صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 45

موضوع: آیا هنوز وقتش نشده است ؟!!

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,075
    تشکر تشکر شده 
    1,426
    تشکر شده در
    919 پست

پیش فرض پاسخ : آیا هنوز وقتش نشده است ؟!!

نقل قول نوشته اصلی توسط OPENFIRE نمایش پست ها
    اینکه وبسایت ایجاد بشه و ایران رو به سایر کشور ها معرفی کنیم ! این کار خیلی خوبیه - شخصا خیلی خوشم اومد از ایده
    ولی اینکه اون ها راجع به ما چی فکر میکنند ؟ همینو بس که مارو تحریم کردند
    تحریم کردن ما نشان از قوی بودن ما داره - حالا این قوی بودن به هر روش و صورتی که باشه به هرحال اونا مارو قوی میدونند !
    درسته اما این تحریم ها بجز گرونی برای مردم ایران چیزی نداشته ! بیشتر از 30 سال تحریم !! این تحریم هارو بجز گروه 5+1 که جمهوری خواه هان در اون دخالت میکنن و به نتیجه نمیزارن برسه فقط یک عده دیگر میتونن باعث کنار گذاشتن تحریم ها بشن ! اون هم مردم اروپا و آمریکا هستن که اگه شناخت درستی از یه کشور داشته باشن اون کشور رو حمایت میکنن و نتیجه حمایتشون هم میتونه مفید باشه ...
    برای همین در بیشتر فیلم ها ایرانی هارا قاتل , تروریست و جنگ طلب نشون میدن ...

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdiazarnia نمایش پست ها
    یک روز یک جوانی بود می خواست دنیا رو تغییر بده ، همینور که سنش گذشت دید دنیا رو نمیشه تغییر داد و آرزوش رو کوچیک تر کرد به کشور و محله و کوچه و حتی آخر خانوادش ، به پیری رسید دید که نمی تونه تغییر ایجاد کنه
    آخر از همه این ها رسید به خودش ، عزیز جان شما اگر می خواید تو نظر دنیا تغییر ایجاد کنید بهتره که اول از خودتون شروع کنید ، این خودتون ، من هستم و شما
    متاسفانه تو خیلی از موارد می بینیم که حق دارند روی ما نظر خوب نداشته باشند ، تغییر باید از درون باشه ، به زور که نمیشه نظر دنیا رو تغییر داد
    البته تبلیغات هم تاثیر به سزایی داره ولی خوب آخرین موردیه که باید بهش توجه بشه
    حرف شما کاملا درست هست عزیز

اما خوب ما نمیخوایم چیزی رو تغیر بدیم ما میخوایم فقط مردم دنیا را با ایران و مردم ایران بیشتر آشنا کنیم همین !

اینا شاید باعث تغیر بزرگی نشه اما بعد از پیاده سازی این طرح که رفتین یک کشور خارجی وقتی فهمیدن ایرانی هستی عزت فرار نکنن ! بهت نگن تروریست . از صبحت کردن باهات فرار نکنن و...

همین موارد بسیار کوچک هم اتفاق بیوفته به مرور زمان میتونه به خودی خود باعث یک تغیر بزرگ بشه ...

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط jahromweb نمایش پست ها
    سلام
    حرف خوبی زدید
    دوستان یک چیز را قبول کنید : اگر تجربه ی فعالیت در انجمن های خارجی را داشته باشید احتمالا دیده اید که ایرانی ها خیلی تابلو هستند! اصلا بدون این که بگویند ایرانی هستیم از رفتارشان معلوم است
    معمولا جز اسپمر های انجمن ها هستند .
    اما باید از یک جا شروع کرد....
    سلام خدمت شما ...

بله حرفتون رو قبول دارم ...

و منم میگم باید از یک جایی شروع کرد ...

نمیشه که همه دست رو دست بزاریم بگیم هرکی باید اول از خودش شروع کنه مثل همین چند ساله گذشته که چیزی جز بد تر شدن نداشتیم ...

از قدیم گفتن یک دست صدا نداره ...

شاید این بار اگر گروهی فعالیت بکنیم یک نتیجه مثبت بگیریم ...

2. تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید

3. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    649
    تشکر تشکر شده 
    888
    تشکر شده در
    618 پست

آقا من با ایده استارتر موافقم !!!!!!!!!

یه سایت راه بندازیم به زبان انگلیسی / فارسی !

توش فیلم بذاریم ، مصاحبه ، مکالمه های بین مردم و روزمرگی مردم و عکس ها و ... از ایران قرار بدیم

یک قسمت هم برای گفتگو بین تمدن های مختلف قرار بدیم ...

هاست یا سرورش توسط من تقدیم میشه

5. تعداد تشکر ها از smhnw به دلیل پست مفید

عضو انجمن sajjadsec آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    187
    تشکر تشکر شده 
    154
    تشکر شده در
    87 پست

در صورت نیاز کانفیگ فنی امنیتی سرور هم بنده میتونم انجام بدم هرچند به نظرم باز هم باعث اشنایی ان چنانی نمیشود اما به مرور زمان ممکنه تاثیر گذار باشه پس کمک میکنم در حدی که در توان باشه.
    البته اگر حالتی باشه که هر کسی بتونه کلیپ یا پستی قرار بده و بعد با تایید مدیر یا مدیران بره روی سایت بهتره چون مردمی تر هست این عمل...
    شرکت رهاورد سازان آریان - رساهاست با شماره ثبت: 497614 دارای نماد اعتماد دو ستاره
    درباره ما تلفن تماس: 02140222190 و 02140222191 ارسال تیکت

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    1,897
    تشکر تشکر شده 
    8,821
    تشکر شده در
    4,186 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط smhnw نمایش پست ها
    توش فیلم بذاریم ، مصاحبه ، مکالمه های بین مردم و روزمرگی مردم و عکس ها و ... از ایران قرار بدیم
    از اینا هم بذار.

اسید پاشی
    لقمان
    85
    لامپ
    سبد کالا
    یارانه
    و و و ...

شما هزاریم بگو ما خوب!! خیلی خوبیم مثلاً؟

فقط خودکار قرمز نیست اینجا

پ.ن: امروز جمعه بود!

Report که میدید، ولی حذف کننده پست دقت کنه که نه توهینی بوده تو پست نه فحشی نه ... دقت کن عزیزم

8. تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید

عضو انجمن hamid.soltani92 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,059
    تشکر تشکر شده 
    4,464
    تشکر شده در
    1,721 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 1eng.ir نمایش پست ها
    از اینا هم بذار.

اسید پاشی
    لقمان
    85
    لامپ
    سبد کالا
    یارانه
    و و و ...

Report که میدید، ولی حذف کننده پست دقت کنه که نه توهینی بوده تو پست نه فحشی نه ... دقت کن عزیزم
    ااااا، من فکر می‌کردم لامپ رو هم فيلتر کردن اینجا!:دی عجیبه که تبدیل به ****** نمیشه!
    استارتر محترم به این هم فکر کنید که تک‌تک واژه‌ها و جملات نوشته شده در وبسایت نیاز به بررسی روانشناسانه و تخصصی دارند. نمیشه با چهار تا am,is,are وبسایت انگلیسی زبان تاسیس کنید.
    شما باید با مسائل بسیار زیادی آشنایی داشته باشید. دولت جسارت و جرأت انجام دادن چنین کاری رو نداره. فکر کردید برای سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کاری/هزینه‌ای داره تاسیس چنین کاری؟ وارد کردن اطلاعات (data entry) برای چنین سایتی بسیار مشکل خواهد بود. ضمن اینکه شما اگر بخواید واقعا واقعیت رو نشون بدید، درسته که ما به جای شتر از پراید استفاده می‌کنیم و خیلی خیلی پیشرفته شدیم، اما همچنان روی زمین آشغال میریزیم، حقوق دیگران رو رعایت نمی‌کنیم و ...
    مهم نیست دیگران ما رو چطور میبینند. به فرض ۴ تا امریکایی فهمیدن که ما شتر سوار نیستیم، چی گیر من و شما میاد؟ باز هم گوساله‌ای که پشت فرمونِ ماشینِ قسطیش نشسته تا یک خانم رو میبینه رم می‌کنه کم میمونه مردم رو به کشتن بده!!
    امیدوارم ناراحت نشده باشید، اما داستان به این سادگی‌ها که شما فکرش رو می‌کنید نیست.
    ارادت.

