نقل قول نوشته اصلی توسط nexinel نمایش پست ها
Ubuntu بر پایه Debian بوده و از ابتدا هم دارای رابط گرافیکی GNOME بوده و صرفا از یک زمان به بعد رابط مخصوص خود را که از همان GNOME توسعه یافته و شباهت بسیاری به آن دارد یعنی Unity استفاده می کند. به نظر بنده برای کاربری خانگی و مهندسی خیلی مناسب تر و بهتر از توزیع های دیگر لینوکسی است. بهتر است آخرین سری آن را نصب و حداقل 3 تا 6 ماه استفاده کنید تا آشنایی کافی پیدا کنید و زودتر از آن قضاوت ننمایید. ضمنا این نسخه از لینوکس، تنها نسخه ای است که از اکثریت سخت افزار ها پشتیبانی کرده و بسیاری از نرم افزار های کاربردی و مهندسی برای آن توسعه داده شده اند.

مشکل سوئیچ روی برخی مدل های خاص کارت گرافیکی مشاهده شده و نه همه آن ها. مخصوصا روی کارت های ATI. به هر حال بنده مشکلی از این بابت نداشته ام. حرف من این است که وقتی مشکلی وجود ندارد، شما همین مقدار پولی که می دهید، خوب کارت گرافیک ثانویه خوب هم داشته باشد، چه مشکلی هست؟! به غیر از Apple تمام لپ تاپ های این رده دارای کارت گرافیک ثانویه هستند.

در مورد مقایسه هم عرض کنم که سری N برای کاربری مالتی مدیا ساخته شده اما سری G کاربری Gaming دارد و تبعا طراحی سخت افزاری بهینه تر و سازگار تر با یکدیگر و کارایی (Performance) بالاتر. ضمنا سری N موجود در ایران اکثرا با نمایشگر شفاف (غیر مات) و لمسی موجود است که به دلیل کیفیت بالای صفحه نمایش این مدل های جدید انعکاس نور بسیار بالایی هم دارند و از این نظر طبیعتا سری G که از روکش مات بهره مند است، مناسب تر می باشد. باتری سری G از نوع لیتیم-یونی نیز ظرفیت بیشتری دارد قابل تعویض است، هر چند باتری سری N از نوع لیتیم-پلیمری از نظر طول عمر بیشتر دوام دارد اما غیر قابل تعویض می باشد. طراحی ظاهری سری G نیز با رنگ بندی مشکلی و قرمز بسیار شکیل تر از سری N با طراحی نقره ای و سفید می باشد. هر چند هر دو مدل بدنه تمام فلزی و برس خورده دارند (به غیر از قاب جلویی نمایشگر). سری G دارای لوازم جانبی با کیفیت همچون Gaming Mouse و Gaming Headset می باشد و البته هر دو سری Sub-woofer نیز دارند. کیف در سری G قرار دارد اما سری N را مطمئن نیستم. خلاصه شاید زیاد جزئیات خاطرم نباشه، اما من بین 4 مدل لپ تاپی که در موردشان تحقیق و بررسی کردم و اتفاقا سری N همین Asus هم یکی از آن ها بود، به سراغ سری G رفتم و هر چند رقابت تنگاتنگی میان آن ها بود، اما دلایلی که بالا عرض کردم برای من بسیار با اهمیت بودند که منجر به حذف قطعی سری N در لیست انتخابی من گردید.

برای مقایسه می توانید به ویدئو های XOTIC PC در YouTube مراجعه کنید. همه این مدل ها ویدئو های Review و Unboxing و Benchmark را در این شبکه دارا هستند و بسیار دقیق و علمی تمام موارد را توضیح می دهند و هیچ چیزی را از قلم نمی اندازند. باید ببینید تا متوجه عرایض بنده شوید.
خوب درست است منظورم دلیل برتری مدل لپتاپ شما با g551 بود و بحثم سر مقایسه ی n g نبود زیاد با n کار کردم و کم و بیش از مزایا و معایب ان اطلاع دارم و درصورت خرید ایسوس احتمالا انتخاب من g551 هست که جدید ترین مدل هست و طراحی ان هم مورد پسند من هست درضمن مدل ssd هم دارد...

اگر درمورد بحث پشتیبانی کارت گرافیک خیالم راحت شود بدون شک مشکلی از نظر انتخاب ندارم و دنیایی از لپتاپ ها در برابر من خواهد بود و حق انتخاب زیادی دارم

درمورد ابونتو هم بله درجریان هستنم اما حداقل تا یک سال اینده قصد تغییر سیستم عامل ندارم بعد از ان انشاالله مدتی از ان هم برای کسب تجربه استفاده میکنم...(البته دسکتاپ گنوم)

شما روی همین مدل لپتاپ چند ساعت توانستید با اوبونتو کار کنید؟ (باطری)
ایا تنظیمات خاصی انجام دادید یا برنامه ی خاصی استفاده کردید؟
بیشترین بحث من روی باطری هست چیزی که در لپتاپ فعلی من زیاد رضایت بخش نیست .....(n43sl i7) درضمن گرافیک هم nvidia هست

باتشکر از همه ی دوستان