باسلام
در مورد این بخش از صبحتتون
تا به امروز به تمامی مدیران این انجمن تهمت "همدستی یا به قول شما بال و پر دادن به کاربرانی که بعضا سواستفاده میکنند" زده شده. که باعث بروز تعداد زیادی از حرف و حدیث هایی که شما میفرمایید شده است. ولی در کنار این موضوع اکثر افرادی که تهمت زده اند زمانی که از ایشان مدرکی میخواهیم جهت تایید این تهمت "هیچ گونه مدرکی ندارند."درضمن تقاضا دارم روند انتخاب مدیر رو هم در اون تجدید نظر کنین زیرا در انتخاب مدیرانی که تاکنون انجام داده این موارد و مشکلات و حرف و حدیث هایی وجود دارد که خود بهترازکاربران در جریان قرار دارین و فکر میکنم مدیریت چند کاربری که خودشون صبح و شب اینجا باشن حالا فروشنده هم باشن نظم و ترتیب بیشتری رو برای انجمن بدنبال خواهد داشت.
واقعا فکر نمیکنم یک کاربر قدیمی با 7000 پست 2000 پست یا هرچی بخواد از خطاهای خودش چشم پوشی کنه و فقط بیخودی دوستشو بال بده و یا اینکه دشمنشو بیخودی تنبیه کنه چون میدونه با این روش از مسیولیتی بهش داده عزل میشه ودردسر بیشتری براش خواهد داشت پیشنهاد من این هست مدیریت سایت به چند کاربر قدیمی تر دیگه هم داده بشه تا روند نظم بخشیدن به سایت سریعتر شه حالا هرکسی موافقه ذکر کنه هر کی هم موافق نیست بگه.ارادت
حالا وای به حال مدیری که خودش در بازار هاستینگ باشد.
به دنبال سیستم جدید برای ثبت پستهای خلاف هستیم که راحتر و سریعتر رسیدگی شود.
با تشکر از نظر شما
موفق باشید