نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: نیاز به راهنمایی برای خرید لپتاپ

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    282
    تشکر شده در
    174 پست

پیش فرض پاسخ : نیاز به راهنمایی برای خرید لپتاپ

نقل قول نوشته اصلی توسط jahromweb نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز و ممنون از شرکت در تاپیک / باز هم ذکر میکنم مشکل من گرافیک هست اصلا نمیخوام گرافیک جدا داشته باشه اگر داشته باشه بتونم بدون دردسر جدا کنم ... / درضمن تا ۶.۵ هم بره مشکلی نیست
    متاسفانه بر خلاف PC ها، گرافیک در تمامی لپ تاپ ها بصورت on-board روی مدار اصلی قرار می گیرد و غیر قابل جدا سازی، تعویض و ارتقا می باشند. ضمن آنکه تمام این لپ تاپ ها دارای دو واحد گرافیکی می باشند، یک پردازنده ساده برای حالت idle و فعالیت های سبک، و یک پردازنده حرفه ای برای پردازش های سنگین مثل عملیات محاسباتی و رندرینگ و بازی که سوئیچ میان آن ها بصورت سخت افزاری و یا نرم افزاری پیاده سازی می شود. در اغلب BIOS ها امکان تنظیم سوئیچینگ و یا غیر فعال سازی واحد گرافیک حرفه ای وجود دارد. واحد گرافیکی اول این مدل هم Intel HD Graphics 4600 می باشد.

با توجه به اینکه فکر می کنم مشکل شما عدم شناسایی و یا مشکلات سوئیچینگ در لینوکس می باشد، به شما اطمینان خاطر می دهم که روی این مدل مشکلی نخواهید داشت، چون ubuntu روی این مدل بصورت مستقیم نصب و تست شده و مشکلی نداشته. البته من عادت به multi-boot ندارم و جدای از بحث تست، نسخه های لینوکس مورد استفاده خود را روی VMware اجرا می کنم.

خلاصه آنکه با این هزینه ای که می کنید، اگر یک کارت گرافیک حرفه ای روی لپ تاپ موجود نباشد، یک نقص و ضرر اساسی است از نظر من. به هر حال اگر مصّر به این قضیه هستید، بنده هم مدل های موجود Apple رو پیشنهاد می کنم که تنها کارت گرافیک Iris را دارا هستند و البته بر خلاف نظر شما، مشکلی جهت نصب و کارکرد لینوکس روی آن ها وجود ندارد؛ هر چند اگرم وجود داشت، باز نظر بنده به نصب روی VMware بود و در حالت هر گونه مشکل احتمالی هم مرتفع می شود. بحث بهینه بودن و ... هم ارتباط زیادی با مدل و سخت افزار ندارد، بلکه سیستم عامل است که می بایست بهینه سازی شده باشد و در این مورد من نمی دانم چرا از Fedora استفاده می کنید و به سمت Ubuntu نمیایید.
    ویرایش توسط nexinel : May 8th, 2015 در ساعت 10:13
    !GOODBYE FOREVER
    !I HAVE NO WEBSITE

2. تعداد تشکر ها از nexinel به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)