-
April 28th, 2015, 13:16
پاسخ : جلوگیری از ***یده شدن قالب یا همان html سایت

نوشته اصلی توسط
elementary
من اطلاع دقیق از اسمش ندارم ولی فکر کنم یا json , jquery, node.js
یک همچین چیزی هست استفاده میکنند که فایل های css رو پرمیشن میدند که توسط کسی قابل خواندن نباشه ولی به وسیله واسطه قابل خواندن باشه شما یک کد با یکی از این اسم های بالا میزنید که فایل css رو لود کنه ولی افراد به صورت عادی دسترسی به اون css ندارند
وقتی از طریق مرورگر اقدام به بررسی css میکنند قابل خواندن نیست
اگر کسی اطلاع کاملی در این باره داره ممنون میشم به منم یادبده
نمونه فیسبوک فکرکنم
کد های html و css و js همگی در سمت کلاینت اجرا می شوند و برای اجرا شدن ابتدا می بایست دانلود شده باشند. بنابراین اگر رمزنگاری نکرده باشید، قابل خوانده شدن می باشند. اجرا نشدن مستقیم در مرورگر بحث دیگری است که نه از js بلکه از سمت سرور می تواند اجرا شود. اما در نهایت موقع بارگزاری سایت، این فایل ها همگی روی سیستم وی دانلود خواهند شد.
!GOODBYE FOREVER
!I HAVE NO WEBSITE
-
تعداد تشکر ها از nexinel به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2015 13:16
# ADS
-
April 28th, 2015, 13:57
هر کاری بکنین ریپ میشه دوست عزیز.
-
تعداد تشکر ها از cpanelit به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2015, 14:03
ریپر اگه ریپر باشه ریپ میزنه
هر طرحی باشه باز هم ریپ میشه فقط واسه بعضیا باید وقت گذاشت واسه بعضیا 5 دقیقه !
شما هر کاری هم بکنی که جلوی ریپ رو رو بگیری وقتی کسی انگیزشو داشته باشه میشینه مثل همون کدنویسی میکنه دقیقا مثل همون به طوری که برای یک بازدیدکننده معمولی قابل تشخیص نباشه
اینجا ایرانـــــــه آزادیــــــــــــه !!!!!!!!!!!
-
تعداد تشکر ها از saeedagha به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2015, 14:52
عضو انجمن
دوستان شما میگید هر قالبی ریپ میشه بنده قبول دارم هیچکس 100% نمیتونه جلوی این مورد رو بگیره ولی باید قبول کنیم 100% مواردی هست که شاید تا 90% هم جلوگیری میکنه برای مثال قالب پاتوق دی ال به نظر شما کم ریپر در نظر داشته این مورد رو خود بنده تا چند وقت دیگه یه قالب برام طراحی میشه که وهاب عزیز زحمتش رو میکشه قصد اینو دارم که اعلام کنم این قالب بلافاصله بعد روی سایت اومدن برا بنده هست و طراح ایشون هستن از اونجا که سایت مجاز و فعالیت مجاز هست خودم رو آماده کردم بدون تردید کوچکترین ریپی ببینم از فرد و سایت خاطی شکایت میکنم باز من از خود طراح می خوام که در حد توانش برای این قالب تلاش خودشو انجام بده برای جلوگیری از ریپ هر جند بنده کاملا ایشون رو قبول دارم بسیار انسان شریفی هستند.
-
تعداد تشکر ها از saeed1988m به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2015, 14:54
عضو انجمن
سلام. این مورد هیچ راهی نداره. در هر صورت به سادگی میشه از طریق یک سری افزونه تمام سورس سایت رو به صورت شیوا خوند! هر کدوم از دوستان که فکر میکنند راهی برای این کار دارند، لطفا یک نمونه به بنده بدن!
-
تعداد تشکر ها از hamid.soltani92 به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2015, 14:57
عضو جدید
سلام
استفاده از html encrypter خوبه اما ابزار html decrypter هم هستش!
http://www.elfqrin.com/urlenchtmldecrypt.php
پس راه مطمئنی نیست. البته کار رو سخت تر میکنه برای کسی که میخواد ریپ کنه!
-
تعداد تشکر ها از 525214 به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2015, 15:08
عضو انجمن
هیچ راهی نیست که صددرصد باشه
وقتی قالب html در سیستم کاربر اجرا بشه یعنی ریپ هم میشه زد
:: گروه فناوری اطلاعات
تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
::
دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
-
تعداد تشکر ها از tikweb.ir به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2015, 15:17

