صفحه 64 از 76 نخستنخست ... 145460616263646566676874 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 631 تا 640 , از مجموع 754

موضوع: نظر شما در مورد سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی ؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    16
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    5 پست

پیش فرض پاسخ : نظر شما در مورد سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط مینا-صیفی نمایش پست ها
    مسدود کردن درگاه فقط با نامه قضایی امکان پذیر هست نه تنها با یک گزارش کاربر .

مدارک در شرکت جهان پی میماند همیشه چون شما کار کرد ( تراکنش داشتید ) امکان حذف وجود فکر نمیکنم داشته باشه .

کسی از شما سوال نکرد که جواب میدید! هروقت گفتم شما جواب بده تشریف بیار وسط جوابتو بفرست.

مدیر شرکت باید پاسخ بدن، تمامی این تاپیک هم پرینت شده و فیلم و عکس دریافت شده و برای پلیس فتا ارسال خواهد شد.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط DeLtAvPs نمایش پست ها
    دو حالت داره
    یا خودت وی پی ان فروش هستی و میخوای با بسن درگاه ها یکمی راه برای خودت باز بشه
    یا خیلی بیکاری که همش دنبال سایت های وی پی ان میگردی

چون دقیقا شما منظورت وی پی ان ها هستند وگرنه موارد ممنوعه بیشتر از این یه مورد هستش

یه سومین حالت هم هستش که میشه مولتی یوزر خخخخ و میخوای جو این جا رو بهم بزنی !!
    نه من مورد چهارمم . خخخخخ

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط taksis نمایش پست ها
    آنتن بودن کاره خوبی نیست !
    فکر نمیکنم ببندن

کار خلاف رو باید گزارش داد! حالا چه برای خود متهمین بد باشه یا نه!

تمامی این تاپیک عکس گرفته شده، پرینت شده و آماده برای ارسال به پلیس فتا و دادسرای جرائم رایانه ای است مگر مدیر این شرکت فورا نسبت به مسدود سازی فروشندگان سرویس ها و کالاهای غیرقانونی اقدام نمایند

2. # ADS

عضو انجمن dakkeh20 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    228
    تشکر تشکر شده 
    326
    تشکر شده در
    268 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Gamexland نمایش پست ها

کسی از شما سوال نکرد که جواب میدید! هروقت گفتم شما جواب بده تشریف بیار وسط جوابتو بفرست.

مدیر شرکت باید پاسخ بدن، تمامی این تاپیک هم پرینت شده و فیلم و عکس دریافت شده و برای پلیس فتا ارسال خواهد شد.

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

تمامی این تاپیک عکس گرفته شده، پرینت شده و آماده برای ارسال به پلیس فتا و دادسرای جرائم رایانه ای است مگر مدیر این شرکت فورا نسبت به مسدود سازی فروشندگان سرویس ها و کالاهای غیرقانونی اقدام نمایند
    چقدر میخوای پول برگه و کارتریج خرج کنی واسه این کار ؟
    شبکه های اجتماعی bartarvs@
    سرور اختصاصی, سرور مجازی, میزبانی وب|برتر وی اس

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    306
    تشکر تشکر شده 
    307
    تشکر شده در
    255 پست

اولا به دوست عزیز هرجی به پلیسم ارسال کنید فایده نداره پلیس بیکار نیست بیاد برای شما کاری انجام بده دوما ادبتونم رعایت کنید خوب میشه طرز صحبت کردنتون

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    88
    تشکر تشکر شده 
    213
    تشکر شده در
    140 پست

کاربر گرامی Gamexland
    و samansystems

جواب سوالات شما را من میدهم :

به شما و امثال شما مربوط نیست کدام شرکت چه کاری می کند و سیاست کاری شرکت چیست به چه کسانی درگاه میدهد و نمیدهد.
    شما مشکلتان چیست ؟؟که چرا به وی پی ان درگاه میدن ؟ به شما چه برادر من !!! به شما چه.
    ناراضی هستید ؟؟ برید جای دیگه.برید روی زرین پال که گویا یادش رفته زمانی تصویه حساب های آنان بین 1 هفته بود.

من به شخصه دارم میگم به شما و حتی خود من هم مربوط نیست.هر شرکتی سیاست کاری خودش را دارد و به امثال شما مربوط نیست.درگاه پرداخت هم اگر برای وی پی ان ، فروش فیلم و ... استفاده نشه فکر نکنم طرفدار زیادی داشته باشه.چون طرف میره و واسه خودش درگاه بانکی میگیره یا با همون شماره کارت کاراش راه میفته.

