نقل قول نوشته اصلی توسط clack نمایش پست ها
ممنون این تاپیک همون طور که سوال این دوست عزیزمون هست سوال من و چند نفر دیگم شاید باشه .

و آفرین به شما که امدین تاپیک از منجلاب کشیدین بیرون و سئو ی قوی خودتون رو تبلیغ کردین .. ببخشید قصد توهین نداشتم تجربتون رو بازگو کردین .
به نظرم اگه دوستان کمک کنند و بتونن دلایل و استنباط خودشون رو درباره مطلبی بگن خلاف باشه داداش گلم برعکس ممکن هست بقیه دوستان که دارن تاپیک میخونن یا نظر میدن به یک نتیجه گیری کلی برسن .
اگر از فرد خواصی میخواستن بپرسند میومدن مثلآ به شما که سئو کار حرفه ای هستید پ.خ میکردند .
من که خودم از این تاپیک خوشم امد و دنبالش میکنم .
اولا علیک سلام
دوما خداشاهده قصد تبلیغ نداشتم فقط خواستم بلانسب به یه سری....بفهمونم وقتی کسی تاپیک میزنه اگه تاپیک بدردتون میخورن محترمانه توش شرکت کنید اگه بدردتون نمیخوره راهتون رو بکشید برید پی زندگیتون
متاسفانه یه هفت هشتا الاف تو این انجمن هستند ک دارن تمام تاپیک ها رو به گند میکشن چند بارم به مدیریت گزارش شده نمیدونم چرا پیگیری نمیکنه
اما این دوست استارترمون بازم هم بهش میگم تو نت ایران پول زیاده.نه پول حروم.پول حلال هم زیاده.فقط باید توکارش منصف باشه.صداقت داشته باشه و پشتکار
خیلی وقتا ادم یه سایتی میزنه چندماه اول نتیجه نمیگیره این دلیل نمیشه بگیم سایت زدم جواب نمیده
امروزه خداروشکر اینقد تو کشور ما و تو نت ما پول دراوردن راحته ک جدیدا هرکی از خونه قهر میکنه میاد وبمستر میشه
نیازی ب15میلیون هزینه هم نیست
با دوسه میلیون میشه یه سایت زدم.پربازدیدش کرد و به نتایج اول گوگل اوردش تازه 2-3میلیونم زیاده
کسایی ک دوست دارند میتونند بامن در ارتباط باشند راهنماییشون کنم