نوشته اصلی توسط
mchteh
سلام
قصدجسارت و توهین به کسی رو ندارم اما:
طبق معمول یه سری ادم بی سواد بی استعداد اسپمر ........اومدن طر زدن توتاپیک و.....عزیزا شماحرف نزنید کسی نمیگه لالید
اما استارتر:عزیز اینک قبلا پنجاه تومن در اوردی و......اصلانمیخوام دنبالشو بگیرم چون خودمم تو خیلی ازکارا تو نت تواوج درامدزایی بودم ولی یدفعه ب دلایل مختلف و مشکلات ول کردم و بعدا پشیمون شدم
نت ریسک نداره
نت ایران پره پوله.فقط باید کاربلد باشی وصادق و جوری پروژه هاتو انجام بدی که طرف مشتری اول اخرت باشه
دنبال ایده های خاص نرو.من قبلا بالای بیست بار ایده های زدم ک مشابه ایرانی و جهانی نداشت تو همین نت و بنده خداها اومدن سرمایه گذاری کردن ولی جواب نداد و مجبور شدم باقرض و...پولاشون برگردونم
بعداومدم سئویاد گرفتم طرح و ایذه هامو رو سئو پیاده کردم.خیلی ها مخالفن.توهمین انجمن کلی منتقد دارم به هزار ویک دلیل ک بعضیاشون حق دارن و منطقی بعضیا هم نه اما هرکی باهام کار کرده مشتری اول و اخرم شده
درامدی ثابتی نداشتم تااین ماه
بعضی ماه ها شده تا ده میلیون در اوردم.گاهی هم شده مثل فروردین ماه هزارتومن هم درنیاورم
ولی الان سئوکار شخصی چندشخص شدم ک ماهانه مبلغی ک میدن روهم حدودا پنج میلیون میشه اما اینم بگم ک هرکدومشون حداقل شش سایت دارن و واقعا کارم سخته
کلا سعی کن رو یکاری ک خاص نیست ایذه نیست سرمایه گذاری کنی اما اونکارو بهتر از بقیه بلد باشی
انشاا.... ک موفق باشید