نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: سرور و هاست ابری - از خیال تا واقعیت !( آیا هاست های ابری واقعا ابری هستند ؟ )

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم jahromweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,817
    تشکر تشکر شده 
    1,727
    تشکر شده در
    1,204 پست

پیش فرض پاسخ : سرور و هاست ابری - از خیال تا واقعیت !( آیا هاست های ابری واقعا ابری هستند ؟ )

بسیار عالی!
    متاسفانه در یک تاپیک فروش کار به توهین و ... رسید همش به دلیل این که استاتر هاست ابری میخواست(واقعی ، اطلاعات فنی داشت) ....

شاید این تاپیک عده ای رو بیدار کنه
    ------------------
    درمورد پارس پک فکر کنم سروراشون واقعا ابر هست(ایران) (مورد هاست به صورت کنایه وار گفتند نیست تیکت موجود هست(بحث رو عوض میکردن و ...))
    همچنین مرکز داده تبیان سرور ابری و زیر ساخت ابری برای کسایی که قصد کولو دارن ارائه میده
    همچنین الما هاست
    باتشکر
    ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
    IRDirectAdmin:Hosting Solutions
    M.Tamadon:09172593746

عضو انجمن OPENFIRE آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    81
    تشکر تشکر شده 
    649
    تشکر شده در
    326 پست

پیش فرض پاسخ : سرور و هاست ابری - از خیال تا واقعیت !( آیا هاست های ابری واقعا ابری هستند ؟ )

نقل قول نوشته اصلی توسط jahromweb نمایش پست ها
    بسیار عالی!
    متاسفانه در یک تاپیک فروش کار به توهین و ... رسید همش به دلیل این که استاتر هاست ابری میخواست(واقعی ، اطلاعات فنی داشت) ....

شاید این تاپیک عده ای رو بیدار کنه
    ------------------
    درمورد پارس پک فکر کنم سروراشون واقعا ابر هست(ایران) (مورد هاست به صورت کنایه وار گفتند نیست تیکت موجود هست(بحث رو عوض میکردن و ...))
    همچنین مرکز داده تبیان سرور ابری و زیر ساخت ابری برای کسایی که قصد کولو دارن ارائه میده
    همچنین الما هاست
    باتشکر
    بسیار ممنون از نطر شما
    -- راجع به پارسپک قصد تخریب ندارم و مثال هست ولی KVM زیر ساخت ابری نیست - شاید openstack + KVM استفاده میشه ولی باز هم ذکر این مورد خیلی به نفع خودشون تا این که مخفی کنند !
    Frontend سیستمشون خیلی آدم رو به اشتباه و میداره - ولی امکانات سرور مجازی ابری کاملا با امکاناتی که پارس پک در اختیار میذاره متفاوت هست - نمونه ی بارز digitalocean.com
    یکی از قوی ترین ارایه دهنده های سرور مجازی ! که از KVM استفاده میکنه ولی اون ها سیستم خودشون رو دارند
    دایرکت وب:: شرکت داده پرداز اَبر زاگرس :: شماره ثبت 5708
    ارایه دهنده ی سرور مجازی و اختصاصی ایران / خدمات حرفه ای کانفیگ سرور + مانیتتورینگ .

عضو دائم jahromweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,817
    تشکر تشکر شده 
    1,727
    تشکر شده در
    1,204 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط OPENFIRE نمایش پست ها
    بسیار ممنون از نطر شما
    -- راجع به پارسپک قصد تخریب ندارم و مثال هست ولی KVM زیر ساخت ابری نیست - شاید openstack + KVM استفاده میشه ولی باز هم ذکر این مورد خیلی به نفع خودشون تا این که مخفی کنند !
    Frontend سیستمشون خیلی آدم رو به اشتباه و میداره - ولی امکانات سرور مجازی ابری کاملا با امکاناتی که پارس پک در اختیار میذاره متفاوت هست - نمونه ی بارز digitalocean.com
    یکی از قوی ترین ارایه دهنده های سرور مجازی ! که از KVM استفاده میکنه ولی اون ها سیستم خودشون رو دارند
    درمورد دیجیتال اوشن : بله واقعا عالی هست ، همین طور که میدونید در مقالات خارجی به خصوص مقالات مقایسه ی سرعت نرم افزار ها و وب سرور ها و .. خیلی پیش میاد که بینش گفته شده که برای تست از سرور های دیجیتال اوشن استفاده شده.
    باپشتیبانیش صحبت کردم بسیار خوش برخورد هستند با ایرانی ها هم هیچ مشکلی ندارند!
    ----------
    درمورد پارس پک : فکر کنم فرانت ایند kvm هست خیلی بعید هست که کلا یک شرکت به این بزرگی فول دروغ بگه!!!
    همچنین سیستم فروش که به صورت روزانه و ... هست خیلی شبیه به بزرگان سرور کلود در جهان است
    همچنین http://www.regika.com/billing/cart/h...ervers/&step=0 هم یک شرکت ایرانی هست که سرور کلود از امریکا ارائه میکنه
    ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
    IRDirectAdmin:Hosting Solutions
    M.Tamadon:09172593746