10. تعداد تشکر ها ازhamid.soltani92 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    114
    تشکر تشکر شده 
    916
    تشکر شده در
    615 پست

از اینا هم بذار.

اسید پاشی
    لقمان
    85
    لامپ
    سبد کالا
    یارانه
    و و و ...

سلام
    مهندس جان تاپیک رو کامل نخوندم
    ولی در پاسخ به پاسخ شما باید بگم

اگر ما چهار تا موضوع مثل لامپ و 85 و این مسائل رو داریم

مطمئن باش
    مطمئن باش هزار برابر این موارد اونور آب هم هست

شما از اونور آب خبر نداری
    فکر میکنی اونور همه فرشتن و ایرانی ها همه ....

ایران بزرگ بوده و هست و خواهد بود
    یادت باشه که تنها کشورهای بزرگ هستند که در کشورهای دیگه ردپا از خودشون دارند

برای پاسخ به استارتر هم میتونم بگم

به عقیده من به جای راه اندازی وب سایت که احتمال 99 درصد هم احتمال میدم به دلایل مختلف یا بزرگ نشه این وب سایت یا اگر بشه متلاشی میشه بعد از مدتی

بیاید و مقاله در مورد ایران بنویسید به زبان های دیگر ترجمش کنید
    بزارید در وب سایت های مختلف تا دانلود کنند

کلیپ بسازید در مورد ایران و بزارید وب سایت های یوتوب و ...

