بسیار عالی است.
اما دقت داشته باشید پشتیبانی 24 ساعته و رفع سریع مشکلات بعد از report باید در الویت باشد چرا که اینگونه سیستم ها در چند ماه اول حتما دارای مشکلاتی هستند.
خسته نباشید .
بسیار عالی است.
اما دقت داشته باشید پشتیبانی 24 ساعته و رفع سریع مشکلات بعد از report باید در الویت باشد چرا که اینگونه سیستم ها در چند ماه اول حتما دارای مشکلاتی هستند.
خسته نباشید .
انشاالله از کی فروش این سیستم آغاز خواهد شد ؟
باتشکر
سیستم با توجه به توضیحات واقعا عالی خواهد بود
امیدوارم بتونید هر چه سریع تر این پنل قدرتمند رو برای فروش اماده کنید
فقط این رو فراموش نکنید که پشتیبانی این محصول از هر چیزی مهم تر خواهد بود
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
با سلام
چرا از استایل و طرح بندی فارسی استفاده نکرده اید؟
با آرزوی موفقیت
سلام .
لطفا یک دمو برام پ.خ کنید .
چه زمانی قابلیت واگذاری داره ؟
در مورد نشان دادن پهنای باند آیا به این صورت هست که جمع ماهیانه رو نشون میده و پکیچی هست ؟ یعنی مثلا 100 گیگ پهنای باند رو پکیچ باشه شد 101 گیگ سرور ساسپند میشه ؟
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
بزودی ...
در طی یک هفته فکر می کنم برای فروش گذاشته بشه
در مورد لایسنس و نحوه فروش و قیمت های اون تصمیمی گرفته نشده
ولی به قطع می شه گفت که قیمتش بسیار مناسب خواهد بود
کاملا درست هست جناب سنجری - حتما باید مواردی که گزارش می شه در اولین فرصت (در حدود 2-3 ساعت ) برطرف بشه
از اونجایی که اپدیت به صورت خودکار هست تمامی سیستم در صورت داشتن باگ و یا مشکلات فنی بروز رسانی خواهند شد
بزودی فکر می کنم در کمتر از 1 هفته
با تشکر از نظر شما
همونطور که به اقای سنجری هم گفتم سریعا باید حل بشه و چون از سیستم اپدیت اتوماتیک برخوردار هست
سریعا تغییرات بر روی تمامی مشتریان اعمال می شه
خوب خوشبختانه ما چندین مشتری خارجی قبل از تولید این محصول پیدا کرده بودیم
برای همین گفتیم فعلا از استایل انگلیسی بهره مند باشه تا ببنیم بعدش چی پیش می اد
- - - Updated - - -
فعلا امکان ارائه دمو نیست
برای در هنگام فروش برای هر فردی 10 روز به رایگان لایسنس خواهد خورد جهت تست
بله به شکلی که شما می فرمایید هست یعنی وقتی 100 گیگ برای پکیج تعیین کردید اگر 100 گیگ + 1 مگابایت بشه ساسپند خواهد شد
ولی چون هنوز به WHMCS متصل نیست برای سیستم ماه مشخص نیست که سر ماه به صفر تغییر بکنه
ولی این امکان در نظر گرفته شده و در هنگام ارائه ماژول WHMCS وجود خواهد داشت (هرچند در حال حاضر نیز وجود داره فقط ماه براش معیین نشده)
درود
با آرزوی موفقیت و پیشرفت هر چه سریعتر شما![]()
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserverمدیریت:علیرضا فقیه
امکانش هست زبان و یا تغییراتی در قالب داده بشه (؟)
ویرایش توسط !MihanIt! : April 21st, 2015 در ساعت 15:03
|تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
| شماره : 08337279040
|سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com
در یاهو پیام ارسال کردم.
لطفا پاسخ دهید.
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)