عزیز بزن به خط هاستینگ![]()
عزیز بزن به خط هاستینگ![]()
عزیز شما اول بخونید ایشون چی فرمودند بعد پیشنهاد بدید
بازاریابی راه های زیاد داره و فقط بنر و پاپ اپ نیست
اگه بتونید بازاریاب باشید می تویند در امد خوبی داشته باشید.
برای شروع کاری مثلا راهندازی سایت یا فروشگاه برای این که موفق باشید تنهایی شروع نکننید و به فکر شرید غیر مجازی باشید
پیشگامان آریانت داده پرداز خاورمیانه شماره ثبت 43713 ( شاپینگ سرور ) با 6 سال سابقه،دارای نماد اعتماد
ارسال تیکت به بخش فروش|شماره تماس:42869221-061
سایت داشتم اما چون به تنهایی شروع کردم اما صبر زیادی میخواس که از عهده اش برنیومدم ، فصدم اینه با یه تیم یا چندتایی که تو کاری ماهرن کار کنم اما نمیدونم چرا اینروزا هرکسی تا حدی تو کارش موفق میشه دیگ کسی به جز خودش قبول نداره و حاضر نیس به هیج عنوان راه بیاد
شما کسیو میشناسید ؟
پیشگامان آریانت داده پرداز خاورمیانه شماره ثبت 43713 ( شاپینگ سرور ) با 6 سال سابقه،دارای نماد اعتماد
ارسال تیکت به بخش فروش|شماره تماس:42869221-061
این حرفتون واقعا برام سنگین بود ، نمیخواستم پست بزنم اما این حرف باعث شد جوابتون رو بدم.
شما وقتی نتونستی صبر داشته باشی تا یه سایت رو به درآمد زایی برسونی چه انتظاری داری از دوستان دیگه که تجربه و حرفه شون رو به رایگان در اختیار شما بزارن؟
شما وقتی حاضر به هزینه نیستی نباید انتظار درآمد رو هم داشته باشی. بحث هاستینگ هم با آموزش هایی که تو نت هست میتونی شروع کنی و ممکنه یه چیزایی یاد بگیری.
یکم انتظارامونو هم منطقی کنیم بهتره.
دوست عزیز اولا قضیه سایت که داشتم جدا بود و دلیل اصلی اینکه نشد صبر کرد به خاطر خرج های سنگینی بود که به صورت ناخواسته از طرف ارز به ما تحمیل داده شد نتونسیم ادامه بدیم دوما عزیز شما متن میخوندی من نگفتم رایگان گفتم با پول که رقم بالایی پیشنهادی دادند و منم چون اونموقع پولشو نداشتم پیشنهاد دادم که در عوض پولش چند ماهی همه گونه باهاتون راه میام و تو سایتتون رایگان کارارو میکنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)