نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: زنج قیمت صحیح

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    5 پست

پیش فرض پاسخ : زنج قیمت صحیح

من خودمم حساب می کنم می بینم اصلا 850 ارزش نداره
    تایپ سریع صفحه ای 1100 تومان هست حالا فرض کنیم 800 تایپ + ترجمه هم بگیم 500 + عکس هم بگیم 200 + اپلود و کلمات کلیدی و قرار دادن لینک و ... هم بگیم 300 کلا میشه 1800 تومان ما فرض بذاریم 1500 بشه رنج خوب قیمت
    به نظر شما چی کنم کنسل کنم کلا بره
    من خودم می خوام سایت بزنم فقط نمی تونم پول هاست و ... تامین کنم .

عضو انجمن behrooz آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    124
    تشکر تشکر شده 
    158
    تشکر شده در
    133 پست

پیش فرض پاسخ : زنج قیمت صحیح

نقل قول نوشته اصلی توسط ral نمایش پست ها
    من خودمم حساب می کنم می بینم اصلا 850 ارزش نداره
    تایپ سریع صفحه ای 1100 تومان هست حالا فرض کنیم 800 تایپ + ترجمه هم بگیم 500 + عکس هم بگیم 200 + اپلود و کلمات کلیدی و قرار دادن لینک و ... هم بگیم 300 کلا میشه 1800 تومان ما فرض بذاریم 1500 بشه رنج خوب قیمت
    به نظر شما چی کنم کنسل کنم کلا بره
    من خودم می خوام سایت بزنم فقط نمی تونم پول هاست و ... تامین کنم .
    درود
    کسانی که قیمت بالا میدن بسیار دیده شده موقع پرداخت غیبشون میزنه و یا موقتی لازم دارن این قیمت قیمت بسیار معقولی هست اگر پرداخت بموقع باشه
    من خودم تابحال کسی ندیدم با این قیمت بالا کار کرده باشه و دریافتی مداوم داشته باشه اگر جایی برای پستی دو یا سه هزار تومن بدن من و هم خبر کن بیام نویسنده شم
    بعضیا ممکنه با قیمت بالا شانس بیارن و مشتری به تورشون بخوره اما درواقع اونا مبلغو برای خودشون برمیدارن و مبلغ کمی رو به نویسنده هایی که براشون کار میکنن میدن مثلا من میام اینجا اگهی میزنم پستی سه هزار تومن خدا رو چه دیدی ممکنه مشتری به تورم بخوره اونوقت مبلغ هزار تومن مثلا به نویسنده هایی که تو تیمم هستن میدم و بقیه مال خودم میشه
    حالا نیاین بگین نه بابا من با سه یا پنج یا ده هزار تومن دارم میزنم و دریافتی دارم اگر حرفتون راسته بگین کجا تا ما هم وب مستری رو ول کنیم بچسبیم به نویسندگی
    در کل چه نویسنده های واقعی و چه نویسنده هایی که عضو چنین تیمایی هستن رنج قیمتای دریافتیشون همینه که گفتین

درضمن اگر توان تامین پول هاست رو ندارین پیشنهاد میشه دنبال زدن سایت نباشین چون سایت هزینه تبلیغ و نویسنده و بک لینک و قالب و سئو و هزارتا چیز دیگه داره که نتونین تامین کنین همون هزینه کمه پول هاست رو هم ضرر کردین
    ویرایش توسط behrooz : May 10th, 2015 در ساعت 20:25

3. تعداد تشکر ها از behrooz به دلیل پست مفید

ral

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)