نوشته اصلی توسط
jahromweb
درمورد مک و مشکل باطری : از یکی از اساتید انجمن شنیدم که مک استفاده میکنند
اصلا تمایلی به استفاده به صورت مجازی ندارم و فقط از فدورا استفاده میکنم و بحث multi boot هم مطرح نیست
درمورد فدورا :کلا با این راحت ترم چه از نظر رابط کاربری (درجریان هستم که امکان نصب گنوم در اوبونتو هست) و همچنین کلا ساختار سیستم عامل و پکیج ها ... از همه نظر با فدورا راحتم و مشکلی ندارم از ubuntu - mint - elementary استفاده کردم هیچ کدام را دوست نداشتم ... کلا قصد مهاجرت به سیستم عامل دیگری ندارم ..
درمورد بایوس : همین الان هم لپتاپم با ۲ گرافیک کار میکند اما امکان تغییر وضیعت در بایوس نمیبینم (مدل n43sl )
درمورد سویچ هم درجریان bumblebee هستم اما بازم بررسی کردم عملکردی که درایور رسمی در ویندوز داره اصلا نداره ..... و مشکلاتی درست میکنه و ...
کلا چون کار من گرافیک نیست و علاقه ای هم به گرافیک ندارم و درحد خیلی کم استفاده میکنم برای من هیچ ضعفی محسوب نمیشه...
یک سوال خیلی مهم : در لپتاپ های دل ویژه ی لینوکس این مشکلات وجود داره ؟ حل کردن؟ وضعیت چه طوره کلا؟
سوال دیگر : nexinel عزیز:
چه طور اطمینان میدهید که روی مدل ایسوس معرفی شده چنین مشکلی وجود ندارد؟ بالاخره مشکل سویچ وجود دارد ...
درضمن : چه مزیتی نسبت به سری های n551 g551 دارد؟
دوستان یعنی هیچ لپتاپ بدون گرافیکی با پردازنده ی قوی (رم رو ارتقا میدم) دربازار پیدا نمیشود؟!(بجز اپل)
باتشکر از وقتی که دوستان گذاشتند
ارادت