-
April 27th, 2015, 22:53
عضو دائم
پاسخ : دکلی برای پوشش وای فای در سطح یک شهر
در کل ؛ الان راهی داره یه وای فای رو من بتونم با آنتنی در شعاع سه کیلو متر پوشش بدم ؟
-
-
April 27th, 2015 22:53
# ADS
-
April 27th, 2015, 22:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
در کل ؛ الان راهی داره یه وای فای رو من بتونم با آنتنی در شعاع سه کیلو متر پوشش بدم ؟
روی چه باند و چه فرکانسی ؟
-
-
April 28th, 2015, 00:26
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
elementary
روی چه باند و چه فرکانسی ؟
در این زمینه تخصص ندارم ؛
باند فرنکانسش چطور باید باشه ؟ نهایت بردی که میشه با موبایل از اون دکل استفاده کرد چقدر هست؟ یعنی خوده موبایل چقدر میکشه؟
-
-
April 28th, 2015, 00:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
در این زمینه تخصص ندارم ؛
باند فرنکانسش چطور باید باشه ؟ نهایت بردی که میشه با موبایل از اون دکل استفاده کرد چقدر هست؟ یعنی خوده موبایل چقدر میکشه؟
چون ارتباط به صورت سند و رسیو است موبایل باید قابلیت ارسال همون فاصله رو داشته باشه که نداره حداکثر 100 متر که استاندارد 50 متر است
-
-
April 28th, 2015, 01:28
عضو انجمن
سلام
عزیز شما برای دکل بیشتر از 150متر باید جواز داشته باشین
توی کشورهایی مثل عربستان اپراتور ها این کارو انجام داده بودن
شنیدم واسه جواز هم.خیلی میدوونن
فکر این قسمت ها رو کردیم?
-
-
April 28th, 2015, 08:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mohammadali3517
سلام
عزیز شما برای دکل بیشتر از 150متر باید جواز داشته باشین
توی کشورهایی مثل عربستان اپراتور ها این کارو انجام داده بودن
شنیدم واسه جواز هم.خیلی میدوونن
فکر این قسمت ها رو کردیم?
خیر تنها دلیل برای گرفتن مجوز فروش اینترنت است . و همین اگر قصد فروش اینترنت دارید باید مجوز بگیرید
من خودم در تهران چندین دکل دارم از ویپ گرفته تا دوربین تا حتی اینترانت و اینترنت هیچ مشکلی وجود نداره
-
-
April 28th, 2015, 10:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
elementary
خیر تنها دلیل برای گرفتن مجوز فروش اینترنت است . و همین اگر قصد فروش اینترنت دارید باید مجوز بگیرید
من خودم در تهران چندین دکل دارم از ویپ گرفته تا دوربین تا حتی اینترانت و اینترنت هیچ مشکلی وجود نداره
والله ما سال 89 با دانشگاه برای اینترنتش قرار داد داشتیم و قرار بر این شد پورت بالاتری به صورت فیبر بگیریم و ما به صورت دکل اینترتت برای فروش به صورت وای فای بزاریم از هرجایی بگین رفتیم سوال کردیم همه گفتن ممنوعه!!!!
-
-
April 28th, 2015, 10:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mohammadali3517
والله ما سال 89 با دانشگاه برای اینترنتش قرار داد داشتیم و قرار بر این شد پورت بالاتری به صورت فیبر بگیریم و ما به صورت دکل اینترتت برای فروش به صورت وای فای بزاریم از هرجایی بگین رفتیم سوال کردیم همه گفتن ممنوعه!!!!
منظورتون رو دقیق متجوبه نشدم منظورتون از wifi یعنی هرکسی با موبایل و تبلت وصل بشه ؟ اینکار هزینه بالایی داره و در شهر نیاز به مجوز داره ! یعنی شما اگه بخوای به عموم مردم سرویس بدید باید ساماندهی بشید
ولی نه اگه فقط محیط دانشگاه رو بخواید پوشش بدید موردی نداره میتونید انجام بدید
اتفاقا یکی از دوستان من چندین برج مسکونی بزرگ تهران اینترنت میده درامد خیلی خوبی هم داره خودش پهنای باند گرفته برای شرکتشون که یک شرکت بازارگانی هستند و از اونجا دکل زدند و به برج های اطراف سرویس میدند
هزینه ماهیانه 50 تومن هزینه هرگیگ 5 تومن سرعت 10 مگ ارائه کرده تعداد مشترکان هم 4 رقمی هست یعنی از هزار بالاتر مجوز هم ندارند چون اصلا نیازی نیست
-
-
April 28th, 2015, 11:30
من مشکلی برای مجوز و ... ندارم.
اگر بخوام یه شهر رو کاملا پوشش بدم دقیقا چه دستگاه هایی باید بخرم. دکل و دستگاه های وایرلس دارم
خودم 1500 تا یوزر ایرلس دارم میخوام تو این شهر کوچک وای فای راه اندازی کنم که کاربران تو کل شهر نت داشته باشند.
و یه هزینه ی سر دستی چقدر میشود؟؟
- - - Updated - - -
عزیزم میشه شمارتون رو بفرستید تا من تماس بگیرم؟؟؟
- - - Updated - - -
منطقه زرقان از توابع شیراز
اگر روی نقشه سرچ کنید پیدا میکنید
میخوام اینترنت وای فای بدم که همه بتونن با گوشی و تبلت و لپ تاب به اینترنت وصل بشن و با اکانت خود وارد بشن و نت مصرف کنن
مشکلی از مجوز و اینترنت نیست.
فقط میخوام این شهر رو کاملا پوشش بدم.
-
-
April 28th, 2015, 12:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
takbarg76
من مشکلی برای مجوز و ... ندارم.
اگر بخوام یه شهر رو کاملا پوشش بدم دقیقا چه دستگاه هایی باید بخرم. دکل و دستگاه های وایرلس دارم
خودم 1500 تا یوزر ایرلس دارم میخوام تو این شهر کوچک وای فای راه اندازی کنم که کاربران تو کل شهر نت داشته باشند.
و یه هزینه ی سر دستی چقدر میشود؟؟
- - - Updated - - -
عزیزم میشه شمارتون رو بفرستید تا من تماس بگیرم؟؟؟
- - - Updated - - -
منطقه زرقان از توابع شیراز
اگر روی نقشه سرچ کنید پیدا میکنید
میخوام اینترنت وای فای بدم که همه بتونن با گوشی و تبلت و لپ تاب به اینترنت وصل بشن و با اکانت خود وارد بشن و نت مصرف کنن
مشکلی از مجوز و اینترنت نیست.
فقط میخوام این شهر رو کاملا پوشش بدم.
درود منطقه کوچکی هست راحت با حدود 20 تا 30 رادیو میشه منطقه تحت پوشش وایرلس قرار داد
انتن مینی سکتور هم گزینه خوبی است و ممنوع هم نیست
هزینه هر انتن 300 تا 500 هزار تومن
-