نوشته اصلی توسط
nasrsd98
نوش جون شما هم .........
من تیکت های الانو قبول دارم چیزی نگفتم فقط نتوستید سایت رو میزبانی کنید من یه ساعت بعده اینکه ضعف سیستم های شمارو دیدم سریعا بک اپ و فراررررررررر
حتی نیومدم ببینم بعدش شما چی گفتید چون نخاستم با یه هاستینگ ضعیف کار کنم اینم بدونید ک یه ادم 29 ساله با یه بچه 18 ساله خیلی فرق داره
گرچه ای کاش 18 سالمون بود هنوز با ***ی بازی و کلاه برداری شما ها اشنا نمیشدم ببین بزرگ خان نوش جون شما هم بابت یه ساعت پول یه ماهو گرفتی زبونم داری ؟؟؟ خوب عزیزم دعا میکنم با پول من خوشبخت شی اگه پول من دردی از دعوات کنه من راضیم والله
مشکل اینجاس ک شما تیکت رو به نفع خودتون میخاید مصادره کنید با ساسنور کردن حقایق البته مشکل منم بود ک تلفنی با هاتون صحبت کردم اگه مکتوب میشد اینجا میدیدنن کی دروغ میگه
حتی تلفنی گفتید ک اونا سروراشون برای سایت های پر بازدید طراحی میشه ما همچین سرورای نداریم انتقال بدید بعده اینکه من انتقال دادم و فرار کردم اومدی میگی با 15 تومنم میتونیم سرویس بدیدم من اون وقتا 13 تومن به هاست دی ال میدادم با اون کیفیت اون وقت بیام رو سرویسی ک یه ساعته نشده ساس کرد میزبانی بخام ؟ و بگن ضعیفن سرورامون خودتون بودید وا میسادید؟ خلاصه لپ کلام طبق قوانین معدن و صنعتو تجارت شما موظف بوید سروسی رو اذعان ب ناتوانی در میزبانی اون کردید پولو عودت بدید حالا کم کاری از من ک. نیومدم شماره کارت بدم درست اقا ولی شما باید بگید چون اون وقتا بوده ب دروغ بگید ک تا اخر به شما سرویس دادیم و واسه همین پولو نمیدیم من از 50 یا 60 درصئ بچه های اینجا سرویس دارم به جز شما و ای وب و یکی دیگه هیچ کدوم همچین کارای نکردن حالا بزرگترین ضربه رو البته لاهیج سافت به من زد 5 سال پیش ولی عادت کردم
- - - Updated - - -
نمیدونم چرا باب شده هر کی میخاد با قلدر بازی ب چیزی ست پیدا کنه طرفشو 18 ساله معرفی میکنه اقایون یه 18 ساله هم میتونه ادم صادق و درستی باشه دز . د نباشه و و....