س بلاخره کاربر متوجه تغییر سرور میشه چون مشخصات سرورها باهم فرق میکنه که شما عوضشون کردین(مثلا از نوع سی پی یو)
ولی رنج رو میتونین انتقال بدین روی سروری که اپگرید شده به سرور جدید تر یا قدیمی تر البته من رپید سوییچ رو میگم داداش ن با رداستیشن
ارادت
س بلاخره کاربر متوجه تغییر سرور میشه چون مشخصات سرورها باهم فرق میکنه که شما عوضشون کردین(مثلا از نوع سی پی یو)
ولی رنج رو میتونین انتقال بدین روی سروری که اپگرید شده به سرور جدید تر یا قدیمی تر البته من رپید سوییچ رو میگم داداش ن با رداستیشن
ارادت
ممنون از پاسختون ولی بنده تیتر زدم رداستیشن !
کاربر جز داوون بودن سرور طی پروسه انتقال از چ چیز دیگه ای رو متوجه میشه ؟
وقتی همه چیز از طریق Vcenter میگریت میشه و تمامی امکانات عینا منتقل میشه و حتی آی پی هم تغییر نمیکنه ک بخوایم چیزی داخل کارت شبکه تغییر بدیم !؟
- - - Updated - - -
بنده از یکی از نماینده های داخل انجمن خریدم ، برای همین تاپیک زدم ک قبلش مطمئن شده باشم و بعد از نماینده سوال کنم ک مشکلی برای دو طرف پیش نیاد .
سلام
قوانین دیتاسنتر تا دیتاسنتر فرق ی نمیکنه رپیدسوییچ هم برادرخوانده رداستیشن هست و چون من میدونستم شدنی هست گفتم /کلا شما از هر دیتاسنتر ای پی و سرور بگیری بعدش انتقال بدی توی همون دیتاسنتر رنج ایپی رو میتونی منتقل کنی و فرقی نمیکنه جایی ندیدم که نشه این مورد.
عزیز شما می فرمایین از کجا معلوم میشه؟!!!! کافیه یارو از سرور مجازی ویندوز روی mycomputerیک کلیک کنه
مشخصات سی پی یو رو نگاه کنه مثلا قبلا شما سرور سی پی یو سری e5داشتی و الان سرور ارزون تر و e3گرفتی
شما وقتی سرورت رو عوض میکنی و سرور ارزون تر میگیری یا سرور گرون تر
همیشه با عوض شدن سی پی یو همراه خواهد بود و یارو اگر براش مهم باشه این مسله خوب یک دقیقه براش کار داره تا بفهمه این مسله رو
حالا فوقش ای پی عوض نشد براش سوال نمیشه چرا سی پی یو core i7مثلا روز بعدش شده corei3!?!
ممکنه خیلی ها دقت نکنن ولی اونی بخواد و حساس باشه متوجه میشه.
ارادت
ویرایش توسط 007 : April 30th, 2015 در ساعت 18:02
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)