درود
البته تنظیمات پیش فرض لایت اسپید نیز مناسب هستش و کانفیگی که اعمال بشه روش بیشتر روی بحث امنیتش موثر هستش تا سرعت بیشتر اما به هرحال قابل انجام است
در صورت نیاز به هرگونه کانفیگ حرفه ای و تخصصی در خدمتیم
بصورت تیکت در سایت در تماس باشید
درود
البته تنظیمات پیش فرض لایت اسپید نیز مناسب هستش و کانفیگی که اعمال بشه روش بیشتر روی بحث امنیتش موثر هستش تا سرعت بیشتر اما به هرحال قابل انجام است
در صورت نیاز به هرگونه کانفیگ حرفه ای و تخصصی در خدمتیم
بصورت تیکت در سایت در تماس باشید
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
مسلما کانفیگ لایت اسپید تغییر محسوسی برای شما ایجاد نمیکند اما روی امنیت بسیار موثر هستش
اگر در فکر افزایش سرعت سرور هستید باید سرور کامل کانفیگ شود و سرویس های اصلی سرور مانند mysql - php ئ.. همه کانفیگ و بهینه سازی شود. کرنل optimize گردد و استفاده از opcode cache ها نیز در کنار وب سرور موثر میباشد که با این کانفیگ ها این اطمینان را خواهید داشت که از حداکثر منابع سرورتون استفاده خواهد شد
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
سایت رو با تولز پینگدم که آنالیز می کنم
http://tools.pingdom.com/fpt/#!/bzLLZK/www.itroz.com
بیشترین وقفه در Wait و Receive هست . و وقتی مثلا از صفحه ای به صفحه دیگه سایت می خواید برید چند ثانیه وقفه داره با اینکه من خیلی از سایت ها رو دیدم که حتی لایت اسپید نیست سرور قوی هم نیست ولی سرعت در جابه جایی صفحات بالا هست . البته حجم صفحه هم خیلی موثر هست اما باز سایت هایی رو با حجم های مشابه چک کردم و این وقفه از صفحه ای به صفحه دیگر در سایت من یکم خسته کنندس. فکر می کنید کانفیگ سرور این مشکل رو حل کنه ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)