-
عضو انجمن
فروش وِیژه سرور اختصاصی Core2Quad, 4GB RAM DDR3, 640GB HD, 1Gbps فقط 79 تومان!
تمام قطعات سخت افزاری ما توسط خوده ما تامین می شود
چرا راترهاستینگ:
- اجاره سرور بدون واسطه و به قیمت ارزان
- ساپورت فارسی
- ساپورت سریع (قسمت انگلیسی)
- پرداخت به ریال یا دلار
- سرورهای قدرتمند در آمریکا
- و......
طریقه پرداخت:
بانک سامان
PayPal
LibertyReserve
Moneybookers
CreditCards (Via 2CheckOut)
هر دلار معادل 1000 تومان
یکسری سرور قدرتمند 8 هسته ای جهت راه اندازی VPS هم موجوده!
هر گونه سوالی داشتید از طریق:
ایمیل: sales@routerhosting.com
Yahoo: han_nozari
MSN: sales@routerhosting.com
با من تماس بگیرید
شبکه دیتاسنتر به صورت مخلوط:
2x10GE Comcast
2x10GE TATA (Teleglobe)
1x10GE Tiscali
1x10GE Level(3)
Super Crazy Deal 1: - همه فعلا فروخته شده!
Dell Q8200 Quad2Core (4 x 2.33Ghz) (0 Available)
4GB DDR3 Ram
320GB SATA3 Hard Drive
3000GB Data Transfer
1Gbps Connection
3 Free IP Addresses
Data center: Denver, Colorado
80 تومان در ماه
Pay 5 months, get 6 months of service
Pay 10 months, get 12 months of service
Brand new and ready to go!
سفارش از اینجا
Super Crazy Deal 2:
Dell E6400 Core2Duo (2 x 2.13Ghz) (4 Available)
2GB DDR2 Ram
400GB SATA Hard Drive
3000GB Data Transfer
1Gbps Connection
Data center: Denver, Colorado
70 تومان در ماه
Pay 5 months, get 6 months of service
Pay 10 months, get 12 months of service
سفارش از اینجا
ویندوز تمام نسخه ها 20 تومن در ماه
ویرایش توسط Hannan : January 28th, 2011 در ساعت 17:27
-
تعداد تشکر ها ازHannan به دلیل پست مفید
-
May 17th, 2010 17:30
# ADS
-
July 8th, 2010, 15:15
پاسخ : فروش وِیژه سرور اختصاصی Core2Quad, 4GB RAM DDR3, 640GB HD, 1Gbps فقط 79 تومان! ارزان ترین سرور دنیا!!
-
تعداد تشکر ها از WebArts به دلیل پست مفید
-
July 8th, 2010, 17:02
پاسخ : فروش وِیژه سرور اختصاصی Core2Quad, 4GB RAM DDR3, 640GB HD, 1Gbps فقط 79 تومان! ارزان ترین سرور دنیا!!
آقای نوذری ممنون میشم یک شماره تماس از خودتون به بنده بدید
-
تعداد تشکر ها از whtreader به دلیل پست مفید
-
July 14th, 2010, 11:18
ادیت شد:
علت داون شدن سرور مشکلاتی بود که در پیکربندی اولیه سرور بوجود می آید. سرور یکی دوروزه به راه افتاده.
------------
آقای حنان تماس گرفتند و سرور را بالا آوردند. مشکل با ریبوت سرور حل شد.
ویرایش توسط WebArts : July 14th, 2010 در ساعت 20:12
-
-
July 23rd, 2010, 08:19
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها ازMetalik به دلیل پست مفید
-
July 27th, 2010, 16:17
عضو انجمن
کلا دوستان ببخشید سیستم سایت اجازه نمی داد که من توی این تاپیک پست ارسال کنم

نوشته اصلی توسط
whtreader
آقای نوذری ممنون میشم یک شماره تماس از خودتون به بنده بدید
خدمت شما 0064210245489

نوشته اصلی توسط
WebArts
ادیت شد:
علت داون شدن سرور مشکلاتی بود که در پیکربندی اولیه سرور بوجود می آید. سرور یکی دوروزه به راه افتاده.
------------
آقای حنان تماس گرفتند و سرور را بالا آوردند. مشکل با ریبوت سرور حل شد.
من از شما عذر میخوام من موقعی که شما پیغام دادید مریض بودم. از طرفی چون من همیشه آنلاین نیستم بهتره که به قسمت انگلیسی در اینگونه موارد پاسخ بدید. در کل اگر به قسمت انگلیسی ما تیکت بزنید معمولا کمتر از 10 دقیقه جواب می دن! الان 4 نفر در این قسمت کار می کنند.