در پناه حق باشید

12. تعداد تشکر ها ازnetmelli به دلیل پست مفید

عضو انجمن TN Projects آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,134
    تشکر تشکر شده 
    625
    تشکر شده در
    353 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط navid2zp نمایش پست ها
    این که برای بقیه چطور به نظر بیایم دست خودمون هست دوست عزیز
    و این که سایر دنیا ما رو اینطوری میبینن تقصیر خودمون هست.
    شما رو دعوت به خوندن بیانات وزیر های قبلی می کنم که برای سفر های خارج از کشور و جلسات بسیار مهم سخنرانی می کردند
    یک دور بخونید میبینید تعجبی نداره ما رو به شکل دیگه ای ببینن.
    متاسفانه افرادی که وظیفه نشون دادن ایران و شخصیت ایرانی رو در خارج از مرز ها دارن ....
    نقل قول نوشته اصلی توسط sajjadsec نمایش پست ها
    همه فیلم های مورد نظر رو که گفتید دیدم.
    1.در فیلم روبوکاپ زمان در اینده هست و یکم زیاده روی شده چون امریکا روبات ساخته اونطوری بعد ایران هنوز با کلاشینکف داره میجنگه ؟‌! و به نظرم این واقعا مسخره بود.
    2.فیلم دیکتاتور توهینی به ایرانیان نکرده و فقط یک بار اولش خود شخص دیکتاتور میگه که مثل رفیقم ... و بعد میگه منظورم اینه که واقعا حتی نمیتونه یه کراوات بزنه ؟‌ این توهینی محسوب نمیشده و فقط در مورد بمب هسته ای بوده که تو این زمینه در زمان 2012 مذاکرات هسته ای شروع نشده بود و طوری که من اطلاع داشتم در اون موقع امکان ساخت بمب اتم توسط دولت ایران خیلی زیاد بوده و معلوم نبوده که ساخته شده یا نه و این فیلم یک جورایی تلنگر بود اما کل این لحظه ها که شما گفتید باز هم توهینی به ایرانیان نشده !
    3.فیلم 300 یک واقعیت تاریخی رو به تصویر کشیده عزیز که در زمان خشایار شاه مثلا اون اتفاق که تو فیلم 300 نشون میده واقعا افتاده و خشایار پسر داریوش واقعا غفلت کرده و امور کشور تقریبا دست اون خانوم یونانی بوده که در دربار ایران بوده حالا درسته تو این فیلم یکم خواستن قهرمان نشون بدن یونانی هارو اما خوب اون گروه 300 نفری واقعا هم حق قهرمان بودن و اسطوره بودن رو داشتن و بهتره به جای تعصب واقعا قبول کنیم که در اون زمان خاص یونانی ها افتخارات بیشتری از ما داشتن و ما یک دولت ظالم و تجاوزگر بودیم !
    در کل به جز روبوکاپ که اونطوری مسخره نشون داده ایرانی ها رو با دو تا بحث دیگه تون موافق نیستم توهینی نشده درفیلم 300 و دیکتاتور.
    خوشم میاد یه ویژگی هست که همه ایرانیا دارن همه جا هم استفاده میکنن !
    هیچ وقت زیر بار چیزی نمیرن تقصیر ها رو میندازن گردن یکی دیگه !
    کار نمیتونن بکنن مشکل اقتصادی دارن میگن حتما حکمتی توشه تلاش نمیکنن میگن خدا خودش میرسونه بحث میره رو تاریخ کشورشون نمیگن که مردم کشور ما غفلت کردن میگن کشور دیگه اینکار رو با ما کرد اما نمیگن ما خودمون اجازه دادیم !
    عرب های ملخ خور‌‌؟‌ داشتن ملخ میخوردن شما بودی اونجا دیدی ؟‌ عزیز خوراک بارز مردم یک کشور عامل تاثیر گذار بر فرهنگ اون کشور نیست نمیدونم واقعا یعنی الان شما که ایرانی هستید با یک عرب فرق میکنید ؟‌ خونتون رنگین تره ؟‌ عزیز شما که اینجا زندگی میکنید و یک عرب که اونجا زندگی میکنه در محل تولدتون انتخابی داشتید ؟‌ اگر انتخابی داشتید اون موقع میشه با این عامل شخصی رو سرزنش کرد اما الان نه اون عرب ها هم که میگید این کار رو با ایران کردند عرب های فعلی نیستند بلکه مردمی از گذشتگان اون نسل هستند و خوب اون ها هم در زمان خودشون حمله کردن به یک کشور و دینش و زبانش رو تغیر دادن که اون زمان عادی بوده اینکار روی مصر و خیلی جاهای دیگه انجام شده و خود کشور ایران هم اینکار رو میکرد با این فرق که دولت اون موقع ایران به دین اشخاص احترام میگذاشت و خلیفه های عربی نمیگذاشتند !
    میخواید ایران رو به کشور های اروپایی بشناسونید ؟
    بهتره از سیستم عاملتون شروع کنید !!!
