آره فقط براي خودشون سود داره! در حقيقت نوشتند زرين پال بدون كارمزد! در صورتي كه كارمزد داره و اين كارمزد رو با موندن پول ما داخل زرين كارتشون و... مي گيرند چون پول هاي ما داخل حسابشون جا خوش مي كنه و جمع مي شه اونا هم با سپرده بلند مدت يا كوتاه مدت سود بانكي مي گيرند و يا حتي وام بانكي...
من اين کارت رو دارم و خيلی راضی هستم
چون قبلا کارمزد زيادی رو هم ماه به سرويس دهنده های ديگه پرداخت ميکردم
و از وقتی اين کارت رو گرفتم خيالم بابت کارمزد خيلی راحت شده
تسويه اش هم عانی هست و من احساس ميکنم پول هميشه تو جيبم هست
حتی خيلی وقتا بيرونم و از اپليکيشنشون تسويه ميزنم و همون موقع مياد تو کارتم و من پول رو از خود پرداز ميگيرم
به نظرم ايده کارت خيلی آلی بوده
من که راضی هستم
البته خوشبختانه درگاه جهان رو هم موقت فعال کردم تا شايد تو جشنواره برنده بشم.
- - - Updated - - -
فکر نميکنم کارت رو برای هر مجموعه ای بدن و تضمين های خوبی ميخوان ازشون
وگرنه الان همه درگاه های واسط کارت خودشون رو داشتند
ظاهرا عزيزان قصد ادامه دارن و به جای ارائه توضيحاتشون به مديرا دوست دارن تاپيک همچنان در مسير ديگه ای پيش بره. بنابراين يکی ديگه از ابهامات مطرح شده در همين تاپيک رو پاسخ ميديم.
ميتونيد دقيقا توضيح بديد چرا فکر ميکنيد کاربران در اين روش در حال پيچونده شدن هستند ؟
دقيقا چه مشکلی با تسويه آنی و بدون کارمزد وجود داره که اين حس بوجود اومده ؟
- - - Updated - - -
از ابتدا تمايلی به بحث در اين تاپيک نداشتيم ولی ظاهرا دوستان ازين عدم تمايل ما سوء استفاده کردن و شروع به ارائه اطلاعات اشتباه در تاپيک کنن.
3 4 صفحه قبل همين تاپيک اين موارد شدت گرفته.
ضمن اينکه من برسی کردم از صفحه 35 و 36 اين تاپيک برخی کاربران در حال ارائه اطلاعات اشتباه در مورد زرين کارت بودن که شايد اگر همون زمان مديران برخورد ميکردن کار به اينجا نميرسيد.
باز هم سال نو رو تبريک ميگم و اميدوارم کسانی که دارن تاپيک رو راهبری ميکنن سعی کنن موضوع رو به جهت اصلی خودش برگردونن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)