ممنون دوستان
آقای سنجری زحمت کشیدن یه بررسی کردن راه های مختلف را اما به هیچ وجه نمی شد بک آپ گرفت.
دقیقآ
من کل یوزرهای روی سرور را میدونم چیه(هکر زحمت کشیده بود توی یکی از سایت ها گذاشته بود)
من سرور گرفتم و در حال انتقال دستی هستم و یک ریال پول زور نمیدم.
نه فقط توی ای مبحث یا فقط نت، بلکه همه جا برخی از ماها فکر می کنیم هدف فقط پول گرفتنه، اگه محصولی ارائه کنیم و دوزار نیرزه و تو بسته بندی شیک بذاریم و بدیم دست مشتری و پولشو بگیریم فکر می کنیم زرنگیه اما نمی دونیم که این به طریقی از جای دیگه از کاسه خودمون میره.
تو این چند ماه اخیر به دلیل مشکلات بهشون گفته بودم که راضی نیستم و مطمئن بودم و هستم که نیاز نیست شخصآ برای ضربات متقابل اقدام کنم، یه هفته پیش سررسید یکی از ریسلری ها موقع پرداخت بدون کسر از اعتبار بنده تراکنش تایید شد، یعنی هیچ مبلغی پرداخت نشد، متوجه شدم و چند روز بعد اعلام کردم، گفتن به دلیل اینکه شریک تجاری ما "فن آوا" را در حال تنظیمات cdn بودیم و همزمان بوده با پرداخت شما این مشکل روی داده و به دلیل حسن نیت مهمان ما باشید.
اما چرا این تداخل برای من صورت گرفته؟
ماها فکر می کنیم زندگی عدل نداره و خدایی نیست.
نگران نیستم از این موضوع و مطمئنم میزبان پاینتخت به زودی به به خاطر این اقدامات از چرخه ارائه کننده های هاستینگ خارج میشه. امروز 29/1/94
اما به هر حال باید از راه درست اقدام کرد.
دوستان توی بحث خدمات هاستینگ به کدوم مرجع میشه شکایت کرد؟ یه مرجعی که با عدل قضادت کنه
اگر صحبت اونها درست باشه گردن من از مو هم باریک تره و چون هزینه مایل نیستم پرداخت کنم دستی انتقال میدم.
اما اگر صحبت بنده درست باشه یعنی" بنده می خوام سایت هامو انتقال بدم نه بک آپ هامو و چرا باید هزینه بدم" یه مرجعی باید بیاد قضاوت کنه.
سپاس
شاد باشید