به هر حال سیستم خوبیه!
و نوع خریدی که مخصوصا مال vps داره خیلی خوبه![]()
VatanVPS.comبرخی از مشتریان:songBsong,musicbaran,farskids,tehra nmusic,teh-music,Best2Film,bia2melody,bia2club,tak3da,irhits و بیش از 30 سایت بزرگ ایران
شرکت هم ثبت شد: اروین رایان ویژن | شماره ثبت : 385608
باز ایرانی بازی در آوردیا
من موندم با این استعداد و سرعت نتیجه گیری اینجا چی کار می کنی ؟ تو FBI به نیروهایی مثل شما خیلی نیاز دارن {lol}
این سیستم ایرانی نیست اما جدیده و همه می گن در آینده از رقبای whmcs می شه ( بکس wht.com ) .
وقت بزاری ادمینش تو wht.com فعال هست می تونی مکاتبه داشته باشی شاید برای راحت کردن خیال شما شماره شناسنامه خودشو بهتون داد :دی
بابک خیلی در مورد اینا می دونه یک بارم برام گفت چطوری شروع به کار کرده این تیم ولی الان یادم نیست که توضیح بدم خودش میاد میگه
پ.ن : یک نکته آموزش هم پست شما داشت ( هرکی تو هویز آدرس و تلفن نذاره ایرانی هست :دی )
---------- Post added at 03:30 AM ---------- Previous post was at 03:26 AM ----------
یعنی الان هر کی از سیستم سما یا آدونیس یا سیگما استفاده می کنه تمامی اطلاعات مالیشون در دسترسه ؟
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
اوايلش كه ارزش بحث نداره از ابراز لطف شما تشكر كنم
اين ايراني بازي نيست تاريخ ايجاد يك سايت يكي از مولفه هاي اعتبارش هست
هر ايراني هم متوني تو wht .com فعاليت كنه...
در مورد خط آخر منظور تماس با contoct us وب سايت هست كه اصولا هركسي فعاليت حرفه اي ميكنه آدرس و حداقل تلفن قرار ميده و اينو اشتباه متوجه شديد با هوايز پروتكت
آدونيس كه خودتون 200% و 500 % و ... ميداديد اينجا من در جريان نيستم و نميتونم تهمت بزنم سيگما هم اسكرين شات بلينگش تو همين انجمن در دسترس عموم قرار گرفت سما هم سيستم خوبيه چون كدباز ميدن از اين وصله ها بهش نميچسبه
باز با تمام حرف هایی که زدین هیچ دلیلی نمی بینم که این سیستم ایرانی باشه
لطفا برای ادعای خودتون دلیل بیارین
من این سیستم رو اولین بار تو wht.com دیدم
فکر نمی کنم ادمینش اگه ایرانی بود بازار ایران رو بی خیال می شد و حتما میومد تو اینجا تبلیغ می کرد اما این کارو نکرده
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:29 PM ----------
این اخرین اطلاعاتیه که از بابک گرفتم :
سازندش چک اوسلواکی هست اما الان ساکن آمریکا هستش
در ضمن اونجور که بابک به من گفته 50 % فارسی سازیش رو خودش انجام داده
((جان ماکسول))
منم جوابتون رو دادم می تونید مرور کنید :دی
پ.ن : حالا چرا هی زده این سیستم رو میزنی ؟
رقابت ایجاد بشه به نفع من و شما هستش ، سودشم که تو جیب من نمی ره
تو این فروم فقط تخریب کردن رو بلدن بجای اینکه هرچیزی میاد همایتش کنن
من چنتا سایت ایرانی می شناسم رو سایتشون ریختن این سیستم رو واقعا کاربریه خوبی داره
((جان ماکسول))
سلام به همه دوستان عربي هم كداره البته من تو ي سايتش پرچم ايران ديديم ولي اگ رنداشته باشه چون عربي داره فارسي كردم ادمينش براي دوستاني كه عشق هك . نال كردنهستن خوراكشونه و ....به اميداينكه اين سيستم رو فارسي 100 % كنند.
خوش باشيد كسي نال شده برياتست رو داشت لينك شو بزاره ممنون ميشوم
دنبال این سیستم را گرفتم و لیسانس تریال را نصب کردم !
دو مشکل داشت که بد جور داخلش گیر کردم و با تیکت بازی یک راهنمایی کردن اما هنوز مشکل حل نشده است !
مشکل او واحد پولی است ! واحد پولی را که تغییر می دهید فورت ندارد و به شکل 1000.00 تومان نمایش میدهد ! یعنی .00 دلار باهاش هست !
پشتیبانی خوبی ندارند تیکت ها را هر 30 ساعت یکبار جواب می دهند و با کلی صحبت که چگونه می توانم این 00. حذف کنم گفتند باید 45 دلار بدهید تا درست کنیم !
مشکل بعدی سر قالب هست !Conrad K Staff 2010-11-02 02:29:25 Hello Reza
Bear in mind that we do not provide support for trial accounts.
As for your request, this would need the custom development charged $45 / hour or you will need to find the solution by modifying the templates.
All the client templates are in the "templates/default" directory and you can also edit the modifier: "includes/libs/smarty/plugins/modifier.price.php" for price.
This is all the information that I can provide.
Regards
Conrad.K - HostBill development team
قالب بد فارسی شده و بعضی چیزهاش تو هم تو هم میرود ! که خوب میشه درستش کرد !
مشکل اخر هم که نمیشه گفت مشکل هیچ درگاه پرداخت انلاینی در حال حاضر ندارد اما مراحل ساختش را گذاشته است !
در کل سیستم خیلی جالب و قوی هست فکر کنم از WHMCS یک سر و گردن بهتر باشه ! من این دو روز که برسی کردم خیلی چیزهای درونش دیدم که WHMCS ندارد !
جالب تر همه این هست ماژول SMS و Live Chat و خیلی از ماژول را در قسمت پلاگین رایگان گذاشته است و با یک دکمه فعال میشود !
ولی خوب ما فعلا در واحد پولی مانده ایم و اگر واحد پولی درست نشود خیلی بد میشه چون باید ازش دست بکشم !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)