نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 754

موضوع: نظر شما در مورد سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی ؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    78
    تشکر تشکر شده 
    238
    تشکر شده در
    171 پست

پیش فرض پاسخ : نظر شما در مورد سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط wehost نمایش پست ها
    فکر ميکنم منظورتون از يک شرکت، شرکت خودتون باشه درسته ؟
    چون همين تاپيک رو ببينيد مشاهده ميکنيد که يک عده کاربر معلوم الحال اومدن و سعی در تخريب يا به قول خودشون انتقاد از شرکت ديگه کردن
    ابتدا گفتند کارت به درد نميخوره و اصلا آينده بانک نيست که من و دوستانم هم وظيفه خودمون دونستيم در مورد کارت شفاف سازی کنيم تا ابهامی برای کسی نمونه
    اين کارت متصل به شبکه شتاب هست، وجه اون از atm قابل دريافت هست و از pos و درگاه های آنلاين هم ميشه باهاش خريد کرد.
    و بعد که ديدن انتقاد ها به ضرر خودشون تمام شد شروع کردن به توهين کردن و ذکر کردن قابليت های ديگه زرين کارت (مثل خلال دندون)
    وقتی ازين کاربرا دفاع ميکنيد ، نشون ميديد که خودتون در شروع اين ماجرا دست داشتيد
    از وقتی که اين بحث ها شروع شده چند تا از يوزر های شرکت کننده تو همين تاپيک از من در مورد کارت در پيام خصوصی سوال کردن و من راهنمائيشون کردم
    دوست عزیز شما اگر کمی فکر کنید میبینید که این کارت به ضرر شما تموم میشه.
    درسته میگن که از شما کارمز نمیگیرن و بشتر از اون رو کارمز چند درصدی رو شما از دست خواهید داد.
    چون وقتی به این کارت عادت میکیند و پول هاتون رو داخل زرین کارت نگه میدارید به اون پول ها هیچ سود بانکی تعلق نمیگیره! و به یه حساب سر انگشتی میبینید که پولی که از بابت سود های بانکیتون از دست میدید خیلی بیشتر از اون کارمز ۱-۲ درصدی خواهد بود!
    که البنه این سود ها هم از دست نمیره بلکه بانک به صورت روز شما سود پول های کل زرین کارت ها رو به حساب اصلی این کارت ها یعنی حساب صاحب زرین پال واریز میکنه!
    به عبارت ساده تر سود پول های که داخل همه زیرین کارت ها هست(پول کاربر ها) مستقیما میره تو جیب زرین پال و این پول خیلی بیشتر از اون کارمز ها میشه!
    امیدوارم متوجه شده باشید!
    + اینکه مالک اصلی این کارت ها و پول های داخلش زرین پال که صاحب حساب مادر هست حساب خواهد شد.

2. تعداد تشکر ها ازasdadsdxz به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)