    مایکروسافت ویندوز کرک شده غیر قانونی !!!
    این کاریه که یک تروریست سایبری میکنه که تمام ایران هم دارند این کار رو میکنند !!!!
    وقتی هم بحث میشه میرن رو اقتصاد و تحریم ؟!‌
    وقتی میتونن به صورت رایگان از سیستم عامل لینوکس استفاده کنند و حتی پشتیبانی های معتبر گارانتی وقتی من لب تاپ ام رو داده بودم برای تعمیر سخت افزاری با من تماس گرفتند و متخصصشون گفت شما ویندوزتون لینوکسه !!‌ براتون پاکش میکنم یه 8.1 میریزم گفتم عزیز بنده قصد هزینه برای سیستم عامل ندارم گفتند ما برای عوض کردند ویندوز هزینه نمیگیریم رایگان عوض میکنیم !!!
    وقتی متخصص این کشور که در یک جای معتبر مشغول به کار هست کلا سیستم عامل رو با کلمه ویندوز میشناسه و حتی نمیدونه اینکارش غیر قانونیه و حتی وقتی من میگم نمیخوام هزینه کنم فکر میکنه منظورم هزینه نصب کردنش توسط اون ها هست انتظار دارید جه فکری بشه در مورد مردم این کشور ؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط taksis نمایش پست ها
    من طوره دیگه ای فکر میکنم
    اتفاقا دنیا، ایران رو خـــیـــلی خوب میشناسه.از خودمون هم بهتر !
    تو همین کلیپ شما دقت کن
    بلوک کنار خیابون ها،کرکره ی مغازه ها.سنگ فرش ها......
    دقیقا چیزایی که ما بهش توجه نداریم اونا دارن
    ما باید اول از خودمون شروع کنیم
    فرهنگمون رو درست کنیم تا حرفی برای گفتن داشته باشیم
    شما سایت درست کن توش هزاران خط از تمدن و ایران و ایرانی بنویس اونم با خط میخی !
    اونا مثل ما نیستن.مثل ما همش تو گذشته سیر نمیکنن.
    الان رو نگاه میکنن.اینده رو میبینن و تصور میکنن
    اونا تاریخ دو هزار و پونصد ساله ی ایران رو خودشون از بر هستن.ولی فرقشون با ما اینه که رو چیزی که میبینن قضاوت میکنن نه رو چیزی که بودن !
    نقل قول نوشته اصلی توسط taksis نمایش پست ها
    خب من فکر کردم شما قصد معرفی گذشته ی ایران رو دارید چون اغلب دارن همین کارو میکنن!!!
    نشون دادن وضعیت فعلی هم خوبه
    شما میگی فرهنگ فعلی
    کدوم فرهنگ؟؟چی ازش باقی مونده؟؟
    دور از جون شما
    جوونای مملکتمون عین مگس امشی خورده میمونن
    اما جدا از این حرفا
    واقعا کار شایسته ای هستش.و این کار بجز انگلیسی به چند زبان دیگه هم ترجمه بشه خوبه
    حالا حتما سایت هم نباید باشه تو شبکه های اجتماعی مانور بهتری میتونید بدید.البته هردوی اینها در کنار هم که معرکه س
    میتونید از شهر های مختلف عکاس انتخاب کنید براتون کلیپ و تصاویر بفرستند.با مطلب
    و...و....و...و...
    و سعی کنید جامع کار کنید و طیف گسترده ای رو پوشش بدید.
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdiazarnia نمایش پست ها
    یک روز یک جوانی بود می خواست دنیا رو تغییر بده ، همینطور که سنش گذشت دید دنیا رو نمیشه تغییر داد و آرزوش رو کوچیک تر کرد به کشور و محله و کوچه و حتی آخر خانوادش ، به پیری رسید دید که نمی تونه حتی خانواده خودش رو هم تغییر بده
    آخر از همه این ها رسید به خودش ، عزیز جان شما اگر می خواید تو نظر دنیا تغییر ایجاد کنید بهتره که اول از خودتون شروع کنید ، این خودتون ، من هستم و شما
    متاسفانه تو خیلی از موارد می بینیم که حق دارند روی ما نظر خوب نداشته باشند ، تغییر باید از درون باشه ، به زور که نمیشه نظر دنیا رو تغییر داد
    البته تبلیغات هم تاثیر به سزایی داره ولی آخرین موردی هست که باید بهش توجه کرد
    نقل قول نوشته اصلی توسط jahromweb نمایش پست ها
    سلام
    حرف خوبی زدید
    دوستان یک چیز را قبول کنید : اگر تجربه ی فعالیت در انجمن های خارجی را داشته باشید احتمالا دیده اید که ایرانی ها خیلی تابلو هستند! اصلا بدون این که بگویند ایرانی هستیم از رفتارشان معلوم است
    معمولا جز اسپمر های انجمن ها هستند .
    اما باید از یک جا شروع کرد....
    از اینا هم بذار.

