-
March 29th, 2015, 16:58
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازOPENFIRE به دلیل پست مفید
-
March 29th, 2015 16:58
# ADS
-
March 29th, 2015, 17:24
پاسخ : سرور و هاست ابری - از خیال تا واقعیت !( آیا هاست های ابری واقعا ابری هستند ؟ )
با سلام
برا کلاد کردن سرور برای فروش حداقل چند تا سرور اختصاصی لازمه؟
لوکیشن ها باید یکی باشن یا اگر لوکیشن ها فرق داشته باشن موردی نداره؟
-
-
March 29th, 2015, 17:28
عضو انجمن
پاسخ : سرور و هاست ابری - از خیال تا واقعیت !( آیا هاست های ابری واقعا ابری هستند ؟ )

نوشته اصلی توسط
newidea
با سلام
برا کلاد کردن سرور برای فروش حداقل چند تا سرور اختصاصی لازمه؟
لوکیشن ها باید یکی باشن یا اگر لوکیشن ها فرق داشته باشن موردی نداره؟
با سلام و تشکر به خاطر حسن توجه شما به تاپیک
برای ایجاد زیرساخت کلاد "بهتره" که سرور های اختصاصی - حداقل 3 عدد - در یک دیتاسنتر -دارای یک vRack و شبکه ی نسبتا قوی باشند
لزوما لوکیشن مهم نیست در مبحث پردازش "compute - ولی در بحث ذخیره سازی و NAS مهم هست
به اشتباه تصور میشه که سرور ها به راحتی میتونن در جاهای مختلفی باشند - ولی این کار نیاز به یک سری تست های مختلف و کیفیت سخت افزار داره
دایرکت وب:: شرکت داده پرداز اَبر زاگرس :: شماره ثبت 5708
ارایه دهنده ی سرور مجازی و اختصاصی ایران / خدمات حرفه ای کانفیگ سرور + مانیتتورینگ .
-
-
March 29th, 2015, 17:28
عضو دائم
بسیار عالی!
متاسفانه در یک تاپیک فروش کار به توهین و ... رسید همش به دلیل این که استاتر هاست ابری میخواست(واقعی ، اطلاعات فنی داشت) ....
شاید این تاپیک عده ای رو بیدار کنه
------------------
درمورد پارس پک فکر کنم سروراشون واقعا ابر هست(ایران) (مورد هاست به صورت کنایه وار گفتند نیست تیکت موجود هست(بحث رو عوض میکردن و ...))
همچنین مرکز داده تبیان سرور ابری و زیر ساخت ابری برای کسایی که قصد کولو دارن ارائه میده
همچنین الما هاست
باتشکر
-
-
March 29th, 2015, 17:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
jahromweb
بسیار عالی!
متاسفانه در یک تاپیک فروش کار به توهین و ... رسید همش به دلیل این که استاتر هاست ابری میخواست(واقعی ، اطلاعات فنی داشت) ....
شاید این تاپیک عده ای رو بیدار کنه
------------------
درمورد پارس پک فکر کنم سروراشون واقعا ابر هست(ایران) (مورد هاست به صورت کنایه وار گفتند نیست تیکت موجود هست(بحث رو عوض میکردن و ...))
همچنین مرکز داده تبیان سرور ابری و زیر ساخت ابری برای کسایی که قصد کولو دارن ارائه میده
همچنین الما هاست
باتشکر
بسیار ممنون از نطر شما
-- راجع به پارسپک قصد تخریب ندارم و مثال هست
ولی KVM زیر ساخت ابری نیست - شاید openstack + KVM استفاده میشه ولی باز هم ذکر این مورد خیلی به نفع خودشون تا این که مخفی کنند !
Frontend سیستمشون خیلی آدم رو به اشتباه و میداره - ولی امکانات سرور مجازی ابری کاملا با امکاناتی که پارس پک در اختیار میذاره متفاوت هست - نمونه ی بارز digitalocean.com
یکی از قوی ترین ارایه دهنده های سرور مجازی ! که از KVM استفاده میکنه ولی اون ها سیستم خودشون رو دارند
ارایه دهنده ی سرور مجازی و اختصاصی ایران / خدمات حرفه ای کانفیگ سرور + مانیتتورینگ .
-
-
March 29th, 2015, 17:57

نوشته اصلی توسط
OPENFIRE
با سلام و تشکر به خاطر حسن توجه شما به تاپیک
برای ایجاد زیرساخت کلاد "بهتره" که سرور های اختصاصی - حداقل 3 عدد - در یک دیتاسنتر -دارای یک vRack و شبکه ی نسبتا قوی باشند
لزوما لوکیشن مهم نیست در مبحث پردازش "compute - ولی در بحث ذخیره سازی و NAS مهم هست
به اشتباه تصور میشه که سرور ها به راحتی میتونن در جاهای مختلفی باشند - ولی این کار نیاز به یک سری تست های مختلف و کیفیت سخت افزار داره
ما الان 3 تا سرور از او وی اچ فرانسه داریم
به نظرتون می تونیم همچین کاری رو بکنیم؟
-
-
March 29th, 2015, 18:01
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
OPENFIRE
بسیار ممنون از نطر شما
-- راجع به پارسپک قصد تخریب ندارم و مثال هست

