جواب همه سوال ها: اشکال نداره ریپ بزن فقط ادعا نکن
جواب همه سوال ها: اشکال نداره ریپ بزن فقط ادعا نکن
من هم با وجدان خودم نتونستم کنار بیام این تاپیکو زدم تا به جوابم برسممعیارصحیح یا غلط بودن یک کار وجدان خودتونه ، حرف مردم باده هواست ،اگه برپایه حرف مردم بخوایم زندگی کنیم عملا مرگ انتخاب عاقلانه ایه
ولی وجدان چیزیه که اگه بیدار باشه ، قدم اشتباه آدم رو با بیخوابی شبانه تلافی میکنه...
سایتی مثل همیار وردپرس رو مثال میزنم قالب این سایت هیچ چیزه خاصی نداره یعنی من چیز گرافیکی درش ندیدم با بوت استرپ اوکی شده که کلی سایتم با همون فریمورک هستن تقریبا با تغییراتی که توی بعضی رنگه ا و اجزا داده میشهدر شرایط حاضر کپی رایت در کشورمون ، نمیتونید رو حساب حرفدیگران به جواب سوالاتتون برسید
ففقط یک واقعیت وجود داره
اگر صاحب اثر هزینه ای کرده ، وقتی گذاشته ، زحمتی کشیده وشما با یه کپی به همه اون چیزها برسید ، با هزینه و زحمت کمتر و در حقیقت تلاش نفر اول رو هم به گونه ای زیر سوال ببرید صحیح نیست
ولی متاسفانه این روزا ، علی الخصوص در مشاغل آنلاین افراد پرمدعا توخالی زیاد داریم
نمونش:
- سایت اندروید زده ، نسخه نال نرم افزاری که مدت ها روش کار شده رو قرار داده ، واسه چهارخط نوشته دوزاری در مورد اون برنامش رگش باد میکنه ، زیر سایتش نوشته :مطالب این سایت اختصاصی مابوده و هرگونه کپی برداری حرام و بدون رضایت ماست!!!!!!!
- طرف قالب خارجی روترجمه کرده ، احساس میکنه طراح قالبه ... صرفا صاحب اون ترجمست ، اون هم بشرطی که خریده باشه پوسته رو (نسخه قابل فروش) که اکثر موارد اینطور هم نیست!
فرمایش شما کاملا متین
الان قالب اینسایتو با چند تا تغییرات میشه به عنوان یک قالب جدی جا زد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)