نوشته اصلی توسط company_hosting از سرباز خریدن همین چیزارو داره حل میشه نگران نباش دعا کن پول سیاه نبوده باشه ورگرنه بیخیال سروتون بشید حالا به نظر شما با این گوهی که زده چی کار کنم من ؟ سرور رو منتقل کنم به یه پنل دیگه امکانش هست آی پی ها از لاک خارج بشن و به حالت عادی برگرده ؟
نوشته اصلی توسط qqww حالا به نظر شما با این گوهی که زده چی کار کنم من ؟ سرور رو منتقل کنم به یه پنل دیگه امکانش هست آی پی ها از لاک خارج بشن و به حالت عادی برگرده ؟ در مواردی که سرور لاک میشه قابلیت ترانسفر نیز لاک میشه و تا زمانی که مشکل رفع نشه شما نمی تونید سرور رو منتقل کنید!
بیش از 15 سال همکاری با دیتاسنتر هتزنر پرداخت هزینه سرورها با سورس بانکی http://www.avalinhost.com
company_hosting, Edwin
نوشته اصلی توسط qqww حالا به نظر شما با این گوهی که زده چی کار کنم من ؟ سرور رو منتقل کنم به یه پنل دیگه امکانش هست آی پی ها از لاک خارج بشن و به حالت عادی برگرده ؟ سلام متاسفانه همانطور که اولین هاست فرمودند امکانش نیست و .... و فقط باید مدیر سرور این مشکل برطرف کند انشاال... که مشکل حل بشود تا چند روز دیگر و اطلاعات شما و دیگران از بین نرود و ... موفق باشید
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت" برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
AvalinHost
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن