چون توی بازار نیست میخوام از خارج بخرم (از هر فروشگاه اینترنتی در ایران خریدم اصل نبود یا قیمت رو خیلی بالا میگن...)
http://www.aliexpress.com/item/2015-...308.4.2.oeE79c
اگه با واسطه بخوام این رو بخرم هزینه خرید با کرایه و... چقدر میشه؟؟؟
لطفا چند واسطه معتبر و قابل اعتماد رو معرفی کنید
دوستدار کتاببلیان
با این کار کردم و LCD گوشی موبایل برام وارد کرده
http://forum.persiantools.com/thread...607181/page-64
تو سایت پرشین تولز هر کاربری امتیاز بازارچه داره و از روی امتیاز ها میشه فهمید که سابقه طرف چطور بوده
برای کارمزد هم باید تو تاپیکش لینک محصول مورد نظر رو بهش بدی و منتظر باشی تا قیمت رو برات حساب کنه
این براتون در میاد 63000 تومن + 18 تومن هزینه پست ....
امید Dhl به یاران ارسال داره فقط لفظی من 17-18 بار تست کردم تو فرودگاه بک میخوره !!!!
اسم شخصی که ایشون معرفی کرد احمد تقی پور نمینی هست ...
یکی از کار درست ترین های این کاره ، برای اینکه دوستان فکر نکنند این تاپیک رو بازارگرمی خودم کردم تاکیید اکید میکنم با ایشون کار کنید ، شدیدا پیگر هستند ....
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
با سلامامید Dhl به یاران ارسال داره فقط لفظی من 17-18 بار تست کردم تو فرودگاه بک میخوره !!!!
تاکنون چندین مورد دریافت از طریق DHL داشتیم مشکلی نبوده است
همین رایپ از Netherland قرار داد را امضا کرد و برای ما از طریق همین DHL فرستاد و ما نیز ارسالمون به همین شکل بوده است
خیلی سریع تمام کار ها در کمتر از 10 روز انجام شد (موارد پستی منظورمه یعنی ارسال رایپ و دریافت ما و سپس ارسال ما و دریافت رایپ)
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
احتمالا شما پست های من رو نخوندید !!
عرض کردم در علی اکسپرس فقط به این صورته ... من ماهانه بین 300 الی 700 تا اوردر دارم از علی اکسپرس چند باری که تست کردیم برگشت خورده تو فرودگاه
اساسا dhl به معنای پست پیشتازه ، بسته ی شما بدونه گمرکی بوده چون اوراق بوده احتمالا برای همین بدونه مشکل رفت و برگشت داشته بسته های گمرکی 3-4 مرحله باید داخل گمکر چین و 3-4 مرحله داخل گمرک ایران طی کنن
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)