پارس پک شرکت پایداری هست
پارس پک شرکت پایداری هست
سلام حالتون خوبه؟
دوست عزیز میزونید؟
ما بهتون گفتیم شماره کارت بدید پولتونو برگشت بدیم چون سایتتون زیر دیداس بود
شما شماره حساب ندادید ما هم چون پولی پس ندادیم هاست رو باز گذاشتیم
سه سال بعد و زمانی که کل هاست شما ساس و حذف شده بود اومدید میگید 9000 تومان من رو بدید
تیم پشتیبانی ما هم حرفی نزد گفت سرویس شما حذف شده و تا آخرین زمان به شما خدمات داد
شما هم تشکر کردید و عید رو تبریک گفتید نه شماره کارتی دادید نه چیزی
الان اینجا تاپیک زدید؟
یه دکتر تشریف ببرید
- - - Updated - - -
اینم متن پشتیبانی
وجدان چیز خوبیه دوست عزیزم نبودش رو در زندگیتون حس نمیکنید؟
در ضمن نگید نتونستیم سایتتون رو میزبانی کنیم
نه سایتتون پر مصرف بود با 8000 تومن نمیشد گفتیم 15000 تومان گفتید نه
در این تصاویر نحوه ی پشتیبانی و سرعت پاسخگویی ما از سال 2012 تا کنون مشخص میشوددر سال 2012 فقط 3 دقیقه بعد به تیکت پاسخ دادند پشتیبان سال 2015 هم دقیقاً سه دقیقه بعد
ویرایش توسط Ashkankamangar.ir : April 8th, 2015 در ساعت 01:27
البته جای این جور مسائل در این تاپیک نیست
برای بحث، تاپیک جداگانه بزنید
من فقط قصد دارم با هاستینگ های خوب آشنا بشم
و لاغیر
hostdl.com
البته با توجه به توضیحات سرویس دهنده قبلیتون بعید میدونم حاظر باشند به شما سرویس بدن
بسیار خب
این حق به شما داده شده که از خود تون دفاع کنید
ولی اگر ایشون ادامه دادند، شما به عنوان مدیر یکی از هاستینگ ها نباید ادامه بدید
با تشکر
شب خوش
هم چنان منتظر نظرات دوستان هستم
ایشون چیزی برای ادامه دادند ندارند جز اینکه دروغ بگند من عکس از پشتیبانی گذاشتم فیلمم بخواید میگیرم که نگند فتوشاپ یا دستکاری هست. من آرشیو از سال 2010 رو دارم ایشون که تازه 2012 مشتری ما بودند بازم از شما عذر میخوام موفق باشید
به هر حال پیشنهاد من
پردیس هاستینگ
پارس وی پی اس دات نت
آی آر دایرکت ادمین
هستند
ویرایش توسط Ashkankamangar.ir : April 8th, 2015 در ساعت 01:32
با موبايل اومدم از استاتر عذر خواهي ميكنم فردا نشون ميدم كي دروغ ميگه من تا حالا ب شوخي گرفتم من واس همون ٨ تومن يه دامنه چهار تومني خواستم عيدم تبريك نكفتم اشتباه گرفتي با ديپ پريز اگه تيكتو دس كاري كرده باشي برش ميگرددونم بعدشم اقاهه شما ك تلفني گفتي كشش نداريم جم كن برو رفتم هاست دي ال اينقد كارتون ضعيف بود ديگه چش ديدن نداشتم تو ك نيم ساعت نشده ساس كردي چطور يه ماه باز گذاشتي من واس هشت تومن نيومدم فقط فك نكن زرنكي حالا فردا ميام جوابتو ميدم يادت باشه گفتم نوش جون شما هم يعني اولي نبودي
من MizbanSite.com را به شما پیشنهاد میدم
چون از نظر کیفیت هاست و امنیت و پشتیبانی حرف نداره
خرید و فروش دلار پی پال و پرفک مانی ، صدور ویزا کارت مجازی و نقد کردن درآمد ارزی ، افتتاح حساب پي پال
Call: 09126784204 Telegram: sarvarjafari Site: Payment.af
از نکات جالب این تاپیک اینه که هیچ کس خودش رو معرفی نمیکنه به عنوان هاستینگ با پشتیبانی خوب
بلکه از بقیه همکاران شون تعریف میکنند
مدیر میزبان سایت و آقای nasrd98، لطفا تاپیک جداگانه باز کنید؛ و لینکش رو هم این جا قرار بدید تا ما هم ببینیم چی به چیه
نماینده میزبان سایت، عکس ها تون مشکل داره و بالا نمیاد در نت. مجددا آپلود کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)