بهتر هست ززین پال به جای این که اینگونه بچه گانه در تاپیک ها پاسخ دهد و این که کدام شرکت چه می کند کمی به فکر خودش باشد.
    اگر مشکلی در کار درگاه ها هست مقامات مسئول رسیدگی خواهند کرد.به امثال شما مربوط نیست

اما در مورد کاربر Gamexland :

شما حتی نمیدانید تخم مرغ را کیلویی میخرند.هدف از طرح چنین سوالی سنجش سطح شما بود که معلوم شد از قشری هستید که پا به سن نگذاشته اید و هیچ چیزی از زندگی و اوضاع آن نمیدانید.
    درجای دیگر خواندم نوشتید همه این قضایا عکس و فیلم برداری شد . من ساسان دارم بهت میگم با این چیزها حتی کشک هم بهتون نمیدن.فرض اینکه آشنایی من با فتا و همکاری شرکت با آنان بماند برای شما
    شما هم با برهم زدن اوضاع انجمن و طرح پرسشهای غیرحرفه ای نه میتوانید سابقه جهان پی ، سیباپال ، بازپرداخت و ... را خراب کنید.
    اگر دوست دارید آنتن باشید بی شک روزی خود شما هم گیرخواهید کرد

6. تعداد تشکر ها از __coma__ به دلیل پست مفید

عضو انجمن hostfire آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,277
    تشکر تشکر شده 
    3,056
    تشکر شده در
    1,915 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط samansystems نمایش پست ها
    آقای بزرگ
    آقایی که بچه بازی درنمياری
    لطفا برای انحراف افکار اقدام نکنيد و جواب سوال کاربر رو بديد.
    اگر سامان سيستم از شما سوال کرد شما بيا جواب سامان سيستم رو بديد.
    اگر کس ديگه ای سوال کرد جواب سوالش رو بديد.
    چرا بحث رو عوض ميکنيد ؟ دسيسه سامان سيستم يا دسيسه شما در کمرنگ کردن امکانات زرين کارت (تسويه آنی و بدون کارمزد) رو مديران بايد پيگيری کنن.
    فعلا که شده محل بچه بازی شما و دوستان شما که به جای جواب دادن به سوال مردم، بيخود سر وصدا ميکنيد.

- - - Updated - - -

مديران اگر قوی برخورد کرده بودن از ابتدا اجازه نميدادن به شما و اطرافيان شما که تو اين تاپيک بر عليه ديگران جو سازی کنيد.

من همیشه محترمانه حرف میزنم با شما چند باریم زنگ زدم محترمانه حرف زدیم
    ولی سری پیش که پستا پاک شد خوندم الانم دارم میخونم باز واقعا این رفتارتون حال بهم زنه ، حال بهم زن که چطور بگم فوقالعاده چیپ دارید رفتار میکنید ، عین کودکی که شکلاتشو گرفتن پس نمیدن دارید جیغ جیغ میکنید فقط به صورت کتابی حرف میزنید !!!
    شما با اون سیاست کاریتون (مولتی یوزری)که البته تو پست ها خودتون ازش به اسم مولتی یوزری نام بردید گند که گنده تر زدید به هیکل زرین پال و زرین کارتو همه چیز که ارائه میدید!
    بیخیال شید دیگه بیشتر کوچیک نشدید
    جالبه برام تو این تاپیک یوزر جهان پی خیلی ریلکس جواب میده تو هر صفه یه پست داره ولی شما جواب همرو میدی ! بابا خوب بابا بزرگ بس کن واقعا اون شرکتتون یه ذره روابط عمومی نداره اگه داشت تو این تاپیک نبودی شما
    سیاست کاری رو برو از یوزر علیگلی یاد بگیر

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

خیلی پستات خوبن
    انقد خندیدم .. یاد فیلما صمد آقا میوفتم پستاتو میخونم
    کلا تو یه دنیای باحالی داری برا خودت زندگی میکنی آخی هنوز وارد دنیای واقعی نشده بچمون ولشون کنید
    آقای من طرف تو نت یه سرور 16 میلیونی بنده رو هاپولی کرد 2 سال دنبال شکایتش بودیم کاری نتونستیم بکنیم حالا میخوای چیزی که اصلا به تو ربط نداره بری شکایت کنی ؟
    وجدان و امر به معروف یعنی یه برا بگی و خدافظ شما ! بقیش مساوی با ترکوندن خودت !
    ویرایش توسط hostfire : March 21st, 2015 در ساعت 00:59
    خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند

8. تعداد تشکر ها ازhostfire به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    16
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    5 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط __coma__ نمایش پست ها
    کاربر گرامی Gamexland
    و samansystems

جواب سوالات شما را من میدهم :

به شما و امثال شما مربوط نیست کدام شرکت چه کاری می کند و سیاست کاری شرکت چیست به چه کسانی درگاه میدهد و نمیدهد.
    شما مشکلتان چیست ؟؟که چرا به وی پی ان درگاه میدن ؟ به شما چه برادر من !!! به شما چه.
    ناراضی هستید ؟؟ برید جای دیگه.برید روی زرین پال که گویا یادش رفته زمانی تصویه حساب های آنان بین 1 هفته بود.

