-
March 28th, 2015, 15:23
عضو انجمن
پاسخ : چه سایتی بزنم ؟
من سال 78 با چهارده هزار تومن پروژه مسنجر رو شروع کردم !
همیشه هم سرمایه های بزرگ لازم نیست
اونموقع با 14 هزار تومن میشد شروع کرد حالا با 100/200 تومن
از همین اول کار هم لازم نیست محشر کبری راه بندازید و بمب تبلیغات و .....
از یه سایت ساده و کوچیک شروع کنید یواش یواش توسعه بدید بیاید بالا
هیچ چیزی نشد نداره خیلیا رو تو نت دیدیم بقول دوستان از صفر شروع کردن و حالا.........
و بالعکس خیلیا رو دیدیم به اصطلاح خودشون با سرمایه وارد کار شدن و حالا.........
-
تعداد تشکر ها ازtaksis به دلیل پست مفید
-
March 28th, 2015 15:23
# ADS
-
March 28th, 2015, 15:32
با سلام
استارتر عزیز به حرف های ناامید کننده دیگران توجهی نکنید
بسیار ادم ها رو میشناسم که با سرمایه صفر شروع کردند و الان درامد چند میلیون در ماه دارند
با توجه به سابقه زیادی که در همین کار دارم بهتون پیشنهاد ایجاد سایت دانلود(با هر موضوعی) با کمک هاستهای آپلود رایگان مثل ترین بیت، آپلود بوی، فایل مانی و... میکنم. شک نکنید اگر تخصص+تلاش رو ضمیمه کارتون کنید به امید خدا درامدزایی خواهید داشت.
نیازی هم به خرجهای اضافی برای تبلیغات نیست. تمام تمرکزتون رو بذارین روی سئوی قالب که تو گوگل بالا بیاین و بازدید کننده خودش بیاد تو سایتتون نه اینکه شما با تبلیغات بازدیدکننده رو بکشونین به سایتتون. البته در زمینه فیلم و موزیک با توجه به اینکه سایتهای در این زمینه بسیار بسیار زیاد شدند امید به ورود به صفحه اول گوگل کمه. پیشنهاد میکنم در یک زمینه خاص که کمتر بهش پرداخته شده کار کنید که بتونید تو موتورهای جستجو بالا بیاید
بدرود
-
تعداد تشکر ها ازnima-s به دلیل پست مفید
-
March 28th, 2015, 15:47
عضو جدید
با سلام
استارتر عزیز به حرف های ناامید کننده دیگران توجهی نکنید
بسیار ادم ها رو میشناسم که با سرمایه صفر شروع کردند و الان درامد چند میلیون در ماه دارند
با توجه به سابقه زیادی که در همین کار دارم بهتون پیشنهاد ایجاد سایت دانلود(با هر موضوعی) با کمک هاستهای آپلود رایگان مثل ترین بیت، آپلود بوی، فایل مانی و... میکنم. شک نکنید اگر تخصص+تلاش رو ضمیمه کارتون کنید به امید خدا درامدزایی خواهید داشت.
نیازی هم به خرجهای اضافی برای تبلیغات نیست. تمام تمرکزتون رو بذارین روی سئوی قالب که تو گوگل بالا بیاین و بازدید کننده خودش بیاد تو سایتتون نه اینکه شما با تبلیغات بازدیدکننده رو بکشونین به سایتتون. البته در زمینه فیلم و موزیک با توجه به اینکه سایتهای در این زمینه بسیار بسیار زیاد شدند امید به ورود به صفحه اول گوگل کمه. پیشنهاد میکنم در یک زمینه خاص که کمتر بهش پرداخته شده کار کنید که بتونید تو موتورهای جستجو بالا بیاید
بدرود
با سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز من هیچ وقت از نظرات دیگران حتی ناامید کننده ناامید نمیشه و در تکاپو برای ایجاد یک سایت خوب میباشم بازم متشکر از راهنمایی تون
-
-
March 28th, 2015, 19:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mohammad_mikel
با سلام خدمت شما دوسته عزیز من تجربه ی زیادی ندارم و بیشتر روی سایت فیلم و موزیک کار میکردم حالا میخواستم بدونم من با تجربه ای که روی سایت فیلم و موزیک دارم میتونم یک سایتی که مثله همین سایتا باشه بزنم حتی بزرگتر من کفه قیمت رو کفتم سقفش تا 500 تومان میباشد . آشنایی با سرور مجازی و آشنا با هاست لینوکس و آشنایی با وردپرس و نیوک 8.3 و آشنایی با ftp حالا یک سایتی میخوام راه اندازی کنم تا 200 تومن هم شد ایرادی نداره خیلی بهتره چون تنهایی سایت رو میزنم
نحوه بیان و پشتکاری که در بیانتون هست واقعا ما رو خرسند کرد.
اگر پشتکار داشته باشید شخصا میتونیم رایگان یکسری امکانات رو در اختیارتون بزارم.... .! ترجیها بصورت تلفنی یا چت زنده درصورتی که مایل بودین درخدمتیم.
