودین پا رو فراتر گذاشتیم و سعی کردیم بدون مدارک براتون شرکتو ثبت کنیم که کار گره افتاد چون ما عملا دست به یک کار فوق العاده مشکل زده بودیم لذا نتونستیم طی تاریخی که به شما گفته بودیم عمل کنیم،زمانی که کارها درست شد و ما بدون مدارک براتون آدرس شرکتو اوکی کردیم شما هم زیر تعهداتتون زدین و قسمت دوم مبلغو واریز نکردین ما هم طبیعتا از ارائه سرویستون خودداری کردیم،در تصمیم دوم شما پلنتونو به پلن یک داون گرید کردید که انجام شد و تقدیم گردید دوستان هم میتونن در ثبت اسناد انگلستان بررسی بفرمایند
مشخصات شرکت آقای دانش پناه Company name: SHIRAZ TECHNOLOGY LTD ، Company number: 09673746
در مورد ویزا کارتتون آقای دانش پناه،بلافاصله بعد از درخواستتون بدون اینکه ازتون وجهی دریافت کنیم (به خاطر اعتبارتون و اینکه مشتری قدیمی هستین) کارتتونو ریلود کردیم،منتها شما به دلیل نقص دانش فنی نتونسته بودین کارتتونو درست رجیستر کنید و به پنل بانکیتون دسترسی پیدا کنید،با کلی دوندگی و مکاتبه با بانک تونستیم اشتباهات شما رو رفع کنیم و پنلو براتون آماده کنیم که بعد از لاگین متوجه شدین تاریخ ریلود بلافاصله بعد از درخواستتون بوده،150 تا صراف نتونستن براتون کارتو شارژ کنن؟!! مطمئن باشید اون افراد صراف نبودن چون هر صرافی میتونه کارت داری swift و IBAN رو ریلود کنه،همونطور که ما اینکارو کردیم
در نهایت بارها عنوان شد که اگر با ما مشکل حقوقی دارید ما حاضریم در تمام جلسات حقوقی شرکت کنیم نیازی نبود بیاین و جو اینجا رو متشنج کنید. با احترام
- - - Updated - - -
[QUOTE=ali_fattahi;1343853][QUOTE=iwpanel;1343852]

نوشته اصلی توسط
iran-developers
پست های شما پاک شده بود جناب فتاحی چون خلاف قوانین انجمن بود،امیدوارم با تکرار این کارتون از سمت مدیران هشدار دریافت نفرمایید،کارت شما از Mbank بود،زمانی که کارتو دریافت کردین پیپال با این بانک مشکلی نداشت،شما 6 ماه بعد از خرید کارتتون برای افتتاح حساب پیپال اقدام فرمودین و تقریبا ماه قبلش پیپال اعلام کرده بود که کارتهای Mbank رو دیگه قبول نمیکنه،ما قبلا هم سر این مسائل با هم بحث کردیم و من رییس Mbank و یا پیپال نیستم وگرنه قطعا از بروز چنین مشکلی جلوگیری میکردم با احترام
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
behzad83
pakradm عزیز، صحبت سر چیز دیگری هستش. این دوستان در کاردون بسیار کارندون هستن. ساده ترین اتفاق این هستش که کارت مجازیشونُ زدن 2 سال اعتبار. اما با 7-8 ماه اعتبار میدن بهتون و به روی خودشون نمیارن. درخواست Statement میکنین (چون کارتهای مجازیشونُ بدون پنل آنلاین میدن) پیش اومده که 4 روز طول کشیده تا جواب دادن و بهونه های عجیبی برای جواب ندادن آوردن. خلاصه مساله سر سرویس دهی و پاسخگویی هستش. ولی بنده به شخصه این موارد دیگه برام عجیب نیست، در سایتهای معتبرتر نمونه این اتفاق ها افتاده، پس انتظاری نیست.

درست به یک صفحه قبل مراجعه بفرمایید دوست عزیز،
در مورد کارتهای این تاپیک اعلام کردیم که "ويزا كارت هاي مجازي فقط توسط ما قبل شارژ هست،مدت زمان يكساله هست،امكان تمديد نداره،حساب پيپال رو به صورت لحظه اي و آني وريفاي ميكنه"
در همین تاپیک اعلام کردیم که ویزا کارتهای مجازی فاقد پنل هستن فکر نمیکنم جایی برای بحث بمونه،با این حال اگر احساس میکنید جایی کارمون ایراد داشته لطفا ایمیلتونو بفرمایید تا در سیستم بررسی کنیم یا تیکت بزنید تا پشتیبانی رسیدگی کنند،نیازی نیست اینجا اعلام بفرمایید چون خلاف قوانین انجمن است با احترام
- - - Updated - - -
در نهایت خدمت تمام سروران انجمن چند مطلبو عنوان میکنم هرچند میدونم بزرگان زیادی در زمینه تجارت الکترونیک در این انجمن حضور دارن و استاد بنده هستن و بنده قصد جسارت به این بزرگورانو ندارم.
