-
April 7th, 2015, 13:04
نظر بدید
سلام
بنظرتون الفا ریسلری بگیرم بهتره یا سرور مجازی
الان ریسلری سی پنل دارم ولی چون حوزه حرفه من بیشتر چت روم هس و کاربران که میشناسم فقط دنبال هاست چت روم هستن یعنی دایرکت ادمین
می خوام کلیه بکاپ های چت روم روشون نصب بشه
با سرور مجازی کار نکردم دوس دارم یاد بگیرم ولی امکانش نبوده
-
-
April 7th, 2015 13:04
# ADS
-
April 7th, 2015, 13:07
پاسخ : نظر بدید
سرور مجای باید هزینه کانفبگ بدی + هزینه های جاتبی نصب ماژول .... اما اماده بگیری نیاز به هزینه ها نیس
-
-
April 7th, 2015, 13:13
خوب طبیعتا سرور بهتر خواهد بود ولی چون تجربه مدیریت ندارید با همون الفا میتونین کار کنین.
-
تعداد تشکر ها از cpanelit به دلیل پست مفید
-
April 7th, 2015, 13:35
قیمت الفا ریسلری سازگار با بکاپ چت روم از جمله دی چت چقدر هس ؟
-
-
April 7th, 2015, 13:37
باید صبر نمایید دوستان افر بدهند
-
-
April 7th, 2015, 14:13
عضو انجمن
من پیشنهاد میکنم از نمایندگی ساده شروع کنید و کم کم ارتقاع بدیه تا به سرور برسید و ...
اگر مایل بودین بنده میتونم نمایندگی دراختیاتون بزارم تا شروع کنید .
موفق باشید
-
-
April 7th, 2015, 14:21
عضو جدید
بهتره با سرور کجازی ادامه بدی واسه کافینگ اولیه دوستان رایگان انجام میدن و اروم اروم خودتون یاد بگیرید بالاخره نمیشه یه جا محدود بمونید
هیییییییی روزگارررررررررررررررررررر رر
-
-
April 7th, 2015, 14:27

نوشته اصلی توسط
sor
من پیشنهاد میکنم از نمایندگی ساده شروع کنید و کم کم ارتقاع بدیه تا به سرور برسید و ...
اگر مایل بودین بنده میتونم نمایندگی دراختیاتون بزارم تا شروع کنید .
موفق باشید
ممتون پیشنهادی که دادید ولی الان خودم ریسلری دارم

نوشته اصلی توسط
nasrsd98
بهتره با سرور کجازی ادامه بدی واسه کافینگ اولیه دوستان رایگان انجام میدن و اروم اروم خودتون یاد بگیرید بالاخره نمیشه یه جا محدود بمونید
با شما موافقم تو فکرشم بودم
ممنون از دوستانی که نظر میدن
-
-
April 7th, 2015, 14:36
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
yaser_ph
سلام
بنظرتون الفا ریسلری بگیرم بهتره یا سرور مجازی
الان ریسلری سی پنل دارم ولی چون حوزه حرفه من بیشتر چت روم هس و کاربران که میشناسم فقط دنبال هاست چت روم هستن یعنی دایرکت ادمین
می خوام کلیه بکاپ های چت روم روشون نصب بشه
با سرور مجازی کار نکردم دوس دارم یاد بگیرم ولی امکانش نبوده
باسلام
قبل از هر چیز : هاست چت روم به معنی دایرکت ادمین نیست همچنین دایرکت ادمین هم به معنی هاست چت روم نیست (این مشکلی هست که با خیلی از کاربرا داریم و توهین های زیادی به ما به خاطر همین سوء تفاهم شده)
خوب برای خرید هم توجه داشته باشید که رم کمتر از ۲ نخرید و سی پی سو کمتر از ۲ گیگاهرتز
موفق باشید
-
-
April 7th, 2015, 14:45

نوشته اصلی توسط
jahromweb
باسلام
قبل از هر چیز : هاست چت روم به معنی دایرکت ادمین نیست همچنین دایرکت ادمین هم به معنی هاست چت روم نیست (این مشکلی هست که با خیلی از کاربرا داریم و توهین های زیادی به ما به خاطر همین سوء تفاهم شده)
خوب برای خرید هم توجه داشته باشید که رم کمتر از ۲ نخرید و سی پی سو کمتر از ۲ گیگاهرتز
موفق باشید
منم با شما موافقم ولی کاربران میگن باید دایرکت دامین باشه دلیلشون اینه که بعضی امکانات بکاپ چت روم روی سی پنل کارنمیکنه
-