ولی KVM زیر ساخت ابری نیست - شاید openstack + KVM استفاده میشه ولی باز هم ذکر این مورد خیلی به نفع خودشون تا این که مخفی کنند !
Frontend سیستمشون خیلی آدم رو به اشتباه و میداره - ولی امکانات سرور مجازی ابری کاملا با امکاناتی که پارس پک در اختیار میذاره متفاوت هست - نمونه ی بارز digitalocean.com
یکی از قوی ترین ارایه دهنده های سرور مجازی ! که از KVM استفاده میکنه ولی اون ها سیستم خودشون رو دارند
درمورد دیجیتال اوشن : بله واقعا عالی هست ، همین طور که میدونید در مقالات خارجی به خصوص مقالات مقایسه ی سرعت نرم افزار ها و وب سرور ها و .. خیلی پیش میاد که بینش گفته شده که برای تست از سرور های دیجیتال اوشن استفاده شده.
باپشتیبانیش صحبت کردم بسیار خوش برخورد هستند با ایرانی ها هم هیچ مشکلی ندارند!
----------
درمورد پارس پک : فکر کنم فرانت ایند kvm هست خیلی بعید هست که کلا یک شرکت به این بزرگی فول دروغ بگه!!!
همچنین سیستم فروش که به صورت روزانه و ... هست خیلی شبیه به بزرگان سرور کلود در جهان است
همچنین http://www.regika.com/billing/cart/h...ervers/&step=0 هم یک شرکت ایرانی هست که سرور کلود از امریکا ارائه میکنه
-
-
March 29th, 2015, 18:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
jahromweb
درمورد دیجیتال اوشن : بله واقعا عالی هست ، همین طور که میدونید در مقالات خارجی به خصوص مقالات مقایسه ی سرعت نرم افزار ها و وب سرور ها و .. خیلی پیش میاد که بینش گفته شده که برای تست از سرور های دیجیتال اوشن استفاده شده.
باپشتیبانیش صحبت کردم بسیار خوش برخورد هستند با ایرانی ها هم هیچ مشکلی ندارند!
----------
درمورد پارس پک : فکر کنم فرانت ایند kvm هست خیلی بعید هست که کلا یک شرکت به این بزرگی فول دروغ بگه!!!
همچنین سیستم فروش که به صورت روزانه و ... هست خیلی شبیه به بزرگان سرور کلود در جهان است
همچنین
http://www.regika.com/billing/cart/h...ervers/&step=0 هم یک شرکت ایرانی هست که سرور کلود از امریکا ارائه میکنه
آقای علمدار مطلع هستم که سرویس میدن و کارشون هم خیلی حرفه ای هست و معتبر - فراموش کردم ایشون رو ذکر کنم-/من دیگه راجع به پارسپک نطری نمیدم.. 
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
newidea
ما الان 3 تا سرور از او وی اچ فرانسه داریم
به نظرتون می تونیم همچین کاری رو بکنیم؟
در صورتی که میخواید سرور هارو یکجا کنید و همه رو با هم مدیریت کنید و امکاناتی مثل انتقال ماشین مجازی از یک سرور اختصاصی به یک سرور دیگه - ساخت خودکار ماشین مجازی - میدریت منابع کلی و... داشته باشید پیشنهاد من vCenter هست - اگه سرور ها vmware هستند
در این مقیاس به صرفه نیست چون نیاز به node کنترلر داریدو...
این که 3 سرور حداقل داشته باشیم مثال هست برای موارد develpment - staging / زیر ساخت هایی مثل الماهاست یا توکانت حداقال دارای 30 عدد سرور اختصاصی و یا بیشتر هستند و چه بسا زیر ساخت و توپولوژی خاص خودشون رو دارند 
این کار نیاز به مهندسی واقعی داره
-
-
March 29th, 2015, 18:32

نوشته اصلی توسط
OPENFIRE
آقای علمدار در اطلاع هستم که سرویس میدن و کارشون هم خیلی حرفه ای هست و معتبر - فراموش کردم ایشون رو ذکر کنم-من دیگه راجع به پارسپک نطر نمیدم..
- - - Updated - - -
در صورتی که میخواید سرور هارو یکجا کنید و همه رو با هم مدیریت کنید و امکاناتی مثل انتقال ماشین مجازی از یک سرور اختصاصی به یک سرور دیگه - ساخت خودکار ماشین مجازی - میدریت منابع کلی و... داشته باشید پیشنهاد من vCenter هست - اگه سرور ها vmware هستند
در این مقیاس به صرفه نیست چون نیاز به node کنترلر داریدو...
این که 3 سرور حداقل داشته باشیم مثال هست برای موارد develpment - staging / زیر ساخت هایی مثل الماهاست یا توکانت حداقال دارای 30 عدد سرور اختصاصی و یا بیشتر هستند و چه بسا زیر ساخت و توپولوژی خاص خودشون رو دارند

این کار نیاز به مهندسی واقعی داره
مجازی ساز ها همه kvm هستند
-
-
March 29th, 2015, 18:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
newidea
مجازی ساز ها همه kvm هستند
در این زمینه میتونید از طریق پیغام خصوصی در ارتباط باشید تا راهنماییتون کنم 
مطالب آموزشی است و در سطح مبتدی - نمیشه اینجا براتون توضیح بدم
-