سلام خدمت دوستان ...
چت روم معمولا به عنوان یک تفریح ساخته میشه بعضی ها هم فک میکنن میشه از چت روم پول دراود که اشتباه هست !! !
درسته 80 درصد کسانی که چت روم دارند و یا طراحی انجام میدن را افرادی تشکیل میدن که از موارد کانفینگ و تخصصی زیاد سر در نمیارن و به عبارتی از بخش عامی جامعه هستن ...
اما خوب بعضی ها هم هستن که چت روم را به دید یک تفریح نگاه میکنن بنده و دوستانم در کنار سایت هایی که داریم (فیلم / موزیک / هاستینگ / طراحی و چیز های دیگه) اومدین کنار این چیزا یک چتروم زدیم که در اوقات فراقت دور هم جم بشیم و کمی بگیم بخندیم ...
نیازی نیست همه افرادی که چت روم میزنند به عبارتی زیر 18 سال باشند (خیلی این جمله رو میشنویم

) خوب الان بنده و دوستانم همه بالای 18 سال هستیم بعضی ها هم بالای 30

اما خوب بعضی وقت ها نیاز به تفریح هست ...
قبول دارم اون 80 درصد به عبارتی روی مخ سرویس دهنده هستن چون از مسائل تخصصی سر در نمیارن اما خوب چه میشه کرد ! نیمشه که سرویس نداد !!!
اینم تو کشور ما نشون از یه پیشرفت هست اما خوب با کپی کاری آغاز میشه ...
من یادمه توی سنت 12 - 13 سالگی اولین وب سایت نویسی خودمو با یه وبلاگ شروع کردم بعد از چند سال یک سایت زدم ...
الانم از همون سن 13 سالگی همه سایت دارن !! بعضی ها هاست میفروشن ! (یه نامیندگی میگیرن توی تابستون) بعضی ها سایت های تکراری میزنن ... اما خوب باید بلخره از یه جایی شروع بشه این کسب تجربه ها ... خود شما دوستان هم از روز اول که پا به اینترنت گزاشتین حرفه ای نبودین که بودین ؟! خیر !! پس بیاین یکم به نصل جوان جامعه کمتر سخت بگیریم و با حوصله تر سرویس بدیم اگر میبینید ننمیتونید میزبانی کنید نصل جوان رو از سرویس دهی بهشون خوداری کنید ...