نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: دنبال یک هاست خوب میگردم که درون ایران باشه و از سرعت خوبی برخوردار باشه چون میخوام سرعت برای کاربران ایرانی مناسب باشه ماهیانه*لینوکس*ور

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم asrhosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    564
    تشکر تشکر شده 
    2,405
    تشکر شده در
    1,448 پست

پیش فرض پاسخ : دنبال یک هاست خوب میگردم که درون ایران باشه و از سرعت خوبی برخوردار باشه چون میخوام سرعت برای کاربران ایرانی مناسب باشه ماهیانه*لین

سلام . 90 ت برای هارد اس اس دی تقریبا رایگان هست . اونم با کانفینگ رایگان ، سی پنل رایگان که لایسنس خودش 45 ت هست و پهنای باند نامحدودی که روی سرور های ایران گذاشتیم .
    و اینکه نیاز نیست شما دانش خاصی داشته باشین ، سرور ها به صورت کامل مدیریت شده هستند .

تماس بگیرید : 03158134205

- - - Updated - - -

سلام . 90 ت برای هارد اس اس دی تقریبا رایگان هست . اونم با کانفینگ رایگان ، سی پنل رایگان که لایسنس خودش 45 ت هست و پهنای باند نامحدودی که روی سرور های ایران گذاشتیم .
    و اینکه نیاز نیست شما دانش خاصی داشته باشین ، سرور ها به صورت کامل مدیریت شده هستند .

تماس بگیرید : 03158134205
    میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
    ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک

عضو جدید K.P آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    83
    تشکر تشکر شده 
    15
    تشکر شده در
    15 پست

پیش فرض پاسخ : دنبال یک هاست خوب میگردم که درون ایران باشه و از سرعت خوبی برخوردار باشه چون میخوام سرعت برای کاربران ایرانی مناسب باشه ماهیانه*لین

نقل قول نوشته اصلی توسط asrhosting نمایش پست ها
    من نگفنم گرون هست، برای بودجه‌ای که من در نظر دارم تا ۵۰ ۶۰ تومن میتونم هزینه کنم ماهیانه

- - - Updated - - -

بذارید اینجوری بگم، تا ۶۰ تومن ماهیانه (قیمت واقعی نه با تخفیف) یه سرور مجازی میخوام که بیشتر CPU و RAM قوی باشه تا هارد و پنهای باند (هارد ۱۰ گیگ و پنهای باند نهایت ۱۰۰ گیگ لازم هست، بیشتر برای من پول دور ریختن هست) و تنظیمات اولیه و با کنترل پنل directadmin یا cpanel (هرکدوم ارزونتر در میاد) انجام بده و به من بده
    قیمت همچین چیزی بهم بدید که ماهیانه چقدر بدم

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)