من به شخصه دارم میگم به شما و حتی خود من هم مربوط نیست.هر شرکتی سیاست کاری خودش را دارد و به امثال شما مربوط نیست.درگاه پرداخت هم اگر برای وی پی ان ، فروش فیلم و ... استفاده نشه فکر نکنم طرفدار زیادی داشته باشه.چون طرف میره و واسه خودش درگاه بانکی میگیره یا با همون شماره کارت کاراش راه میفته.

بهتر هست ززین پال به جای این که اینگونه بچه گانه در تاپیک ها پاسخ دهد و این که کدام شرکت چه می کند کمی به فکر خودش باشد.
    اگر مشکلی در کار درگاه ها هست مقامات مسئول رسیدگی خواهند کرد.به امثال شما مربوط نیست

اما در مورد کاربر Gamexland :

شما حتی نمیدانید تخم مرغ را کیلویی میخرند.هدف از طرح چنین سوالی سنجش سطح شما بود که معلوم شد از قشری هستید که پا به سن نگذاشته اید و هیچ چیزی از زندگی و اوضاع آن نمیدانید.
    درجای دیگر خواندم نوشتید همه این قضایا عکس و فیلم برداری شد . من ساسان دارم بهت میگم با این چیزها حتی کشک هم بهتون نمیدن.فرض اینکه آشنایی من با فتا و همکاری شرکت با آنان بماند برای شما
    شما هم با برهم زدن اوضاع انجمن و طرح پرسشهای غیرحرفه ای نه میتوانید سابقه جهان پی ، سیباپال ، بازپرداخت و ... را خراب کنید.
    اگر دوست دارید آنتن باشید بی شک روزی خود شما هم گیرخواهید کرد

اگر به شما مربوط نیست دلیل نمیشه به بنده هم مربوط نباشه!

اگر فروش فـیلترشکن جرم نیست و اصلا مشکلی نداره چرا این افراد درگاه مستقیم نمیگیرند؟؟ خودتون دارید جواب خودتون رو میدید!

آقا جان کاری که جرمه جرمه دیگه!

من یه سوال از شما دارم، شما اگه جرمی رو ببینید که مشهود باشه مثل سرقت، کتک کاری، حق کسی رو خوردن، مردم آزاری و امثالهم شما به پلیس زنگ نمیزنید؟ البته از شما با این نوع ادبیات بیشتر از اینها هم انتظار نمیره که زنگ نزنید.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط hostfire نمایش پست ها
    ولی سری پیش که پستا پاک شد خوندم الانم دارم میخونم باز واقعا این رفتارتون حال بهم زنه ، حال بهم زن که چطور بگم فوقالعاده چیپ دارید رفتار میکنید ، عین کودکی که شکلاتشو گرفتن پس نمیدن دارید جیغ جیغ میکنید فقط به صورت کتابی حرف میزنید !!!
    شما با اون سیاست کاریتون (مولتی یوزری)که البته تو پست ها خودتون ازش به اسم مولتی یوزری نام بردید گند که گنده تر زدید به هیکل زرین پال و زرین کارتو همه چیز که ارائه میدید!
    جالبه برام تو این تاپیک یوزر جهان پی خیلی ریلکس جواب میده تو هر صفه یه پست داره ولی شما جواب همرو میدی ! بابا خوب بابا بزرگ بس کن واقعا اون شرکتتون یه ذره روابط عمومی نداره اگه داشت تو این تاپیک نبودی شما

- - - Updated - - -

خیلی پستات خوبن
    انقد خندیدم .. یاد فیلما صمد آقا میوفتم پستاتو میخونم
    کلا تو یه دنیای باحالی داری برا خودت زندگی میکنی آخی هنوز وارد دنیای واقعی نشده بچمون ولشون کنید
    آقای من طرف تو نت یه سرور 16 میلیونی بنده رو هاپولی کرد 2 سال دنبال شکایتش بودیم کاری نتونستیم بکنیم حالا میخوای چیزی که اصلا به تو ربط نداره بری شکایت کنی ؟
    وجدان و امر به معروف یعنی یه برا بگی و خدافظ شما ! بقیش مساوی با ترکوندن خودت !

واقعا برای این ادبیاتتون متاسفم.
    حالا ببینید میرم شکایت میکنم یا نه

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    88
    تشکر تشکر شده 
    213
    تشکر شده در
    140 پست

اگر به شما مربوط نیست دلیل نمیشه به بنده هم مربوط نباشه!

