نقل قول نوشته اصلی توسط مینا-صیفی نمایش پست ها
مثله اینکه متوجه نشدید الان ورق جرمه مشروبات الکی جرمه مواد مخدر قرص های مخدر هم جرمه اما در کشورمان میبینیم هست و دارند استفاده میکنند اگر به شکل درست استفاده نشه ...

این قانون اپدیت نشده شما در فتا قوانین هاش اپدیت هست تماس بگیرید یا ببینید
6. انجام هرگونه فعاليت تجاري و اقتصادي رايانه اي مجرمانه مانند شركت هاي هرمي، فعالیت های غیرمجاز مرتبط با بازار اوراق بهادار ( قانون اخلال در نظام اقتصادی کشور و بند الف ماده 49 قانون بازار و اوراق بهادار ج.ا.ا. و سایر قوانین مرتبط )
7. ایجاد مراکز قمار در فضای مجازی (مواد 705، 708 و 710 قانون مجازات اسلامی)

این مسائل هم ربطی به موضوع نداره اگر سازمان *****ینگ بیاد همه این سرویس ها را مسدود کنه خودش هم کنار بره اما تا زمانی جمهوری اسلامی ایران هست این کار غیر ممکنه . شما تا صبح از این حرف ها بزنید من جواب شما را خواهم داد چون قوانین را خوب بلدم امیدوارم که بتوانید پا به پای من پیش برید و در حاشیه نرید مثله کپی کردن قوانینی قدیمی از سایت internet.ir که بعدا در حال گفتند اپدیت میکنند . ( شما حرف های قدیمی و کپی شده میزنید لطفا ورق های اپدیت با دلیل صحبت کیند )

وقتی که از این شرکت شکایت کردم میبینید قانون چیه و چطور اجرا میشه

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط __coma__ نمایش پست ها
امیدوارم با پیگیری های شما سال آتی شاهد دلاری 800 تومان.اجیل عید کیلویی 1000 تومان و گوشت کیلویی 500 تومان باشیم.راستی آدرس سوپر مارکت محلتون را ارسال کنید.تا حالا فکر کنم با پیگیری قیمت تخم مرغ را از کیلویی 5هزار تومان به 100 تومان رسانده اید.ما هم بیایم از اونجا خرید کنیم.

برای امثال شما خیلی تاسف میخورم که برای چیزهای خیلی ریز به خدا قسم میخورند.

- - - Updated - - -

بعد ایشون کجا حرفه ای پاسخ دادن ؟ گفتن شاید این هم یک بازی هست
کاملا معلومه این بازی ها از سمت چه کسانی است

شما تخم مرغ رو کیلویی میخری؟
همینطوره که قوانین رو هم چپکی میبینی!!!