@secureconfig:
سلام
دوست عزیز سرمایه گذاری بروژه ها به صورت خصوصی است و پس از اشنایی طرفین و ... در این مورد صحبت میشود.
اما درمورد درصد که فرمودید لازم میدانم ۲ موردرا ذکر کنم :
۱)در بالا گفته شد که مثلا در پروژه ی که حدود ۲ تا ۵ صفحه که ۹۵ درصد ان html css هست و خبری از برنامه نویسی زیاد در ان نیست ۳۰ درصد داده میشود و درپروژه هایی که مقدار کد نویسی زیاد از و بخش عمده ی پروژه حساب میشود تا ۷۰ درصد به کد نویس اختصاص میابد.
۲)مثالی میزنم که کاملا درجریان قرار بگیرید : خود شما احتمالا درحال کار روی پنل parspanel هستید خوب بنده یک سوال دارم : شما زیرساخت ها و تمام برنامه نویسی های ان را با c++ . perl , pyton , bash و موارد دیگر ایجاد میکنید و کلا برنامه نویسی ان به صورت کامل برعهده ی شما هست همچنین ایده و سرمایه گذاری و مدیریت پروژه نیز با شما است حال (اگر پروژه تجاری باشد) به طراح قالب پارس پنل ۵۰ درصد از سود پروژه را اختصاص میدهید؟؟ زمانی که شاید خودتان (و شاید چند نفر برنامه نویس دیگر) چندسال روی پروژه کار کنید ولی طراح قالب شاید یک هفته تا نهایت یک ماه بخواهد کار کند.
البته بحث کار من پنل و این چیزا کلا نیست اما یک مثال زدم که کاملا وضعیت را درک کنید . برای مثال یکی از پروژه ها قسمت برنامه نویسی ان شاید بیش از ۶ ماه تا یک سال وقت من و احتمالا یکی از دوستان دیگر را بگیرد ولی کد نویسی قالب ان کلا کار ۳ روز باشد حال باید ۵۰ ۶۰ درصد از سود به کد نویس داده شود؟ به نظر شما منطقی است؟
====================
قابل توجه سایر دوستان : کدنویس برای پروژه ها انتخاب شده است اما به هرحال ممکن است باز هم نیاز پیدا کنیم درصورت تمایل یک پیام خصوصی به بنده بدهید یا در سایت یک تیکت بزنید .
درضمن همین طور که گفتم php زیاد مطرح نیست و درحد چند خط هست ...
موفق و سربلند باشید