نوشته اصلی توسط
!MihanIt!
دوست عزیز به نظرتون چرا باید یک سایت فیلم ***** بشه ؟
حتما مشکل داره . ما الان سایت فیلم داریم داره قانونی کار میکنه و الان رتبش 200 ایران هست :|
دوست عزیز شما این رو جواب بدید قانون ما بر اساس اسلام نوشته شده و اگر چیزی غیر قانونی باشه جرم می باشد و از لحاظ اسلام مشکل داره ./
فیلم سینمایی هیچ مشکل نداره اما 80 درصد سایت هایی که ***** میشه ( فیلم بزرگ.سال می زارند )
آیا گذاشتن اینگونه فیلم ها گناه نداره شما فکر کنید این سایت در روز به 1000 نفر ( حد اقل حداقل ) اون فیلم رو بده چه بدبختی میشه.
بعدشم توجه کنید من گفتم سایت فیلم مشکل داره ؟ نخیر من گفتم سایت غیر مجاز ( غیر مجاز شامل : فیلم هایی که فراوان صحنه هست )
به نظرتون سریال های جدید رو ببینیم پیشرفت میکنیم ؟ خیر عزیز سریال جدید همش با هدف ایجاد میشه اولا داره حریم ها رو از بین میبره و ریشه فساد انسان رو به رشد می رسونه..
پیشرفت یعنی چی ؟ پیشرفت اینه یک نفر فیلم ..... بزاره ما ببینیم حال کنیم ؟ نخیر کاملا تو اشتباهی پیشرفت نیست بلکه پسرفته ./////
اگر جوابی خواستید من درخدمتم تو یاهو نه اینجا ( چون خیلی خوشمزه تر میشی ) و اینجا مبحثش چیز دیگر هست
لطفا مواظب حرفتون باشید ./
استارتر عزیز توجه کنید من نگفتم سایت فیلم مشکل داره بلکه گفتم سایتون مجاز باشه برای خودتون ( بازدهی ) بهتره ولی نمیدونم بعضی ها بازاریاب شرین عسل هستن اینقدر خوشمزه و شرین شدن منظور ما رو بد میگیرن./
خدمت شما هم بگم پست شما ارجاع شد به مدیریت تا کاری که درست هست انجام بدهند.