نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: رهنمایی جهت راه اندازه آپلود سنتر رایگان

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    298
    تشکر تشکر شده 
    59
    تشکر شده در
    30 پست

پیش فرض پاسخ : رهنمایی جهت راه اندازه آپلود سنتر رایگان

نقل قول نوشته اصلی توسط Mrbean نمایش پست ها
    سلام،
    از اساتید و عزیزانی که تجربه دارن توی این تاپیک لطفا با من شریک بسازید و رهنمایی کنید.
    من میخوام آپلود سنتر رایگان راه بندازم و توی چند روزی که تحقیق کردم ovh رو برای سرور های دانلودم انتخاب کردم که البته اگه دوستان گزینه بهتری پیشنهاد میکنن که باهاش تجربه داشتن میشه بگن، برای شروع میخوام بدونم چند مورد که چطوری باید شروع کنم به ترتیب سوال میکنم:

1 - سرور اصلی سایت باید چه مشخصاتی داشته باشه که بتونه جواب گویی کنه برای شروع ؟ یعنی باید مشخصات بالایی داشته باشه یا نه؟ و اینکه اگه سرور سایت رو مثلا از هتزنر یا لیزوب بگیرم و سرور دانلود از ovh مشکلی نداره؟
    2 - برای شروع سرور دانلود این سرور رو انتخاب کردم http://www.ovh.com/us/dedicated-serv...014-FS-12T.xml ، برای تنظیم هارد ها باید از رید استفاده کنم یا نیازی نیست؟
    3- کسی که بتونه هردو سرور رو کانفیگ کنه و بصورت حرفه ای انجام بده هم از لحاظ امنیتی و هم اصولی بتونه هردو سرور رو کانفیگ کنه، و قبلا تجربه چنین کاری داشته باشه، لطفا برام معرفیشون کنید.
    4- من تبلیغات google adsense رو دارم، برای شروع میخوام اصولی پیش برم، چه سیاستی رو پیاده کنم که گوگل تبلیغاتشو بسته نکنه رو سایت من، یعنی لینک فایل ها چطوری باید باشه؟ مثلا uploadboy و mediafire و ... دارن استفاده میکنن اینا دقیقا چیکار میکنن؟ یا گوگل با چنین سایت هایی مشکلی نداره؟

منتظر نظریات شما عزیزان هستم.

- - - Updated - - -

البته ذکر کنم که از اسکریپت xfilesharing استفاده میکنم! فراموش کردم بگم.

ظاهرا هیچکی مایل نیست جواب بنده رو بده و رهنماییم کنه؟

1.مشکلی نداره ولی سرور اصلی از لیزوب باشه بهتره چون abuse زیاد میاد
    2.بله از رید استفاده کنید هارد اپلود سنتر مداوم تحت فشار خواندن و نوشتنه و باید رید باشه
    3.
    4.باید یک تیم قوی مدیریتی داشته باشید و فایلهای dmca رو پیگیری و پاک کنید

برای راه اندازی آپلود سنتری که درآمد خوبی داشته باشه هم حداقل 20 هزار دلار نیازه این برای خرید اسکریپت و ماژولها سرور ایران و خارج از ایران و پرداخت پول به آپلودرها است

2. تعداد تشکر ها از bot به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)