تشکر تشکر کرده 
    81
    تشکر تشکر شده 
    649
    تشکر شده در
    326 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط jahromweb نمایش پست ها
    درمورد دیجیتال اوشن : بله واقعا عالی هست ، همین طور که میدونید در مقالات خارجی به خصوص مقالات مقایسه ی سرعت نرم افزار ها و وب سرور ها و .. خیلی پیش میاد که بینش گفته شده که برای تست از سرور های دیجیتال اوشن استفاده شده.
    باپشتیبانیش صحبت کردم بسیار خوش برخورد هستند با ایرانی ها هم هیچ مشکلی ندارند!
    ----------
    درمورد پارس پک : فکر کنم فرانت ایند kvm هست خیلی بعید هست که کلا یک شرکت به این بزرگی فول دروغ بگه!!!
    همچنین سیستم فروش که به صورت روزانه و ... هست خیلی شبیه به بزرگان سرور کلود در جهان است
    همچنین http://www.regika.com/billing/cart/h...ervers/&step=0 هم یک شرکت ایرانی هست که سرور کلود از امریکا ارائه میکنه
    آقای علمدار مطلع هستم که سرویس میدن و کارشون هم خیلی حرفه ای هست و معتبر - فراموش کردم ایشون رو ذکر کنم-/من دیگه راجع به پارسپک نطری نمیدم..

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط newidea نمایش پست ها
    ما الان 3 تا سرور از او وی اچ فرانسه داریم
    به نظرتون می تونیم همچین کاری رو بکنیم؟
    در صورتی که میخواید سرور هارو یکجا کنید و همه رو با هم مدیریت کنید و امکاناتی مثل انتقال ماشین مجازی از یک سرور اختصاصی به یک سرور دیگه - ساخت خودکار ماشین مجازی - میدریت منابع کلی و... داشته باشید پیشنهاد من vCenter هست - اگه سرور ها vmware هستند
    در این مقیاس به صرفه نیست چون نیاز به node کنترلر داریدو...
    این که 3 سرور حداقل داشته باشیم مثال هست برای موارد develpment - staging / زیر ساخت هایی مثل الماهاست یا توکانت حداقال دارای 30 عدد سرور اختصاصی و یا بیشتر هستند و چه بسا زیر ساخت و توپولوژی خاص خودشون رو دارند
    این کار نیاز به مهندسی واقعی داره
    ارایه دهنده ی سرور مجازی و اختصاصی ایران / خدمات حرفه ای کانفیگ سرور + مانیتتورینگ .

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    7
    تشکر شده در
    7 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط OPENFIRE نمایش پست ها
    آقای علمدار در اطلاع هستم که سرویس میدن و کارشون هم خیلی حرفه ای هست و معتبر - فراموش کردم ایشون رو ذکر کنم-من دیگه راجع به پارسپک نطر نمیدم..

- - - Updated - - -

در صورتی که میخواید سرور هارو یکجا کنید و همه رو با هم مدیریت کنید و امکاناتی مثل انتقال ماشین مجازی از یک سرور اختصاصی به یک سرور دیگه - ساخت خودکار ماشین مجازی - میدریت منابع کلی و... داشته باشید پیشنهاد من vCenter هست - اگه سرور ها vmware هستند
    در این مقیاس به صرفه نیست چون نیاز به node کنترلر داریدو...
    این که 3 سرور حداقل داشته باشیم مثال هست برای موارد develpment - staging / زیر ساخت هایی مثل الماهاست یا توکانت حداقال دارای 30 عدد سرور اختصاصی و یا بیشتر هستند و چه بسا زیر ساخت و توپولوژی خاص خودشون رو دارند
    این کار نیاز به مهندسی واقعی داره
    مجازی ساز ها همه kvm هستند

تشکر تشکر کرده 
    81
    تشکر تشکر شده 
    649
    تشکر شده در
    326 پست

در این زمینه میتونید از طریق پیغام خصوصی در ارتباط باشید تا راهنماییتون کنم
    مطالب آموزشی است و در سطح مبتدی - نمیشه اینجا براتون توضیح بدم

عضو انجمن !MihanIt! آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    797
    تشکر تشکر شده 
    1,064
    تشکر شده در
    811 پست

خیر دوست عزیز مجازی ساز ها انواع داره .
    |تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
    | شماره : 08337279040
    |سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)