بله با همین سرمایه میشه سایت فیلم راه اندازی کرد ... بهتره فعلا روی سایت فیلم تمرکز کنید بین این دو! چون خیلیها به علت نداشتن صبر و نحوه کار اصولی در وسط کار رهاش میکنن و....
هزینه سرور اگر درست پیش برید - هزینه آرشیو - هزینه طراحی - هزینه تبلیغات و موراد دیگه که میتونه پیش بیاد اگر واقعا این کاره باشید حل میشه.
به عنوان مثال سرور رو با هزینه یا بصورت حمایتی می تونید دریافت کنید برای یک مدت محدود حالا چه منافع دو طرفه یا یک طرفه بگذریم. طراحی قالب اگر خودتون دانش فنی ندارید این رو باید هزینه بزارید - آرشیو هم اگر در ارتباط بودین خودمون واستون حل میکنیم
و...
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
شما جزو کدام گروه هستید؟

-
تعداد تشکر ها ازTN Projects به دلیل پست مفید
-
March 28th, 2015, 23:36
عضو جدید
دوستان بازم اگه نظری دارید بگید چون دوستان دیگه ای هم مشتاقه نظرات خوبه شما دوستان هستن
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از mohammad_mikel به دلیل پست مفید
-
March 29th, 2015, 02:06
من حدودا 4 ساله سایت دارم www.parska.ir . براحتی ماهی 100 هزارتومن هم درآمد دارم . اما در هنگام شروع از هیچ پولی استفاده نکردم . بنظر من یک سایت تفریحی در آمدش زیاد هس
-
-
March 29th, 2015, 03:16
عضو جدید
سلام
اشتباه اینجاست چرا با سرمایه بالا؟ دی جی کالا که همش حرفش رو میزنن به خاطر این پیشرفت کرد چون ایران تحریم بود و فروشگاه های بزرگ خارجی نمیتونستن تگ ایران فعالیت داشته باشن و از این فرصت دی جی کالا استفاده کرد و پیشرفت قابل قبولی کرد.
دوستانی که همش ناراحتند که مثلا هاستینگ زیاد شده سایت موزیک و فیلم زیاد شده درست زیاد شد اما سایت هایی رو دیدم که از سایتی که ۵ ساله داره کار میکنه در عرض ۱ سال بیش تر پیشرفت کردن مهم اون فکر و ایده و پشت کار شماست اگه از کار در سایت موزیک یا فیلم لذت میبری پس برو تو همون کار این که سایت موزیک زیاد شده فروشگاه زیاد شده یک بهونه واسه آدمایی است که ایده خاصی ندارند با این حساب نفس نکشیم چون آلودگی هوا زیاد شده .
-
تعداد تشکر ها ازarman021 به دلیل پست مفید
-
March 29th, 2015, 13:52
مهم نیست سرمایه ات چقدره . مهم نیست چقدر تخصص داری . تنها چیزی که مهمه علاقه پشتکار و صبر هست و یا به جای همه ی اینها یک سایتی که توی ایران نمونه اش نیست یا کمه . سعی کنید سایتی بزنید که کاربردی باشه ولی کسی نمونه اش رو نزده باشه توی ایران . اینطوری خیلی زودپیشرفت میکنید .
-
-
March 29th, 2015, 13:55
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mohammad39
من حدودا 4 ساله سایت دارم
www.parska.ir . براحتی ماهی 100 هزارتومن هم درآمد دارم . اما در هنگام شروع از هیچ پولی استفاده نکردم . بنظر من یک سایت تفریحی در آمدش زیاد هس
4 ساله سایت داری ماهی 100 تومان درآمد داری؟ الان به نظرت شما موفقی؟ بعد 4 سال وقت گذاشتن ماهی 100 تومان؟
نصیحت برادرانه به شما..اگر پول نداری وقتت رو روی درامد اینترنتی و سایت و... نزار..شما 5 سالم تلاش کنی بدون پول باشی یک بچه پولدار یکشبه میاد با پولش میرسه به سایت شما!! هر چه قدرم تلاش کنی به سایتت برسی بازم چون پول داره ازت میزنه جلو.. این فروشگاه 5040 رو دیدی؟ با پولش تبلیغات میلیاردی کرد یک شبه شد فروشگاه اینترنتی پرفروش و.... ایران!!! حالا برو حال و روز ان بیچاره ای که چندین ساله فروشگاه داره رو ببین
برید یک هنری یاد بگیرید که تو زندگی به کارتون بیاد.اجاره یک مغازه کوچک در بازار میتونه کلید موفقیت شما در زندگی باشه..
ویرایش توسط delta : March 29th, 2015 در ساعت 14:01
-
تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید
-
March 29th, 2015, 13:56
عضو انجمن
سرمایه اولیه ۲۰ در موفقیت هست اما موضوع سایت ۸۰ درصد
طرف این موضوعات نرید:
دانلود نرم افزار. بازی. موزیک. فیلم
اگر از من می شنوید پرتال تفریحی بزنید به چند دلیل چون حد اقل ده موضوع رو پوشش میده و موفقیتش بیشتره.
موفق باشید.
-