2 تا بسازید
یکی به صورت زیرو* * * * 30* * * * 0
- - - Updated - - -
اولب باعث می شه 0:30 و 1:30 و 20:30 و ...... بکاپ گرفته شود
دومی عم باعث می شه هر 00:00 و 1:00 و 2:00 و .... بکاپ گرفته شود
2 تا بسازید
یکی به صورت زیرو* * * * 30* * * * 0
- - - Updated - - -
اولب باعث می شه 0:30 و 1:30 و 20:30 و ...... بکاپ گرفته شود
دومی عم باعث می شه هر 00:00 و 1:00 و 2:00 و .... بکاپ گرفته شود
پیشگامان آریانت داده پرداز خاورمیانه شماره ثبت 43713 ( شاپینگ سرور ) با 6 سال سابقه،دارای نماد اعتماد
ارسال تیکت به بخش فروش|شماره تماس:42869221-061
نیازی به اسکرین شات نیست. فقط همین متن را می نویسد:
You must use a number for the minute (0-59). You can only have a cron run once per day. (You can make more than one cron)
- - - Updated - - -
حتما باید فیلد ساعت پر شود. نمی توانم * بگذارم. ارور می دهد
(You must use a number for the hour (0-23). You can only have a cron run once per day. (You can make more than one cron
هاستبوی | HostBoy | ارائه دهنده خدمات برتر میزبانی وب
هاست اشتراکی ، سرور ...
http://hostboy.ir | 09373889007 | Telegram
من هم اینجورشو ندیده بودم.
یک کرون جاب برای اجرای یک فایل php ساختم و تنظیم کردم که هر 15 دقیقه آن فایل php را اجرا کند. بدون مشکل این کرون جاب ست شد. حالا آمدم این کار را برای بکاپ گرفتن از سرور و انتقال بکاپ با FTP به یک سرور دیگر انجام دهم که این ارورهایی که در پستهای قبل گفتم را می دهد...
نتیجه دستوری که فرمودید:
![]()
یک عکس از خطا هم قرار بدید تا بدونم این خطا کجا داره نمایش داده میشه!
هاستبوی | HostBoy | ارائه دهنده خدمات برتر میزبانی وب
هاست اشتراکی ، سرور ...
http://hostboy.ir | 09373889007 | Telegram
سلام
درسته ارور میده و در یک صفحه ی جدید نمایش میده (اگر درست به خاطر داشته باشم)
فکر کنم دلیلش جلوگیری از فشار روی سرور یا چیز دیگری باشه دقیق نمیدونم....
- - - Updated - - -
یک راه حل خوب:
سلام نمیدونم با system backup دایرکت کار کردید یا نه!
ولی تاجایی که میدونم مشکل شما رو حل میکنه خیلی قابل اعتماد تر از admin backup هست چیزی هست که خود ما داریم استفاده میکنیم
قشنگ بکاپ دیتابیس ها رو توی ۲ تا مسیر برامون نگهداری میکنه و خودش پوشه بندی میکنه (یکی لوکال توی یک پوشه ی خاص و یکی هم ftp)
خود ما برای بکاپ گیری از این روش استفاده میکنیم:
یک بکاپ فول بکاپ میگیریم روی ftp و قبل از انتقالش یک نسخه رو به صورت اتوماتیک برمیداریم و در یک مسیر توی سرور قرار میدیم (که نیاز نباشه برای بکاپ گیری در ۲ محل ۲ بار کرون اجرا کنیم و فول بکاپ بگیریم با یک اسکریپت bash انجام میدیم این کار رو که توسعه دادیم اون رو )
همچنین هر روز هم یک بکاپ از دیتابیس ها جدا از فول بکاپ گرفته میشه که با system backup هست و خیلی قابل اعتماد تره برای این که اگر یک زمان دیتابیس بکاپ اصلی مشکل داشت از اون استفاده کنیم اون هم در دو مسیر ذخیره میکنیم و تا ۳۰ روز نگه میداریم ...
الان تست کردم اون رو میشه در بازه های زمانی کمتر از یک روز اوکی کرد و ارور نداد
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
سلام
بحث ریپلیس نیست ! اول باید بتوانید به این تعداد بکاپ بگیرید
اگر حوصله ساخت ۴۸ کرون دارید خوب بسازید و از طریق روش دایرکت کاری کنید که برای هر روز در هر پوشه یک زیر پوشه بسازد
اگر حوصله ندارید از روشی که گفتم استفاده کنید (سیستم بکاپ) احتمالا جواب میدهد
یک روش دیگر هم هست که میتوانید با ان انجام دهید ان هم نوشتن یک اسکریپت php یا bash یا ... هست که به api دایرکت ادمین وصل کنید و از طریق api در پوشه ی مورد نظر بکاپ بگیرید و دردسر های خود را دارد! (دانش برنامه نویسی و وقت و ...)
درضمن یک اسکریپت فکر کنمbash اماده هم در سایت دایرکت ادمین هست که برای سطح user هست و به صورت کرون بکاپ گیری میکنه که البته روزانه هست و به صورت فول که باید ان را ویرایش کنید همچنین امکان انتقال بکاپ به ftp هم دارد.
درکل چنین چیزی در سی پنل و دایرکت به صورت معمول وجود ندارد و برای اولین بار هست که بکاپ گیری هر از ۳۰ دقیقه را میشنوم.... چون کلا کسی به ان نیاز ندارد که در پنل اضافه کنند.
موفق باشید
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
کرون جاب ها را ساخته ام و به درستی نیز بکاپ ها انتقال می یباشد. طوری هم تنظیم کردم که برای هر روز یک دایرکتوری بسازد و بکاپ های هر روز را جداگانه در دایرکتوری مربوطه بریزد.
تنها مشکل من این است که چون در هر روز چندین بار بکاپ گرفته میشود و همه بکاپ های آن روز در یک دایرکتوری مربوطه ریخته میشوند و نام تمام بکاپ هایی که دایرکت ادمین میگیرد یکی است ، تمامی بکاپ ها replace می شوند... در واقع فقط آخرین بکاپ گرفته شده در آن روز را دارم نه تمامی بکاپ های آن روز...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)