نقل قول نوشته اصلی توسط saeedagha نمایش پست ها
ازکجا میدونید که باز هم مورد پسند ایشون نیست؟ شماضمانتی بابت اینکه مورد پسند ایشون باشه دادید؟ شما اون مواردی رو که گفته شده در قالب سایتشون اعمال کنید و قالبی که عرف هست تا مهلت مقرر تحویل بدین ایشون نمیتونن از اینکه مورد پسند نبوده شکایت کنن !!
با توجه به مهلتی که دادن به نظر نمیرسه اون بنده خدا هم دنبال دردسر بگرده و میخواد کارش راه بیفته
شاید با خودش فکر کرده اگه از شما پولش رو بگیره باز باید بگرده بده به یکی دیگه که معلوم نیست چه قیمتی بهشون بدن و چند وقت دیگه کارشون انجام بشه
آخه ایشون چند مدل مختلف با دوستمون صحبت کردند
حالا هم میگن چون دیر شده بابت جریمه من میخوام یکرسی چیزای جدید اضافه بشه !
کاری که ایشون دادند رو من دیدم یعنی انصافا با 1 میلیون هم کسی اینکار رو انجام نمیده .
اینکه میگم مورد پسند نمیشه به خاطر شیوه رفتار ایشون هستش ...

اول قرار شده که وجه تا 15 خرداد بهشون داده بشه
بعد تیکت زدن بهشون که اگه قالب تا 15 خرداد داده نشده 600 تومان پول میخوایم !

به این جهت میگم که اگه قالب هم داده بشه باز هم مورد پسند ایشون نیست

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط aminrt4 نمایش پست ها
متن بالا بخون اپدیتش کردم میخوای برو پیش هر وکیل مشاوره بگیر ببین درسته گفته های من یا نه

اگر پیگیر باشی میتنی کاری کنی تا دیگه از اسم فتا سو استفاده نکنه میتونی اسم اشناشو برام برسونی یه سلام علیکی باهاش کنم؟
خوندم داداش .

زنگ زدم سوال کردم ازشون . همه چیز به صورت تیکت بوده و اینکه هیچ سندی و قراردادی امضا نشده .
اون تهدید هم به صورت تلفنی انجام شده ...

حالا هم بهشون گفتن که اگه امروز وجه پرداختی برگشت داده بشه بیخیال میشن حالا که وجه جور شده و ازشون درخواست کردن تیکت بدن که در صورت دریافت وجه سفارششون لغو میشه و دیگه ادعایی ندارند میگن باید با وکیلم صحبت کنم .

دوستان عزیز شما چه راهی پیشنهاد میکنید ؟

فقط اینکه قالب آماده بشه و اینا ایشون اصلا مد نظرشون قالب نیست دنبال سوء استفاده هستند