نوشته اصلی توسط
Metalik
البته اینو بگم که ما review بد در مورد سرورهای شخصیمون می شه گفت اصلا نداریم و 2 تا فکر می کنم بوده که فقط مربوط به VPS ها اونم بخاطر سیستم باگی Virtuozzo که دیگه استفاده نمی کنیم ارسال شد.
برخی از نقد ها در سایت webhostingtalk.com
RouterHosting - Fantastic Host - Web Hosting Talk
RouterHosting Review - Web Hosting Talk
با سپاس
-
تعداد تشکر ها از Hannan به دلیل پست مفید
-
July 27th, 2010, 16:31
سلام
آقای حنان شما که 4 نفر برای ساپورت دارین (میشه 24 ساعته) پس بهتر نیست در دیتاسنتر های کلاس بالاتری هم سرور داشته باشین؟
fdc و directspace دیتاسنترهای بدی نیستن ولی دیتاسنترهای بهتر هم هست.فکر کنم خیلی از ایرانی ها دنبال دیتاسنترهای تاپ آمریکا باشند
-
تعداد تشکر ها ازgoldstar به دلیل پست مفید
-
July 27th, 2010, 16:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
goldstar
سلام
آقای حنان شما که 4 نفر برای ساپورت دارین (میشه 24 ساعته) پس بهتر نیست در دیتاسنتر های کلاس بالاتری هم سرور داشته باشین؟
fdc و directspace دیتاسنترهای بدی نیستن ولی دیتاسنترهای بهتر هم هست.فکر کنم خیلی از ایرانی ها دنبال دیتاسنترهای تاپ آمریکا باشند
حرف شما درست، البته دیتاسنترهای کلاس بالاتر کمی هم قیمتها رو یعنی خیلی زیاد بیشتر از اون چیزی که هست می گن جوری که سرور از خودشون بگیری ارزون تر درمیاد! در هر صورت می شه این کار رو کرد ولی قیمت فعلی حداقل دو برابر می شه! که بعید می دونم با این بازار فعلی کسی از ما خرید کنه.
در مورد این دو دیتاسنتر ما دیگه با دیتاسنتر DirectSpace همکاری نداریم البته هنوز کمی سرور اونجا داریم که مشغول انتقالشون هستیم.
FDC دیتاسنتر درجه یک نیست ولی در حد معقول هست! مدتی مشکل نتوورک داشتن که خدا رو شکر کلا سیستمشون رو عوض کردن و بعد از اون 1 دقیقه هم قطعی نداشتیم! ولی از طرفی ساپورت عالیی دارند و جوری هستند که باعث شدند ما بتونیم این قیمت عالی رو عرضه بدیم.
زنده باشید
-
-
July 27th, 2010, 17:01
من از شما عذر میخوام من موقعی که شما پیغام دادید مریض بودم. از طرفی چون من همیشه آنلاین نیستم بهتره که به قسمت انگلیسی در اینگونه موارد پاسخ بدید. در کل اگر به قسمت انگلیسی ما تیکت بزنید معمولا کمتر از 10 دقیقه جواب می دن! الان 4 نفر در این قسمت کار می کنند.
از شما سپاسگزارم . مدت کوتاهی است از شما سرور گرفتم به جز همان مشکل اولیه تاکنون مشکلی نداشتم و سرور به خوبی کار میکند.
موفق باشید
-
-
July 27th, 2010, 17:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
WebArts
از شما سپاسگزارم . مدت کوتاهی است از شما سرور گرفتم به جز همان مشکل اولیه تاکنون مشکلی نداشتم و سرور به خوبی کار میکند.
موفق باشید
خوشحالم که اینو می شنوم.
ممنونم از شما
-
-
August 26th, 2010, 17:08
عضو دائم
با سلام
1-در مورد سرور های نیوزلند و استرالیا نظرتون چی هست؟ آیا نمی خواهید از اونها سرور ارائه کنید؟ (تا چه حدی وارز هستند؟)
2- پیشنهاد می کنم از سینگل هاپ هم آفر داشته باشید، چون قیمت های مناسب و نسبتا خوب و پایینی نسبت به کیفیتش داره.
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
-
تعداد تشکر ها ازIFACO.Net به دلیل پست مفید