احتمالا دوستای شما فرهنگ استفاده از کارت بانکی رو بلد نيستن.
اگر دوست داشتيد حاضرم رايگان برای شما و دوستان شما دوره آموزشی بزارم.
و به شما و دوستان شما ياد بدم که ازين کارت ميتونيد به کمک atm پول نقد بگيريد.
و به کمک pos ازش خريد کنيد.
و اگر براش از atm رمز دوم ست کنيد ميتونيد از اينترنت و درگاه های آنلاين هم خريد کنيد.
من اينکار رو رايگان برای شما و دوستان شما انجام ميدم.
- - - Updated - - -
واقعا هم دوست ندارم موضوع اين تاپيک رو به حاشيه بکشم.
ولی اگر شما قصد اينکار رو داريد، من هم مجبورم جواب شما رو بدم![]()
انجمن تخصصی هست نمیشه زیاد کل کل کرد ...مگرنه یه چیزی میگفتم کل سیستم زرین پال زیر سوال برهاما خوب ولش اینجا جای این حرفا نیست و تاپک جهان پی رو هم زیادی ریختیم بهم ...
فقط اینو میگم که چرا زرین پال با بانک اینده قرار بسته که اسمش توی لیست بانک های غیر مجاز بانک مرکزی وجود داره ؟ (البته تا اطلاعا که من تا ماه پیش داشتم این ماه رو خبر ندارم که تونستن بلخره مجوز بگیرن یا نه) شما فکر کردین اگه بانک آینده رو دستور جم کردنش رو بدن چه اتفاقی میفته ؟!
خوب دیگه ولش ... ادامه نمیدیم
از جهان پی عزیز هم بابت بحث در تاپیک ایشون معضرت خواهی میکینم ...
مشخص شد چرا از کارت بانکی به عنوان خلال دندون استفاده ميکنی.
اولا معضرت اينجوری نيست. معذرت درست هست.
دوما بانک آينده چند روزی هست دوباره به ليست موسسات مالی و بانک های مجاز بانک مرکزی برگشته
http://www.cbi.ir/page/4117.aspx
پی نوشت: مراقب باش خلال دندون نپره تو گلوت
- - - Updated - - -
با شما هم ترجيح ميدم دهن به دهن نشم. سوالی داشتيد پيام خصوصی بزنيد.
شما خیالتون راحت خلال دندون ( زرین کارت ) توی گلوی ما گیر نمیکنه
با دیدن اینکه بانک آینده بعد از 1 سال تلاش (زور زدن پی در پی ) تونست خودشو بین بقیه بانک ها جا کنه خوشهال شدیماما امید واریم یهو نبینیم دوباره مجوزشون لغو شده کارت ها هم برای بعضیا (مولتی یوزرا) که میگن خیلی کاربردی هست کاربردی جز خلال دنودن داشته باشه ...
پ.ن : از همینجا به دوستان پیشنهاد میکنم اگه با خلا دندونای چوبی مشکل دارید که هی میشکنه یه زرین کارت (زرین خلال) بگیرید خودتونو راحت کنید لای دندون لای لسه همه رو قشنگ براتون تمیز میکنه ...![]()
اينکه اين بانک چند ساله داره زور ميزنه برای من مهم نيست.
من از روز اولی که کارتم رو گرفتم متصل به شتاب بود و از همه خود پرداز ها راحت پولم رو ميگرفتم. اون زمان به قول شما بانک اينده هنوز بانک نبود ولی اين کارت برای من از کارت بانکی هم پر کاربرد تر بود.
الان هم که بانک شده و خيال من و امثال من راحتتر شده.
من دارم از تسويه عانی و بدون کارمزد استفاده ميکنم و خوشحال هستم.
هيچ چيز لذت بخش تر ازين نيست که از مشتری من و خودم هيچ کارمزدی کم نميشه و تازه سريع و بدون دخالت نيروی انسانی پول مياد تو کارتم.
انقدر برای من اين کارت جذاب بوده که پرداخت های حضوری مشتريانم هم روی ussd ازشون ميگيرم.
و روی کد *770*97# کدی گرفتم که خيلی کارم رو راه انداخته.
پی نوشت: هر کس از هر وسيله ای در حد توان خودش استفاده ميکنه. يکی از کارت بانکی به عنوان خلال دندون يکی از شيشه نوشابه
- - - Updated - - -
من از شما به خاطر بی ادبی دوستان عذر خواهی ميکنم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)