نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

موضوع: چه سایتی بزنم ؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید mohammad_mikel آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    12 پست

پیش فرض پاسخ : چه سایتی بزنم ؟

با درود و احترام.
    ابتدا برای بنده تعجب برانگیزه چطور کسانی که خودشون میزبانی کننده وب مسترهای ضعیف تا حرفه ای هستند بر چه اساسی این نظر رو راحت رد میکنن؟
    دوست عزیز ما وب مستر داشتیم از صفر به معنای واقعی تا صد و دویست میلیون برای راه اندازی و شروع یک کار اینترنتی سرمایه داشتند و جالب اینجاست اونی که سرمایش صفر بود از خیلیها که میشناختم از جمله خود بنده بیشتر پیشرفت کرد.
    اما بستگی داره بنا به سرمایه چه کاری رو برای شروع انتخاب کنید.
    مثلا با دویست هزار تومن می تونید یک فروشگاه قالب راه اندازی کنید و در مدت یک سال چندین میلیون درامد دارید ... اما پیشنیازش دانش فنی و خلاقیته. کلی مورد مشابه هست.
    این که چکار کنید رو باید از خودتون بپرسید ! اما اگر مشاوره جهت انعطاف پذیر شدن خودتون و حتی همکاران و از جمله بنده از سایر نظرات که به اشتراک گذاشته میشه بخواید، باید اطلاعات دقیق تری رو قرار بدین. این مورد رو به هیچ وجه نمیشه کلی گفت و یک تاپیک نسبتا بی نتیجه خواهد بود. باید تاپیکتون بصورت جزئی تر ، تخصصی تر روی موارد مختلف کسب و کارها توش بحث بشه نه نظر در مورد کسب و کار.!!!
    با سلام خدمت شما دوسته عزیز من تجربه ی زیادی ندارم و بیشتر روی سایت فیلم و موزیک کار میکردم حالا میخواستم بدونم من با تجربه ای که روی سایت فیلم و موزیک دارم میتونم یک سایتی که مثله همین سایتا باشه بزنم حتی بزرگتر من کفه قیمت رو کفتم سقفش تا 500 تومان میباشد . آشنایی با سرور مجازی و آشنا با هاست لینوکس و آشنایی با وردپرس و نیوک 8.3 و آشنایی با ftp حالا یک سایتی میخوام راه اندازی کنم تا 200 تومن هم شد ایرادی نداره خیلی بهتره چون تنهایی سایت رو میزنم

عضو انجمن TN Projects آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,134
    تشکر تشکر شده 
    625
    تشکر شده در
    353 پست

پیش فرض پاسخ : چه سایتی بزنم ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad_mikel نمایش پست ها
    با سلام خدمت شما دوسته عزیز من تجربه ی زیادی ندارم و بیشتر روی سایت فیلم و موزیک کار میکردم حالا میخواستم بدونم من با تجربه ای که روی سایت فیلم و موزیک دارم میتونم یک سایتی که مثله همین سایتا باشه بزنم حتی بزرگتر من کفه قیمت رو کفتم سقفش تا 500 تومان میباشد . آشنایی با سرور مجازی و آشنا با هاست لینوکس و آشنایی با وردپرس و نیوک 8.3 و آشنایی با ftp حالا یک سایتی میخوام راه اندازی کنم تا 200 تومن هم شد ایرادی نداره خیلی بهتره چون تنهایی سایت رو میزنم
    نحوه بیان و پشتکاری که در بیانتون هست واقعا ما رو خرسند کرد.
    اگر پشتکار داشته باشید شخصا میتونیم رایگان یکسری امکانات رو در اختیارتون بزارم.... .! ترجیها بصورت تلفنی یا چت زنده درصورتی که مایل بودین درخدمتیم.
    بله با همین سرمایه میشه سایت فیلم راه اندازی کرد ... بهتره فعلا روی سایت فیلم تمرکز کنید بین این دو! چون خیلیها به علت نداشتن صبر و نحوه کار اصولی در وسط کار رهاش میکنن و....
    هزینه سرور اگر درست پیش برید - هزینه آرشیو - هزینه طراحی - هزینه تبلیغات و موراد دیگه که میتونه پیش بیاد اگر واقعا این کاره باشید حل میشه.
    به عنوان مثال سرور رو با هزینه یا بصورت حمایتی می تونید دریافت کنید برای یک مدت محدود حالا چه منافع دو طرفه یا یک طرفه بگذریم. طراحی قالب اگر خودتون دانش فنی ندارید این رو باید هزینه بزارید - آرشیو هم اگر در ارتباط بودین خودمون واستون حل میکنیم و...
    انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
    شما جزو کدام گروه هستید؟

3. تعداد تشکر ها ازTN Projects به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)