دوستان خوبم برای تجارت الکترونیک شما باید تا حدی به امور رایانه و اینترنت و پلت فرم های وبسایتهای تجاری،مالی و روش کارشون آشنایی داشته باشید تا بتونید بدون مشکل مراحل رجیستر و ارتباط با مدیریت این سایتها رو دنبال کنید
با توجه به تحریمها امکان هر گونه تاخیر یا گره افتادن کارها وجود دارد آن هم در شرایطی که کل دنیا منتظرند ببینیند کی ایرانیه تا کارشو با مشکل مواجه کنن،امیدوارم روند مذاکرات موفقیت آمیز باشه تا این سایه ناخوشایند دیگه رو سر ملت شریف ایران سنگینی نکنه
ازتون خواهش دارم در تجارت الکترونیک اصول و آدابشو رعایت بفرمایید و حرفه ای عمل کنید این تجارت بر خلاف تجارت های سنتی با لفظ کوچه بازاری و لشکر کشی و حاشا کردن پیش نمیره.
در نهایت صبور باشید و پیوسته عمل کنید و با متصدیان مربوطه هماهنگ عمل کنید چون شعار تمام متصدیان از جمله بنده اینه که دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره،بنده معتقدم تقریبا مشکلی وجود نداره که یک ایرانی از پس حل کردنش بر نیاد.
سپاس
-
تعداد تشکر ها از filasufya به دلیل پست مفید
-
July 10th, 2015, 11:52
عضو دائم
[QUOTE=filasufya;1367661]خوب من یک مدتی به انجمن سر نزدم و متوجه شدم که قصد تخریب بنده رو داشتین جناب آقای دانش پناه،طبق قوانین انجمن قانون 2-25 پست شما خلاف قوانین هست و طبق قوانین انجمن قانون 2-21 من نباید پاسخ شما رو بدم،منتها بنده گزارش پست خلاف دادم و با توجه به اینکه مدیران محترم انجمن بنا به هر دلیلی توجه نکردن بنده برای اعاده حیثیت جریانو اینجا باز میکنم
شما درخواست ثبت شرکت در پلن چهارم ما رو با یک تخفیف فوق العاده زیاد کردین،از اونجا که مشتری قدیمی ما هستین و بیشتر از یکسال از آشنایی ما با شما میگذشت ما درخواستتونو قبول کردیم،منتها طبق درخواست شما قرار شد این وجه در دو مرحله به حساب ما واریز بشه،از اونجا که برای ثبت شرکت مدارک نیاز هست و شما مدارک نداشتین ما باز هم چون مشتری قدیمی ما بودین پا رو فراتر گذاشتیم و سعی کردیم بدون مدارک براتون شرکتو ثبت کنیم که کار گره افتاد چون ما عملا دست به یک کار فوق العاده مشکل زده بودیم لذا نتونستیم طی تاریخی که به شما گفته بودیم عمل کنیم،زمانی که کارها درست شد و ما بدون مدارک براتون آدرس شرکتو اوکی کردیم شما هم زیر تعهداتتون زدین و قسمت دوم مبلغو واریز نکردین ما هم طبیعتا از ارائه سرویستون خودداری کردیم،در تصمیم دوم شما پلنتونو به پلن یک داون گرید کردید که انجام شد و تقدیم گردید دوستان هم میتونن در ثبت اسناد انگلستان بررسی بفرمایند
مشخصات شرکت آقای دانش پناه Company name: SHIRAZ TECHNOLOGY LTD ، Company number: 09673746
در مورد ویزا کارتتون آقای دانش پناه،بلافاصله بعد از درخواستتون بدون اینکه ازتون وجهی دریافت کنیم (به خاطر اعتبارتون و اینکه مشتری قدیمی هستین) کارتتونو ریلود کردیم،منتها شما به دلیل نقص دانش فنی نتونسته بودین کارتتونو درست رجیستر کنید و به پنل بانکیتون دسترسی پیدا کنید،با کلی دوندگی و مکاتبه با بانک تونستیم اشتباهات شما رو رفع کنیم و پنلو براتون آماده کنیم که بعد از لاگین متوجه شدین تاریخ ریلود بلافاصله بعد از درخواستتون بوده،150 تا صراف نتونستن براتون کارتو شارژ کنن؟!! مطمئن باشید اون افراد صراف نبودن چون هر صرافی میتونه کارت داری swift و IBAN رو ریلود کنه،همونطور که ما اینکارو کردیم
در نهایت بارها عنوان شد که اگر با ما مشکل حقوقی دارید ما حاضریم در تمام جلسات حقوقی شرکت کنیم نیازی نبود بیاین و جو اینجا رو متشنج کنید. با احترام
- - - Updated - - -
[QUOTE=ali_fattahi;1343853]
آقا این حرفا چیه پس یه نگاه بنداز به تاریخ سفارش شرکت ما --شرکت ۳ روزه ۳ماهه ثبت شد واقعا شاهکاره ویزا کارتی که خودتونم دانش فنی ندارید نمیدونید که چند ساله هست بعد برای ما ۳ ساله فاکتور میکنید :-)
بله من دانش فنی نداشتم داشتم که کار به شما نمی دادم الان که پیگیره شرکت شدیم شما با اختلاف چند برابر دارید شرکت ثبت میکنید چندید بار طبق حرف خودتون قرار بود پول برگشت بدید ندادید همش امروز فردا کردید تمامی تیکت هاتون موجوده خواستید براتون اینجا ارسال کنم آقا شما اومدی خواستی کار مارو راه بندازی چطور روز اول گفتید مدارک مهم نیست الان باز اومدید گفتید مدارک مهمه باید حتما باشه شما که میدونستید سری آخری طبق حرف خودتون وکالت ماروقبول نکردن پول مارو برگشت میدادید که من همین جا اعلام میکردم حداقل کاری نکردن پول برگشت دادن
-