خسته بیاشید .
یعنی یک جور هایی میشه گفت solusvm برای vmware ؟ (البته + امکاناتی که در آینده نزدیک به موارد فوق اضافه خواهد شد)
مصرف منابع به چه صورت هست ؟چه منابعی نیازه ؟
خسته بیاشید .
یعنی یک جور هایی میشه گفت solusvm برای vmware ؟ (البته + امکاناتی که در آینده نزدیک به موارد فوق اضافه خواهد شد)
مصرف منابع به چه صورت هست ؟چه منابعی نیازه ؟
از اونجایی که زیاد اهل تملق نیستم کاملا رو راست بگم اون چیزی که من با دوستان و همکارانم نوشتم و یا افراد دیگه ای نوشتند (الماهاست - ایرانیکاسرور)
فاصله ی زیادی با SolusVM داریم ... چون من از وقتی که وارد کار شدم یعنی تقریبا 5 سال پیش سلوس بوده و بالافرض هم از سال 2010 شروع به کار کرده باشه (که اینطوری نیست و قبل تر هم بوده)
ما حداقل 5 سال کار با این شرکت فاصله داریم
ولی می شه گفت از امکانات معمولی که سلوس برای کاربران و مدیران می ده و اصولا هم راضی کننده هست پشتیبانی کامل می شه
ولی در نظر داریم که این سیستم رو حداکثر تا اخر خردادماه - اواسط تیرماه به نزدیکی اون چیزی که در نظر داریم برسونیم - این امکاناتی نوشتم "بزودی" حداکثر تا 1 ماه اماده خواهد بود
ولی بجز اینها سرویس های جدیدتری نیز اضافه خواهند شد
مصرف منابع بسیار کم و اصولی هست
سیستم بر اساس Java - PHP - Mysql - Apache هست
سیستم مورد نیاز برای مستر حداکثر 1 گیگ
سیستم مورد نیاز برا اسلیو هم حداکثر به 512 مگابایت رم احتیاج داره
- - - Updated - - -
در حال حاضر خیر ولی شکر خدا جوری برنامه نویسی کردیم که اگر بخواییم می تونید سریع سیستم رو اپدیت بکنیم
خوب شد که به این مورد اشاره فرمودید -- در هنگام ارائه پکیج این مورد نیز وجود خواهد داشت که MAC توسط شما وارد بشه و یا به صورت اتوماتیک توسط VMWare
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)