اگر فروش فـیلترشکن جرم نیست و اصلا مشکلی نداره چرا این افراد درگاه مستقیم نمیگیرند؟؟ خودتون دارید جواب خودتون رو میدید!

آقا جان کاری که جرمه جرمه دیگه!

من یه سوال از شما دارم، شما اگه جرمی رو ببینید که مشهود باشه مثل سرقت، کتک کاری، حق کسی رو خوردن، مردم آزاری و امثالهم شما به پلیس زنگ نمیزنید؟ البته از شما با این نوع ادبیات بیشتر از اینها هم انتظار نمیره که زنگ نزنید.

- - - Updated - - -

واقعا برای این ادبیاتتون متاسفم.
    حالا ببینید میرم شکایت میکنم یا نه
    شما به شدت در برابر فهمیدن مقاومت نشان میدهید
    موفق باشید
    جواب ابلهان خاموشی است
    ویرایش توسط __coma__ : March 21st, 2015 در ساعت 03:43

11. تعداد تشکر ها از__coma__ به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,075
    تشکر تشکر شده 
    1,426
    تشکر شده در
    919 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط __coma__ نمایش پست ها
    شما به شدت در برابر فهمیدن مقاومت نشان میدهید
    موفق باشید
    جواب ابلهان خاموشی است

دوست عزیز شما شب سال تحویل هم اومدین با این ابلهان بحث میکنید ؟!

ولشون کنید بزارید خوش باشن اعصاب خودتون رو خورد نکنید ! منم اگه دقت کرده باشید از صفحه 49 تا صفحه فک کنم 55 بحث هایی کردم با این یوزر ها دیدم فایده نداره فقط دارم تماشا میکنم !!

امید وارم سال خوبی داشته باشید هم شما و هم تمامی کاربران جهان پی مخصوصا تمامی مدیران و کارمنداشون ...

سایر دوستان و عزیزان و همکاران نیز همچنین

13. تعداد تشکر ها ازMr.Pouria به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    306
    تشکر تشکر شده 
    307
    تشکر شده در
    255 پست

بله دقیقا راست میگن پوریا جان این اقارو احساس میکنم اکانت کسی دیگه باشه که دوتا ساخته ممکنه فردی باشه با دو یوزر

15. تعداد تشکر ها ازkiarash-khatib به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hostfire نمایش پست ها
    اولا سال نو شما مبارک
    دوما ازينکه احترام ميزاريد ممنون هستيم، من هم محترمانه جواب شما رو ميدم.
    شما کافی هست از صفحه 45 به بعد اين تاپيک رو دوره کنيد تا ببينيد بعضی از عزيزان چه تهمت ها و الفاظی رو بکار بردن تا متوجه موضوع بشيد.
    مثال ساده اون اين هست که من بيام در تاپيک بنويسم سرور های دفتر فنی پاسارگاد مزخرف هستند، آيا شما نمياين در تاپيک از خودتون دفاع کنيد ؟
    در مورد مولتی يوزر هم اينجا مدير داره. به مديران انجمن اطلاع بديد. وقتی بی دليل تهمت ميزنيد انتظار اين رو داشته باشيد که با تهمت جواب بگيريد.
    به نظر من تهمت زدن بی سند و مدرک شما رو از حاشيه ادب و احترام خارج ميکنه.
    در مورد گند خوردن هم اگر قرار بود گند بخوره تو صفحه 45 ميخورد خوشبختانه توطعه دوستان و عزيزان به خودشون برگشت.
    در مورد کاربر مينا-صيفی هم با توجه به تهمت هایی که زدن پيگير موضوع هستيم که دليل وفادار بودنشون و تهمت زدن بی دليلشون رو مشخص کنيم.
    در پايان با توجه به درخواستی که ازم شده از ادامه تاپيک خودداری ميکنم.
    اميدوارم دوستان و عزيزان (با وجود اينکه چندين بار ازشون درخواست شده) از ادامه بکار بردن نام زرين پال، زرين کارت و سامان سيستم در اين تاپيک خودداری کنن تا نياز به شفاف سازی و توضيحات بيشتر نباشه.
    در مورد ريلکس بودن عزيزان هم اين ظاهر امر هست. عزيزان چون دست تنها هستند مشغول کار ديگه ای بودن که خوشبختانه با پيگيری فنی و حقوقی جلو کارشون گرفته شد.
    سال نو شما هم مبارک و ان شاء الله سال خوب و پر برکتی داشته باشيد.
    ویرایش توسط samansystems : March 21st, 2015 در ساعت 05:02

صفحه 64 از 76 نخستنخست ... 145460616263646566676874 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)