اسید پاشی
    لقمان
    85
    لامپ
    سبد کالا
    یارانه
    و و و ...

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid.soltani92 نمایش پست ها
    ااااا، من فکر می‌کردم لامپ رو هم فيلتر کردن اینجا!:دی عجیبه که تبدیل به ****** نمیشه!
    استارتر محترم به این هم فکر کنید که تک‌تک واژه‌ها و جملات نوشته شده در وبسایت نیاز به بررسی روانشناسانه و تخصصی دارند. نمیشه با چهار تا am,is,are وبسایت انگلیسی زبان تاسیس کنید.
    شما باید با مسائل بسیار زیادی آشنایی داشته باشید. دولت جسارت و جرأت انجام دادن چنین کاری رو نداره. فکر کردید برای سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کاری/هزینه‌ای داره تاسیس چنین کاری؟ وارد کردن اطلاعات (data entry) برای چنین سایتی بسیار مشکل خواهد بود. ضمن اینکه شما اگر بخواید واقعا واقعیت رو نشون بدید، درسته که ما به جای شتر از پراید استفاده می‌کنیم و خیلی خیلی پیشرفته شدیم، اما همچنان روی زمین آشغال میریزیم، حقوق دیگران رو رعایت نمی‌کنیم و ...
    مهم نیست دیگران ما رو چطور میبینند. به فرض ۴ تا امریکایی فهمیدن که ما شتر سوار نیستیم، چی گیر من و شما میاد؟ باز هم گوساله‌ای که پشت فرمونِ ماشینِ قسطیش نشسته تا یک خانم رو میبینه رم می‌کنه کم میمونه مردم رو به کشتن بده!!
    امیدوارم ناراحت نشده باشید، اما داستان به این سادگی‌ها که شما فکرش رو می‌کنید نیست.
    ارادت.
    بنده عذرخواهی میکنم اگر پست رو چند خط طویل تر کردم اما خواسته به نوبت خودم با تاکید بیشتر از این دوستانی که بخوبی انعکاس دادن دوباره تشکر کنم.

-------------
    خوشبختانه دوستان خیلی خوب توضیح دادن اما باز هم جای توضیح میمونه.
    وبسایت عمدتا دوتا دلیل داره با این موضوع : 1- نشون دادن گذشته اما قبلش به این فکر کنید آدم های گذشته به ما مربوط نمیشن اونها افراد دیگری در زمان دیگری بودن و مثل این میمونه بگید پدربزرگم آدم خوبی بوده ، من خیلی بدم ، مشکل دارم اما در سایه پدربزرگم همه باید خوبی من رو بشناسن !! این همون اصل نژادپرستیه. 2- اما مورد دوم که ممکنه بگید این دلیلشه نشان دادن فرهنگ در حال حاضره ... دقیقا میخواید چی رو بیان کنید؟ سنت های زیبای مردم ایران؟ مثال میزنم موسیقیش رو میخواید مثال بزنید؟ یا حفظ کردن زیبایی های تمدنمون؟ جالبه بیاید ایلام جدیدا اسم کردی رو بچه گذاشتن ممنوعه ! موسیقی و کنسرت کردی با اشعار فولکلور ممنوعه ... زبانهای سایر اقوام داره نابود میشه بخاطر فرهنگ غلط مردم و سیاستهای نابجا .... این جواب این چندتا سوال که اگر از تمدن زمان حال حاضر حرف میزنید.
    اما چند موردی هم اضافه میکنم : این موارد رو هم حتما در سایت ذکر کنید : مخبـری مردم و گزارش همسایه - وارد کردن موارد مخدر چه در درون مردم و چه در نظام - توهین خیلی راحت توسط مردم و سایرین که اسمش خطرناکه !!! به سایر ادیان ... روزهای تظاهرات و آتش زدن .... کشورها.
    اگر میگید این فیلمها توهین کردن به تاریخ ... بله ما در گذشته مثل خیلیها متجاوز بودیم !!! چرا دوست داریم نژاد پرستی رو؟ حالا میخواید من کلی کلیپ و فیلم نشونتون بدم از اوضاع فرهنگی و ترورهای مردمی در ایران خودتون تاپیک رو پاک کنید؟
    ببینید ممکنه در کشوری ایران رو کم یا زیاد به اسم ... بشناسن اما این مشکلات ریشه داره و باید ریشش رو خشک کرد.
    درضمن یک وبسایت کلی مسائل روانشناسی ، کلی مشکلات سیاسی ، کلی منطق ، بسیار بسیار مطالعه نیاز داره و فکر نمیکنم به نژاد پرستی و تعصبی نیازی داشته باشه.
    انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
    شما جزو کدام گروه هستید؟

14. تعداد تشکر ها ازTN Projects به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    114
    تشکر تشکر شده 
    916
    تشکر شده در
    615 پست

جناب netmelli
    ایران بزرگ بوده، ولی دیگه نیست
    ایران از لحاظ مساحتی بزرگه، ولی مردم کوچیک تر از چیزین که فکرشو بکنید!

