نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 106

موضوع: دیتاسنتر مادا هاست در اراک

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید onlinehost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    71
    تشکر شده در
    50 پست

پیش فرض پاسخ : دیتاسنتر مادا هاست در اراک

نقل قول نوشته اصلی توسط martin_3200 نمایش پست ها
    نه دادا من خودم مشترک ساتیا هستم ولی بعد از این همه مدت دیگه همشون رو میشناسم.
    با توجه به اینکه مثلا فقط شما خیلی شناخت دارید ازشون و ما نداریم ! لطف کنید بگید چقدر از ضوابط و شرایط دیتاسنتر که تو لینکه زیر آمده را دارن ؟
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=650946
    فقط امیدوارم نگید اینا تو ایران نشدنیه. چون اگر یه سر فرضا به دیتاسنتر پارس آنلاین بزنید میبینید که تو ایران شدنیه.
    به یک سرور روم داخل ساختمان مسکونی دیتاسنتر نمیگن.
    ضمنا اکثر isp جهت ارائه اینترنت wireless دکل دارن و داشتن دکل معنیش دیتاسنتر بودن نیست.

- - - Updated - - -

به فرض مثال هاست ایران با آن همه مشتری و تجربه و سرمایه میلیاردی با اینکه نیمچه دیتاسنتری راه انداخته انقدر از کلمه دیتاسنتر استفاده نمی کنه و تو بوق و کرنا نمی کنه.
    راه اندازی دیتاسنتر حداقل بالای ده میلیارد تومان سرمایه میخواد. از ساختمان ضد زلزله گرفته تا تجهیزات امنیتی و سخت افزار و نرم افزار و ....
    آنلاین هاست (OnlineHost) مرکز تخصصی میزبانی وب در ایران با 8 سال سابقه فعالیت
    میزبانی وب ایران ، سرور مجازی/سرور اختصاصی ایران ، ثبت انواع دامنه به همراه کنترل پنل اختصاصی

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    7 پست

پیش فرض پاسخ : دیتاسنتر مادا هاست در اراک

نقل قول نوشته اصلی توسط onlinehost نمایش پست ها
    با توجه به اینکه مثلا فقط شما خیلی شناخت دارید ازشون و ما نداریم ! لطف کنید بگید چقدر از ضوابط و شرایط دیتاسنتر که تو لینکه زیر آمده را دارن ؟
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=650946
    فقط امیدوارم نگید اینا تو ایران نشدنیه. چون اگر یه سر فرضا به دیتاسنتر پارس آنلاین بزنید میبینید که تو ایران شدنیه.
    به یک سرور روم داخل ساختمان مسکونی دیتاسنتر نمیگن.
    ضمنا اکثر isp جهت ارائه اینترنت wireless دکل دارن و داشتن دکل معنیش دیتاسنتر بودن نیست.

- - - Updated - - -

به فرض مثال هاست ایران با آن همه مشتری و تجربه و سرمایه میلیاردی با اینکه نیمچه دیتاسنتری راه انداخته انقدر از کلمه دیتاسنتر استفاده نمی کنه و تو بوق و کرنا نمی کنه.
    راه اندازی دیتاسنتر حداقل بالای ده میلیارد تومان سرمایه میخواد. از ساختمان ضد زلزله گرفته تا تجهیزات امنیتی و سخت افزار و نرم افزار و ....
    اول بگم من حدود 5 سال پیش محیط که سرور ها رو قرار میدن دیدم کل اون منطقه منزل ها قدیمی هست و با اطلاعاتی که من دارم باز سازی نداشته الان اجازه ورود نمیدن. از نظر دیواری اینا که نمیدونم چه تغییراتی دادن ولی میدونم همچین هزینه ای نکردن زلزله والا چی بگم ولی میدونم تا 5 ساعت که برق یکبار رفت اینترنت بخوبی کار میکرد اون منطقه معنیش منبع برق میشه از نظری ارزش ملکی جاش بهترین جای شهر و از نظر پشتیبانی که میتونم بگم بهترین هست چون واقعا به شخصه پیگیر هستن و مدیر بخش فنی فوق العاده هست تو کارش و پیگیر مشکلات ولی بطور کلی این شرایط رو از نظر محیطی زیاد ندارن ولی بقیش رو میشه داشت چون بازم میگم اجازه ورود نمیدن من تابحال نخواسته بودم نشون بدن ببینم چه شکلی هست ولی به هرحال نزدیک 7000 هزار مشترک دارن منم مشترک 200 خوردی ای هستم از اوایل این شرکت بودم. امیدوارم کمکی کرده باشم

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)