نوشته اصلی توسط
525214
لینکی که دادید بیشتر مبدل کاراکتر های خاص هست تا دیکدر! سیستم های حرفه ای اینکودینگ شامل متد های تغییر نام و در هم ریختگی می باشند که بسیار پیچیده به هم تابانده می شوند توسط جاوا اسکریپت و دیکد کردن شون نه اینکه نشدنی باشه، بلکه بسیار زمان بر هست و چون از کلید های تصادفی استفاده می کنند، امکان نوشتن دیکدر براشون وجود نداره، هر چند الگوریتم شون قابل بازگشت باشه اما بسیار زمان بر خواهد بود و بصورت دستی می بایست کار بشه.
!GOODBYE FOREVER
!I HAVE NO WEBSITE
-
تعداد تشکر ها از nexinel به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2015, 16:11
عضو انجمن
دوستان راه مخفي كردن با js وجود دارد ولي كار بسيار سختي مي باشد ولي اين به معني عدم نمايش سورس نمي باشد چون هر كاري كنيد بايد از طرف كاربر قابل خواندن باشد لذا فقط ميشه مخفي كرد
مثلا كل css ها به اسم هاي ناملموس تبديل مي شوند
در اصل چون ريپر با css و html اشناست معمولا از java script كه ريپر ها كمتر اشنا هستند استفاده مي كنند ...
البته نمونه ايراني نديدم ... نمونه خارجي از اين تكنيك قبلا مشاهده كردم
كل سورسش ١٠ خط نبود
صفحه بسيار سنگين با js لود ميشد
البته هنوز در حال تحقيق هستم ... چون فقط js خالي هم مفيد نيست ... از چند ترفند ديگر هم بايد همزمان بايد استفاده كرد ...
حالا چك نكردم ديجي كالا از اين روش استفاده كرده يا نه ( كه احتمال مي دهم شايد فقط براي بخش هاي مهم استفاده كند ، چون كار بسيار اعصاب خوردكنيست تقريبا در نظر بگيريد دو بار بايد كد كنيد )
ولي من با asp.nethidden استفاده نكردم كه با اين روش هم قابل رمزگذاري است و يكي مي گفت ديجي كالا اين روش رو استفاده كرده ...
-
تعداد تشکر ها از isn به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2015, 16:35

نوشته اصلی توسط
isn
دوستان راه مخفي كردن با js وجود دارد ولي كار بسيار سختي مي باشد ولي اين به معني عدم نمايش سورس نمي باشد چون هر كاري كنيد بايد از طرف كاربر قابل خواندن باشد لذا فقط ميشه مخفي كرد
مثلا كل css ها به اسم هاي ناملموس تبديل مي شوند
در اصل چون ريپر با css و html اشناست معمولا از java script كه ريپر ها كمتر اشنا هستند استفاده مي كنند ...
البته نمونه ايراني نديدم ... نمونه خارجي از اين تكنيك قبلا مشاهده كردم
كل سورسش ١٠ خط نبود
صفحه بسيار سنگين با js لود ميشد
البته هنوز در حال تحقيق هستم ... چون فقط js خالي هم مفيد نيست ... از چند ترفند ديگر هم بايد همزمان بايد استفاده كرد ...
حالا چك نكردم ديجي كالا از اين روش استفاده كرده يا نه ( كه احتمال مي دهم شايد فقط براي بخش هاي مهم استفاده كند ، چون كار بسيار اعصاب خوردكنيست تقريبا در نظر بگيريد دو بار بايد كد كنيد )
ولي من با asp.nethidden استفاده نكردم كه با اين روش هم قابل رمزگذاري است و يكي مي گفت ديجي كالا اين روش رو استفاده كرده ...
اصلا به دلیل ماهیت dom ها، هیچ ربات و ریپری نمی تواند جاوا اسکریپت را اجرا کند و خروجی بگیرد. برای همین است که روش های هش کردن توسط جاوا اسکریپت مطلوب می باشد. ضمنا اینقدر روش های مورد استفاده پیچیدگی دارند و الگوریتم هایشان در هر نوبت به یک شیوه عمل می نماید که فقط بصورت دستی و با صرف زمان بسیار بسیار زیاد می تواند به نتیجه رسید.
ریپر که دنبال دردسر نیست، میخواد یه چیز تمیز و نظیف گیرش بیاد که سریع ادیت کنه. البته ناگفته نماند که اکر طرف متخصص باشه، اصلا نیازی به ریپ هم نیست، ایده میگیره از روی قالب شما، خودش از صفر کد می زنه.
!GOODBYE FOREVER
!I HAVE NO WEBSITE
-
تعداد تشکر ها ازnexinel به دلیل پست مفید