هزار و یک دلیل وجود داره که ببخشیدا ما ایرانی‌ها هیچ گُهی نیستیم و فقط گنده ...ی میکنیم!! (زبونم خیلی تنده و تیزه، شما به بزرگواری خودتون ببخشید)
    وقتی من به شخصه خوب نباشم و تلاشی برای بهتر شدن انجام ندم، چه انتظاری میتونم داشته باشم که مملکتم درست بشه؟ هیچ ربطی هم به امید و آینده و این چیزا نداره.

مملکت من، مملکت شما
    وقتی درست میشه که
    اگه فردا بنزین شد لیتری 2 تومن، همه اعتصاب کنن و بنزین نزنن!!
    وقتی قیمت نون 3 برابر شد، همه مردم یه روز گشنگی بکشن!!
    وقتی گفتن فرم پر کنید یارانه بتون بدیم، همه با بی خیالی از کنارش رد شیم! (میلیارد مملکت دنبال خوشه بود، گدا گشنه که ...)
    ...
    اینجوری اعتراض خودمون رو نشون بدیم، نه پمپ بنزین رو آتیش بزنیم!

با این چیزا مملکت درست میشه
    با این چیزا ما پیشرفت میکنیم
    با این چیزا مفهوم واقعی غرور و عزت رو تو خودمون احساس میکنیم ...
    اونوقت کفار از بی خدا خبر دیگه نیازی به دیدن سایت معرفی ایران ندارن، نیازی به خوندن تاریخچه ایران ندارن. واقعیت زنده رو میبینن. ازمون الگو میگیرن. باهامون مثل آدمیزاد برخورد میکنن. به دنبال معامله با ایران و ایرانی به دست و پامون میوفتن. و و و ...

میدونی ریشه این مشکلات کجاست؟ میدونی 100% ولی روت نمیشه بگی، میترسی یا منافع'ـت اجازه نمیده ...
    یه بزرگی فرمودن: هر خونه ای نیاز به توالت داره! چیزی که مملکتمون نداره! برای همینه کثافت و فساد به همه جا کشیده شده، برای همینه فساد تو ذهنمون نهادینه شده! برای همینه درست نمیشیم ... تا اطلاع ثانوی

با این حال
    فقط و فقط میتونیم دعا کنیم
    که قحطی، سیل، زلزله، جنگ و امثالهم، تو این مملکت اتفاق نیوفته یا خیلی کم و کوچیک باشه. وگرنه همدیگه رو مثل زامبی‌ها قورت میدیم!! قورت!!
    سلام
    اول اینکه والا با صحبت های شما یکم ناامید شدم
    نه به ایران
    بلکه به ایرانی
    چون جالب نیست اینطور حرف زدن

اون صحبتی که شما کردید در مورد نوع اعتراض درست هست
    فرهنگ اعتراض کردن بهتره که بیاد در کشور
    که وقتی پرتقال شده 11000 تومان امسال ، باز هم جعبه ای نخریم پرتقال رو

شما قدرت رو در این میبینید که مردم اینطور باشند

بنده هم قدرت رو در این میبینم که دنیا جمع شد و گفت شخصیتی به اسم اسد نباشه
    ولی ایران گفت باشه
    و اسد موند

به نظر بنده قدرت یعنی این

فرهنگ کشور رو هم بخوام بگم
    فرهنگ ایرانی چماعت خیلی خیلی هم بالا هست

به نظر بنده زیاد فیلم خارجی نبین مهندس جان
    اسمش روشه
    فیلمه

در فیلم های ایرانی هم مردم ایران خونه های دوبلکس دارند ؟
    مگه واقعیت اینطوریه ؟؟؟

روشن فکری در غربی بودن نیست عزیز دل برادر

یا حق

16. تعداد تشکر ها ازnetmelli به دلیل پست مفید

عضو انجمن se7en-host آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    175
    تشکر تشکر شده 
    650
    تشکر شده در
    536 پست

از اینا هم بذار.

