با سلام
دوست عزیز با این کارت های تا چه سقفی میشه به بانک بدهکار شد و چقدر فرصت برای برداخت بدهی به بانک هست؟
کارت های مجازی هم کردیت هستن؟
با سلام
دوست عزیز با این کارت های تا چه سقفی میشه به بانک بدهکار شد و چقدر فرصت برای برداخت بدهی به بانک هست؟
کارت های مجازی هم کردیت هستن؟
همینکه بدهی کارت به 5 دلار برسه کارت غیرفعال میشه تا زمانی که بدهی تسویه بشه
کارت های مجازی دبیت هستن
- - - Updated - - -
خواهش میکنم،از اونجا که این کارتها با پلمپ بانکی برای شما ارسال میشن بعد از باز شدن پلمپ قابل استفاده برای مشتری دیگه نیستن لذا قابل مرجوعی نیست
برای سفارش از لینک زیر استفاده بفرمایید
http://portal.cardun.biz/cart.php?a=add&pid=4
- - - Updated - - -
حساب با مشخصات خود شما افتتاح میشه از بین مدارکی که فرمودین فقط Statement دست ماست که با کارت ارائه میشه خدمتتون
[QUOTE=filasufya;1305183]همینکه بدهی کارت به 5 دلار برسه کارت غیرفعال میشه تا زمانی که بدهی تسویه بشه
کارت های مجازی دبیت هستن
- - - Updated - - -
خواهش میکنم،از اونجا که این کارتها با پلمپ بانکی برای شما ارسال میشن بعد از باز شدن پلمپ قابل استفاده برای مشتری دیگه نیستن لذا قابل مرجوعی نیست
کارت ما رو از پلمپ در اومده قبول نکردن جالبه کارته پلم نبوده اصلا بعدش میگن قبول نمیکنند الان نزدیک به ۳ ماه پول ما رو هوا هست ماشاالله پشت خطشون هم میام تلفنشونم جواب نمیدن
- - - Updated - - -
داداش فعلا خرید نکن ما سری اول یه شرکت ثبت کردیم راضی بودیم برای همکاری دوم ظاهران نشون دادن وضعیت کارشون به چه صورت بوده اگر جوابگو ما نشدن مجبور به پیگیری قانونی هستیم
- - - Updated - - -
[QUOTE=iwpanel;1343607]
خیلی از دوستان اینجا با ما کار کنند با اخلاق ما آشنا هستن معمولا عادت نداریم از جایی بد بگیم ولی ماشاالله دیگه پاسخگویی از سمت این شرکت ما نداشتیم و باعث شده ما کلی تو ۳ تا از قرار داد هامون ضرر کنیم حالا نمیدونم ایشون میتونند اصلا جوابگو باشند
ارزانترین مرکزفروش ssl و اولین مرکزدارای ssl ev درایران
WebSite : Shiraz.technology : com=9$, net=10$ , co=15$ , xyz=2$
[QUOTE=iwpanel;1343607][QUOTE=filasufya;1305183]همینکه بدهی کارت به 5 دلار برسه کارت غیرفعال میشه تا زمانی که بدهی تسویه بشه
کارت های مجازی دبیت هستن
- - - Updated - - -
کارت ما رو از پلمپ در اومده قبول نکردن جالبه کارته پلم نبوده اصلا بعدش میگن قبول نمیکنند الان نزدیک به ۳ ماه پول ما رو هوا هست ماشاالله پشت خطشون هم میام تلفنشونم جواب نمیدن
- - - Updated - - -
داداش فعلا خرید نکن ما سری اول یه شرکت ثبت کردیم راضی بودیم برای همکاری دوم ظاهران نشون دادن وضعیت کارشون به چه صورت بوده اگر جوابگو ما نشدن مجبور به پیگیری قانونی هستیم
- - - Updated - - -
یعنی تحویل دادند بهتون؟
چجوری داستان؟ بفرمایید .
اگر تحویل دادند مشکل کجاست دیگه؟
موفقیت در ایران یعنی از داشته های دیگران!چه جالب!
yahoo!:hostbama@yahoo.com Phone :09160891036/09037017351
[QUOTE=iran-developers;1343740][QUOTE=iwpanel;1343607]بله کارت ارسال شده طبق صحبت ایشون قرار بود تا قبل از ۱۳ فروردین بیاد تقریبا اول اردیبهشت بدست ما رسیده بعد جالبه یک ماه دونبال اینم که شارژش کنیم هیچ کس انجام نمیده نزدیک به ۱۵۰ نفر از سرشناس های کار ارزی چه اینترنتی چه حضوری میگن انجام نمیدن مستندات هم موجود هست
[QUOTE=ali_fattahi;1343853][QUOTE=iwpanel;1343852]نه مورد نداره من خودم شخصا پیگیر قضیه هستم طبق صحبت خودشون یه امروز ایشون مهلت دارند کار ما رو پیگیری کنند همین الان با چندتا از دوستان در نهادهای مختلف که دارم صحبت شده فقط منتظر ایشون هستیم که اگر کار کامل تحویل دادن هیچی اگه نه اقدامات لازم سریعا انجام میشه براشون صحبت های اولیشم شده خوشبختانه از نهادهای زیادی مشتری های ما هستن
دوست عزیز و گرامی
حساب هایی که در بانک BZ WBK هستند(مجازی و فیزیکی) همگی دارای IBAN هستند و شما میتوانید با استفاده از کد SWIFT این بانک و شماره IBAN خود نسبت به ارسال حواله ارزی از تمام صرافی ها اقدام نمایید.
چون این حساب ها Anonymous هستند در هنگام ارسال حواله میتوانید یک نام دلخواه را به عنوان Beneficiary Name ارائه نمایید.
*اینجانب هیچگونه ارتباطی با استارتر تاپیک و فروشنده این حساب ها نداشته و صرفا قصد کمک و ارائه اطلاعات فنی داشتم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)