نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: نیازمند نویسنده

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    12 پست

پیش فرض پاسخ : نیازمند نویسنده

سلام داداشم اگه مشکلی تو پیدا کردن نویسنده داری به من بگو شاید بتونم کمکت کنم
    دوستان نویسنده حرفه ای دانلود معمولا خیلی سخت پیدا میشه شاید ایشون نویسنده مورد نظرشون رو پیدا نکردن

2. تعداد تشکر ها از akl به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    15
    تشکر شده در
    9 پست

پیش فرض پاسخ : نیازمند نویسنده

نقل قول نوشته اصلی توسط akl نمایش پست ها
    سلام داداشم اگه مشکلی تو پیدا کردن نویسنده داری به من بگو شاید بتونم کمکت کنم
    دوستان نویسنده حرفه ای دانلود معمولا خیلی سخت پیدا میشه شاید ایشون نویسنده مورد نظرشون رو پیدا نکردن
    سلام
    ممنونم که ما رو درک می کنید. خیلی از نویسنده ها وب مستر ها رو درک نمی کنند و نمیدونن چقدر بابت هاست و سرور داریم هزینه می کنیم. اره همینطور که گفتید نویسنده واسه سایت دانلود خیلی سخت پیدا میشه. ما کم نمیدیم ولی زیاد هم نمیدیم و یه قیمت متوسط هست که مثل خیلی از سایت ها در تعداد پست واسه نویسنده ها محدودیتی نداریم اما متاسفانه نویسنده ها فقط نوک بینیشونو میبینن و به این فکر نمیکنن که بله فلان سایت مثلا بابت هر پست 1000 یا 1500 تومن داره میده قبول اما در تعداد پست محدودیت دارند. متاسفانه نویسنده ها به این فکر نمیکنند که اگر اهل کار کردن باشن و زرنگ باشن از سایت هایی مثل سایت ما خیلی درامد میتونن داشته باشن و فقط میگن خوب نیست و بد میگن. والی داخل سایت هایی که محدودیت پست دارن میگن روزی 3 تا بیشتر نزارید بعد 3 تا 1000 تومن که حساب کنیم میشه 3000 تومن ، حالا داخل سایت ما 10 تا پست یا 5-6 تا پست هم که بزارید بیشتر از این قیمت گیر نویسنده ها میاد. ما هم چون تعداد پست هامون کم هست به همین دلیل یک سری سیاست هایی رو ایجاد کردیم که هم نویسنده ها به یه درامدی برسن و هم ما بتونیم سایت رو نگهداریم. خیلی از نویسنده ها با سرور مجازی کار نکردن بعد توقع دارن بابت هر پست کلی پول هم بگیرن یا فتوشاپ. نویسنده هایی ایمیل دادن که این شرایط رو داشتن که خدمتتون عرض میکنم. یا یاهو مسنجر ، اسکایپ ، وایبر هیچی نداره بعد میخواد از طریق ایمیل مثلا شروع کنیم. به نظر من نویسنده باید یه سری نرم افزار ها رو بلد باشه بخدا نویسنده هایی که این شکلی هستن خیلی زشت هست ابرو بقیه نویسنده ها هم بردن.
    اگر نویسنده بدرد بخور سراغ دارید که شرایط بالا رو داره داخل خصوصی پیغام بدید.
    ممنون

- - - Updated - - -

سلام
    داخل خصوصی پیام بدید یا ایمیل بدید تا قیمت رو خدمتتون عرض کنم
    ممنون

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط l0ig نمایش پست ها
    حرفشون تایید میشه
    با این شرایطی که ایشون گذاشتن و قیمتی که میدن واسه هر پستی نباید توقع داشته باشن که نویسنده ی حرفه ای با پست های اختصاصی واسشون کار کنه
    مطمئن باشید اگر خوب بودید داشتیم الان کار میکردیم چون نیاز به نویسنده داریم. دنبال بهانه نیستیم

- - - Updated - - -

سلام
    شما لطف دارید که ایمیل دادید اما نویسنده رایگان نمیخوایم و به شما هم گفتیم که بابت هر پست چقدر بهتون میدیم و شما راضی نبودید و به همین دلیل شروع به همکاری نکردیم و همینجور نویسنده ای هم نمیخوایم که کل امور زندگیشو بخواد از سایت کمیاب دانلود بگذرونه چون من خودم هم اینجوری نیستم و سه تا کار دارم و فقط کمیاب دانلود نیست! کمیاب دانلود به خاطر علاقه ای که دارم راه اندازی کردم. دوست دارم نویسنده هایی هم که میخوان کار کنند بیشتر از بحث پول بحث علاقه باشه. در ضمن در جواب اون صحبتی که کردید که نویسنده های دیگه هم جواب نگرفتن الان دو تا نویسنده داریم که دارند کار می کنند.
    ممنونم از دوستان که اینقدر نسبت به ما محبت دارن
    ویرایش توسط rockman : May 20th, 2015 در ساعت 10:37

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)