اسید پاشی
    لقمان
    85
    لامپ
    سبد کالا
    یارانه
    و و و ...

به نکته خوبی اشکاره کردی :دی
    اما دوست عزیز همانطور که می دونی هیچ جا نست که چیزی نداشته باشه و بقیه جا ها هم از این بدتر دارن

و جواب استاتر
    فکر خوبیه فقط اگه از سایت بازدید و حمایت بشه
    در این انجمن از هر جای کشور عضو هست و می تونیم در هر جا چند نفر باشن که بتونن کمک کنن و مقاله و عکس جم کنن
    من همکاریم رو اعلام می کنم.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط netmelli نمایش پست ها
    سلام
    اول اینکه والا با صحبت های شما یکم ناامید شدم
    نه به ایران
    بلکه به ایرانی
    چون جالب نیست اینطور حرف زدن

اون صحبتی که شما کردید در مورد نوع اعتراض درست هست
    فرهنگ اعتراض کردن بهتره که بیاد در کشور
    که وقتی پرتقال شده 11000 تومان امسال ، باز هم جعبه ای نخریم پرتقال رو

شما قدرت رو در این میبینید که مردم اینطور باشند

بنده هم قدرت رو در این میبینم که دنیا جمع شد و گفت شخصیتی به اسم اسد نباشه
    ولی ایران گفت باشه
    و اسد موند

به نظر بنده قدرت یعنی این

فرهنگ کشور رو هم بخوام بگم
    فرهنگ ایرانی چماعت خیلی خیلی هم بالا هست

به نظر بنده زیاد فیلم خارجی نبین مهندس جان
    اسمش روشه
    فیلمه

در فیلم های ایرانی هم مردم ایران خونه های دوبلکس دارند ؟
    مگه واقعیت اینطوریه ؟؟؟

روشن فکری در غربی بودن نیست عزیز دل برادر

یا حق
    پرتقال کیلو 11 هزار تومنه تو این انجمن وی پی اس زیر 10 هزار تومانی می تونی پیدا کنی :دی
    فکر کنم اگه یک انجمن برایفروش تر و بار بزار قیمت ها شکسته می شن و همه برای رقابت حاظر به ضرر می شن (البته بعد از مدتی از فروشنده خبری پیدا نمی شه )
    پیشگامان آریانت داده پرداز خاورمیانه شماره ثبت 43713 ( شاپینگ سرور ) با 6 سال سابقه،دارای نماد اعتماد
    ارسال تیکت به بخش فروش|شماره تماس:42869221-061

18. تعداد تشکر ها از se7en-host به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    114
    تشکر تشکر شده 
    916
    تشکر شده در
    615 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط se7en-host نمایش پست ها
    به نکته خوبی اشکاره کردی :دی
    اما دوست عزیز همانطور که می دونی هیچ جا نست که چیزی نداشته باشه و بقیه جا ها هم از این بدتر دارن

و جواب استاتر
    فکر خوبیه فقط اگه از سایت بازدید و حمایت بشه
    در این انجمن از هر جای کشور عضو هست و می تونیم در هر جا چند نفر باشن که بتونن کمک کنن و مقاله و عکس جم کنن
    من همکاریم رو اعلام می کنم.

- - - Updated - - -

پرتقال کیلو 11 هزار تومنه تو این انجمن وی پی اس زیر 10 هزار تومانی می تونی پیدا کنی :دی
    فکر کنم اگه یک انجمن برایفروش تر و بار بزار قیمت ها شکسته می شن و همه برای رقابت حاظر به ضرر می شن (البته بعد از مدتی از فروشنده خبری پیدا نمی شه )

دلیل پایین بودن یا بالا بودن قیمت وی پی اس یا هرچیزی خود فروشندگان آن هستند عزیز دل نه فرهنگ کشور

20. تعداد تشکر ها از netmelli به دلیل پست مفید

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)