-
May 21st, 2015, 07:35
عضو دائم
پاسخ : دنبال یک هاست خوب میگردم که درون ایران باشه و از سرعت خوبی برخوردار باشه چون میخوام سرعت برای کاربران ایرانی مناسب باشه ماهیانه*لین
سلام . 90 ت برای هارد اس اس دی تقریبا رایگان هست . اونم با کانفینگ رایگان ، سی پنل رایگان که لایسنس خودش 45 ت هست و پهنای باند نامحدودی که روی سرور های ایران گذاشتیم .
و اینکه نیاز نیست شما دانش خاصی داشته باشین ، سرور ها به صورت کامل مدیریت شده هستند .
تماس بگیرید : 03158134205
- - - Updated - - -
سلام . 90 ت برای هارد اس اس دی تقریبا رایگان هست . اونم با کانفینگ رایگان ، سی پنل رایگان که لایسنس خودش 45 ت هست و پهنای باند نامحدودی که روی سرور های ایران گذاشتیم .
و اینکه نیاز نیست شما دانش خاصی داشته باشین ، سرور ها به صورت کامل مدیریت شده هستند .
تماس بگیرید : 03158134205
-
-
May 21st, 2015 07:35
# ADS
-
May 21st, 2015, 16:18
عضو جدید
پاسخ : دنبال یک هاست خوب میگردم که درون ایران باشه و از سرعت خوبی برخوردار باشه چون میخوام سرعت برای کاربران ایرانی مناسب باشه ماهیانه*لین

نوشته اصلی توسط
asrhosting
من نگفنم گرون هست، برای بودجهای که من در نظر دارم تا ۵۰ ۶۰ تومن میتونم هزینه کنم ماهیانه
- - - Updated - - -
بذارید اینجوری بگم، تا ۶۰ تومن ماهیانه (قیمت واقعی نه با تخفیف) یه سرور مجازی میخوام که بیشتر CPU و RAM قوی باشه تا هارد و پنهای باند (هارد ۱۰ گیگ و پنهای باند نهایت ۱۰۰ گیگ لازم هست، بیشتر برای من پول دور ریختن هست) و تنظیمات اولیه و با کنترل پنل directadmin یا cpanel (هرکدوم ارزونتر در میاد) انجام بده و به من بده
قیمت همچین چیزی بهم بدید که ماهیانه چقدر بدم
-
-
May 21st, 2015, 16:43
-
-
May 21st, 2015, 16:52
عضو انجمن
پاسخ : ایران - ماهیانه - با کنترل پنل
با سلام
از دیتاسنتر زیرساخت در خدمتتون هستیم.
*پورت واقعی 100Mbps
*مکان سرور: دیتاسنتر شرکت ارتباطات زیرساخت
*10 گیگ فضای بک آپ رایگان در ایران
شما میتوانید از لینک زیر مورد متناسب با درخواستتان را انتخاب نمایید:
http://www.shetabrayan.com/%D8%B3%D8...1%D8%A7%D9%86/
شرکت شتاب رایان | شماره ثبت 322989 | سال ثبت 1387
ارائه دهنده انواع خدمات هاست و نمایندگی هاست
ارائه دهنده سرور مجازی از ایران و هلند
www.shetabrayan.com | (021) 88288489
-
-
May 21st, 2015, 17:13
عضو دائم
-
-
May 25th, 2015, 14:44
عضو دائم
پاسخ : ایران - ماهیانه - با کنترل پنل

نوشته اصلی توسط
K.P
لطفا عنوان تاپیک رو به ایران - ماهیانه - با کنترل پنل تغییر بدید، امکان ویرایش عنوان یا حذف تاپیک نیست
من تا چند وقت پیش روی یک هاست اشتراکی بودم و الان احساس نیاز کردم که باید سرویس قویتر با امکان کنترل بیشتر بگیرم
در واقع وقتی میگم سرور مجازی یک چیزی میخوام که منابع سرور اختصاصیتر و بتونم خودم دامنه و سایت اضافه یا کم کنم البته برای نه به عنوان فروشنده برای برای سایتها و وبلاگهام، حالا هر چیزی که این نیاز برآورده کنه مهم نیست
دنبال یک سرور مجازی خوب میگردم که درون ایران باشه و از سرعت خوبی برخوردار باشه چون میخوام سرعت برای کاربران ایرانی مناسب باشه
ماهیانه**ورد پرس*حداقل ۱ گیگ*cpanel یا directadmin
با توجه به اینکه چند تا وبلاگ وردپرس هست و بازدید روزانه ۱هزار نفر دیگه تخمین بزنید که مقدار ram و cpu مناسب باشه
لطفا مشخصات کامل و زیر قیمتها بهم بگید مثلا هزینه جانبی یا تنظیم چیزی جدا از قیمت که میدید نباشه
لطفا محل قرار گیری سـرور یا دیتا سنتر رو هم اعلام کنید که بدونم از کجا سرویس میگیرم و همینطور نرمافزار مجازی ساز
قیمت واقعی رو میخوام نه اونی که تخفیف داره و بعدا تغییر میکنه
- - - Updated - - -
لطفا عنوان تاپیک رو به ایران - ماهیانه - با کنترل پنل تغییر بدید، امکان ویرایش عنوان یا حذف تاپیک نیست
لایسنس دایرکت ادمین ماهانه 20 هزار تومان
Pars-3 - Ram : 1024 MB - HDD : 60 GB
CPU : Intel® Xeon® E3‐1230v2 1*1.8 Ghz| Bandwidth : 50 GB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom
ماهانه 49 هزار تومان
سبد خرید هزارنویس - سفارش سرور مجازی ایران (پارس آنلاین)
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-